Moda & Stil 3 ay Pandora'dan bileklik alacağım, sizce hangisini seçmeliyim 💎? unicorn_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Pandoradan bileklik alıcam fakat karar veremiyorum sizce hangisi? Kalp Kare Yuvarlak Dikdörtgen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pandora'dan bileklik alacağım, sizce hangisini seçmeliyim 💎? Cevapla 41 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalp tabi ki, aşko kuşko bir vibe veriyor 💗💫 öbürleri sıkıcı ve fazla sade. 1 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 98% 3 ay Hepsi aynı sayılır pek bana göre değil çok sade sıradan geliyor tabii ona milyarlar verecek hem param yok olsa da vermezdim 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% 3 ay Dikdörtgen gözüme iyi geldi ama takıp denemek lazım... 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 50% 3 ay Açıkçası dikdörtgen daha güzel gözüktü gözüme#Mirliva 0 0 Yorumla
s CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Moda & Stil konusunda 458 cevap paylaştı. Bana kalırsa hepsi kötü de kalpli bir tık daha az kötü. 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 96% 3 ay Hiçbiri ama illa birini almak istiyorsan kalpli olabilir 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana kalp olan hediye geldi çok şık ve hoş duruyor 0 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% 3 ay Aralarinda en güzeli kalpli olan digerlerinin hıc bir albenisi yok bence 0 0 Yorumla
Blackangel10 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 3 ay Ağır durmasını istiyorsan dikdörtgen olani al kalp çocuksu diğerleri de bana kaba geldi yinede senin tercihin hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan 1 1 Yorumla KaranlıkMYHEART 3 ay Benimde fikrim aynı yönde.. Yorumla
timenevercomeback Takip Et Xper 3 Yaş: 18 3 ay Alma ablacığım ya alma! Sürekli kararıyor insan bunalıyor yemin olsun. O paraya bir sürü güzel çelik takı alırsın emeğine yazık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay kalpli olan çok şık bence sana da uyuyorsa onu almalısın eğer uymuyosa kare al derim iyi günlerde kullan 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 3 ay Moda & Stil konusunda 660 cevap paylaştı. dikdörtgen güzel 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 79% 3 ay Pandora’nın kutusunu açacaksın yani illaki 🤣 0 0 Yorumla
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% 3 ay Daha güzel modeller var aslında bunlardan başka 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Parana yazık hepsi kötü 0 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 75% 3 ay Neden Pandora bir özelliği var mı acaba 0 1 Yorumla enthusiasticpq Yeni 3 ay Tabi kararması en büyük özelliği Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 3 ay Moda & Stil konusunda 677 cevap paylaştı. Kalpli olana bayıldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kalp tabi ki, aşko kuşko bir vibe veriyor 💗💫 öbürleri sıkıcı ve fazla sade.
Hepsi aynı sayılır pek bana göre değil çok sade sıradan geliyor tabii ona milyarlar verecek hem param yok olsa da vermezdim
Dikdörtgen gözüme iyi geldi ama takıp denemek lazım...
Açıkçası dikdörtgen daha güzel gözüktü gözüme
#Mirliva
Bana kalırsa hepsi kötü de kalpli bir tık daha az kötü.
Hiçbiri ama illa birini almak istiyorsan kalpli olabilir
Bana kalp olan hediye geldi çok şık ve hoş duruyor
Aralarinda en güzeli kalpli olan digerlerinin hıc bir albenisi yok bence
Ağır durmasını istiyorsan dikdörtgen olani al kalp çocuksu diğerleri de bana kaba geldi yinede senin tercihin hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
Benimde fikrim aynı yönde..
Alma ablacığım ya alma! Sürekli kararıyor insan bunalıyor yemin olsun. O paraya bir sürü güzel çelik takı alırsın emeğine yazık
kalpli olan çok şık bence sana da uyuyorsa onu almalısın eğer uymuyosa kare al derim iyi günlerde kullan
Kalp olur şekil olur.
dikdörtgen güzel
Kalp veya yuvarlak diyorum
Pandora’nın kutusunu açacaksın yani illaki 🤣
Daha güzel modeller var aslında bunlardan başka
Alıyorsan Kalpli al diğerleri çöp
Parana yazık hepsi kötü
Neden Pandora bir özelliği var mı acaba
Tabi kararması en büyük özelliği
Kalpli olana bayıldım