Moda & Stil Bu elbisenin altına sizce ne renk ayakkabı gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu elbisenin beyaz mı yoksa mavi mi ayakkabı gider beyaz ayakkabı ve çanta diye düşündüm ama bilemedim sizce ne olur? Bu elbisenin altına sizce ne renk ayakkabı gider? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence de beyaz ayakkabı ve çantayla kombinlemeniz güzel olur 🙂👍 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl direkt beyaz olmalı bence mavi de olabilir ama ton sıkıntısı yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bu elbiseye hiç bi ayakkabı gitmez ayakkabısız giy ne acayip bi renk 0 0 Yorumla
pamuk_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Dediklerinizin ikisi de olur gümüş de çok güzel olur 0 0 Yorumla
ayselyildiz0812 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gümüş rengi ayakkabı hoş bir hava katar güzelim 0 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lacivert giy dostum beni dinle 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. mavi 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. siyah olur 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl kocanın fikrini alsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence de beyaz ayakkabı ve çantayla kombinlemeniz güzel olur 🙂👍
direkt beyaz olmalı bence mavi de olabilir ama ton sıkıntısı yaşayabilirsin
Bu elbiseye hiç bi ayakkabı gitmez ayakkabısız giy ne acayip bi renk
Dediklerinizin ikisi de olur gümüş de çok güzel olur
Şeffaf ayakkabı
Gümüş rengi ayakkabı hoş bir hava katar güzelim
kocan çok şanslı adam
Beyaz gider hoş elbise
Beyaz ideal olur