Arkadaşlar şampuan önerisine ihtiyacım var, ne kullandıysam saçlarım hep sönük kaldı. Kullandığım şampuanlardan memnun kalmadım saçları parlak güzel gösteren kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı? Parlak saçlar için şampuan önerir misiniz?Parlak saçlar için şampuan
Saçları parlak güzel gösteren şampuan markaları neler?
Saçlarımızın her zaman parlak ve canlı görünmesini isteriz. Her türlü yıpratıcı etkiye karşı koyabilmesi, sağlıklı bir şekilde uzaması için de saçlarımızın güçlü olması gerekmektedir. Zayıf ve güçsüz saçlar kolayca kırılır ve yıpranırlar. Bunun için öncelikle saç tipimize uygun bakım ürünleri tercih etmemiz gerekiyor. Aynı zamanda ısıdan, yıpratıcı etkenlerden ve işlemlerden uzak durmamız lazım.
Yumuşak ve parlak saçlar için şampuan markaları hangileri?
1. Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Yumuşak ve parlak saçlar için şampuan
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan içeriğinde B5 vitamini bulunuyor, bu sayede saçları dipten uca güçlendiriyor. Aynı zamanda saçların daha canlı olmasını sağlarken, doğal bir parlaklık veriyor.
2. Syoss Keratin Mükemmelliği Şampuan
Saçı parlak gösteren şampuan
Saçı parlak gösteren şampuan Syoss Keratin Mükemmelliği, saçlara dayanıklılık kazandırır, güçlendirir. Aynı zamanda keratin içeriği sayesinde yıpranmış saçları güzelce onarır. Saçların daha canlı görünmesine yardımcı olur.
3. Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Şampuanı
canlı ve parlak saçlar için şampuan
Canlı ve parlak saçlar için şampuan önerilerimin arasında Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Şampuanı da bulunuyor. İçeriğindeki 6 değerli çiçek özü yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, besliyor, güçlendiriyor. Aynı zamanda saçların çok canlı görünmesini sağlıyor.
4. Clear Yumuşak Parlak Kiraz Çiçeği Şampuan
Parlak saçlar için şampuan
Parlak saçlar için şampuan önerilerim arasında Clear Yumuşak Parlak Kiraz Çiçeği Şampuan da bulunuyor. İçeriğindeki kiraz çiçeği sayesinde yıpranmış saçlara kaybettiği nemi geri kazandırarak güçlendiriyor. Aynı zamanda saçları yumuşacık yapıyor, parlaklık veriyor.
Saçların matlaşmasına yol açan birçok dış etken bulunmaktadır. Günlük olarak hava kirliliğine, tozlu rüzgarlı havaya maruz kalmak bile saçlarımızın matlaşmasına sebebiyet veriyor.
Saçlarınızın parlak görünmesi için öneriler!
1. Doğal yağ desteği
Saç için doğal yağlar
Badem yağı saçları besleyip, yeni saç oluşumunu desteklediği gibi, saçlarınızın daha parlak görünmesini de sağlar. Haftada bir olarak saçlarınıza badem yağı uygulayabilirsiniz.
2. Ilık su ile düzenli yıkama
Parlak saçlar için öneriler
Sıcak su saçları matlaştırıyor ve sönük görünmesini sağlıyor. Ilık su kullanarak bunun önüne geçebilirsiniz. Saçları çok fazla yıkamanın da yıpranmalara yol açtığını biliyoruz, 2 günde bir yıkamak en ideal olanıdır.
3. Saçları parlak güzel gösteren şampuan
Saçları parlak güzel gösteren şampuan
Elidor Güçlü ve Parlak serisinin şampuanı B5 vitamini ile geliştirilmiş formülü sayesinde saçları dış etkenlerden gelen yıpratıcı ve matlaştıran etkenlere karşı koruyor. Ben bir süredir kullanıyorum, ilk kullanımdan itibaren saçlardaki değişimi görebilirsiniz. Saçlarım çok fazla elektriklenmesine rağmen, Güçlü ve Parlak serisini kullanmaya başladıktan sonra daha pürüzsüz, daha canlı görünmeye başladı. Uv koruma teknolojisi sayesinde saçları çok yumuşak bir şekilde kaplıyor ve dipten uca da besliyor ♥ Canlı saçlara kavuşmak için en iyi tercih olabilir :)
Merhabalar Parlak saçlar herkesin istediği birşey ama öncelikle saçlarına gereken ilgiyi göstermek gerekir.
Öncelikle beslenme
Daha güçlü parlak saçlar için öncelik beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor. Vitamin ve mineral bakımından zengin ürünler saçlarına faydası çoktur.
Doğru bakım yapma
Kullandığın şampuan dan çok nasıl kullanıldığı da önemlidir. 1 kere yıkamak yeterli çok kirli ise 2 kez yıkayıp saç diplerine doğru dairesel hareketler ile hafif masaj yaparak uygulayıp bolca durulanmalı ve saç bakım kremi de aynı şekilde yapıp bol ve ılık su ile durulanmalı
Benim tavsiyem ise; Elidor'un Güçlü ve Parlak serisi
Benim de kullanıp çok memnun kaldığım şampuan Elidor'un güçlü ve parlak şampuanı içerisinde bulunan B5 vitamini bulunuyor ve saçları yıpratan, matlaştıran etkenlere karşı koruyor. Saçların uzun süre parlak ve güçlü kalmasını sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren farklı görebilirsiniz :)
Şampuan olarak elidor kullanıyorum. Lakin şampuanın içine çam terebenti yagi damlatıyorum. Şampuanın içindeki kimyasalligi alıyor, sac dökülmesini azaltıyor ve saca bakım yapıyor. Çok iyi bir yağ
Bunu kesinlikle tavsiye ederim. Ben kullandım ve saçlarımdaki ileri seviye kızarıklık ve kepekleri bile geçirdi. Firma sağlık ürünleri üretiyor, ilaç değiller yani. Detaylı bilgi aktarabilirim isterseniz.
benimde saclarımda matlık sorunu vardı clear kullanmaya başladığımdan beri çok canlı duruyor. clear men bio nutrium kullanabılırsın ben çok memnunum gerçi kadınlar için olan birçok seçenek var ama belki işe yarar bunuda dene
pantene komple bakım serisi çok güzel ama bimdeki zeytin yağlı sampuanda çok güzel yapıyor saçi eyüp sabri tuncer sanırım saç yapılırken bile bozmuyor ya çok basit bir şampuan insan saçini döker falan diye kullanası bile gelmiyor başta ama kullanınca çok farklı... önyargı yok deneyin...
Elidor hindistan cevizli. Hem kokusu çok güzel baya da kalıcı hemde saçları yumuşacık yapıyor. Sadece ilk kullandığın zamanlarda biraz saç dökülmesi yapar bu da işe yaradığı anlamına geliyor denemeni tavsiye ederim
Bence şampuan hem organık olmalı hem de boyalı saçı yumuşak ve parlak yapmalı.. zaten bu kategoride ya bitkisel şampuan var ya da boyalı saçlar ıcın sentetik şampuanlar. ıkısı bir arada benım bıldığım tek şampuan Liquid Keratin Şampuanı var. Ben bunu tek geçerim.
urban care mor olanını tavsiye ederim canım saç dökülmelerine karşı. kuzenimde tamamen kesti dökülmeyi bende 2 aydır kullanıyorum azalttı içinde paraben vs de yok
onu kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum aslında ama kuru saçlar için pek iyi değilmiş diyolar ama kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum yani bence
En İyi Cevaplar