Moda & Stil Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı gider? ecey977 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya kizlar baksaniza erkekler anlamiyoorrr Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı gider? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Beyaz bence 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Şeffaf ve nude renkte saten dokuda, bilekten bantlı (ama ince tek bantlı) zarif bir ayakkabı olur bu elbiseye. 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Saten elbiseye ince topuk gider ve parlak olmamasina dikkat et 1 1 Yorumla ecey977 +1 yıl Nude kapar mi cok Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl dehşet kışkırtıcı tahrik edici bir elbise arkadaşım müthiş 1 1 Yorumla ecey977 +1 yıl Bu mu kiskirtici aw Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Gej geldi aklıma öyle yakistiridm , veya siyah da olabilir 🤷🤷 1 1 Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl "Bej" Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Siyah gidebilir, krem bej rengi tarzı bir şey de gidebilir. 1 0 Yorumla
123rt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Açık tonlarda ayakkabı olabilir krem bej gibi ama parlak olmamalı elbisen parlak zaten 1 0 Yorumla
elif-gibi-sevmek Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatlı ve açık bir pembe renkte ince topuklu ayakkabı gider gibi (parlak olmasın) 1 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ucu açık bi topuklu gider ama hangi renk gider bilmem :D 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bizim masa örtüsünü insana sarmışlar 🤣 1 7 Yorumla ecey977 +1 yıl Yav he Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Ne kadar itici bir cevap 😱🫢 Yorumla ecey977 +1 yıl Yav he he Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl 🙈🙈 görmek istemiyorum 🙈🙈 Yorumla ecey977 +1 yıl tamam Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Teşekkürler yürüyen tehlike sağlıcakla kal patron Yorumla ecey977 +1 yıl İyi gunler Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bence ayakkabı düşüneceğine elbiseyi bir daha düşün. 0 0 Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beyaz Siyah veya nude tonlarında giyebilirsin 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Nude tonlarında parlak ince topuklu ayakkabı 1 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu elbise nedir ya 0 8 Yorumla ecey977 +1 yıl Ya niye Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Rengini beğenemedim Yorumla ecey977 +1 yıl Hayiir cok guzel fistik yesili Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Fıstık daha yeşil olmuyor mu Yorumla ecey977 +1 yıl Daha yesil gibi reelde ya burada sari gibi durmus biraz Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Bu daha çok çifte kavrulmuş leblebi rengine benziyor Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Ha ondan olabilir o halde iyi gibi okey izin veriyorum giyebilirsin Yorumla ecey977 +1 yıl He tm Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Şeffaf hanımefendi çok güzel bir elbise bu arada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beyaz bence
Şeffaf ve nude renkte saten dokuda, bilekten bantlı (ama ince tek bantlı) zarif bir ayakkabı olur bu elbiseye.
Saten elbiseye ince topuk gider ve parlak olmamasina dikkat et
Nude kapar mi cok
dehşet kışkırtıcı tahrik edici bir elbise arkadaşım müthiş
Bu mu kiskirtici aw
Gej geldi aklıma öyle yakistiridm , veya siyah da olabilir 🤷🤷
"Bej"
Siyah gidebilir, krem bej rengi tarzı bir şey de gidebilir.
Açık tonlarda ayakkabı olabilir krem bej gibi ama parlak olmamalı elbisen parlak zaten
Tatlı ve açık bir pembe renkte ince topuklu ayakkabı gider gibi (parlak olmasın)
ucu açık bi topuklu gider ama hangi renk gider bilmem :D
Bizim masa örtüsünü insana sarmışlar 🤣
Yav he
Ne kadar itici bir cevap 😱🫢
Yav he he
🙈🙈 görmek istemiyorum 🙈🙈
tamam
Teşekkürler yürüyen tehlike sağlıcakla kal patron
İyi gunler
Bence ayakkabı düşüneceğine elbiseyi bir daha düşün.
Çivi topuk taşlı ayakkabı
Gümüş tek bant ince topuk.
Beyaz Siyah veya nude tonlarında giyebilirsin
Nude tonlarında parlak ince topuklu ayakkabı
Bu elbise nedir ya
Ya niye
Rengini beğenemedim
Hayiir cok guzel fistik yesili
Fıstık daha yeşil olmuyor mu
Daha yesil gibi reelde ya burada sari gibi durmus biraz
Bu daha çok çifte kavrulmuş leblebi rengine benziyor
Ha ondan olabilir o halde iyi gibi okey izin veriyorum giyebilirsin