Moda & Stil Esiniz evde tayt giynse mutlu olur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ustune t shirt Güncellemeler+1 yıl Uzun tayt Esiniz evde tayt giynse mutlu olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fatmannne Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tayt tişört mutlu olabilecek bir şey mi sıradan bir giyim yani 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vucut hatlari belli ediyor iste. Ne donla mi gezim. Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 809 cevap paylaştı. Ben kapıyı çalınca çıplak gelse daha mutlu olurum 😅 0 0 Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sutyen takmayacaksa olur. Ama o şekilde de evde sürekli gezemez çünkü üstünden inmem 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Giyiyor zatende neden mutlu olayım veya mutsuz olayım normal yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçma, neden mutlu olsunlar ki? Bu çok normal bir kıyafet. Dışarıda bir sürü giyen insan var. 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir. Giyen çok var ama. Erkekler bunu görmeye alışık diye düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ayrica evde pasakli dolasan da var. Tayt t shirt en azindan duzgun gozukuyor Yorumla Soran +1 yıl @oyunadamı3 pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yaşadığım yerde erkekler bayağı alışık. Dönüp bakmazlar bile. @oyunadami3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @oyunadamı3 Gördüğüm şeyle yorum yapacağım. Görmediğim şeyle neden yorum yapayım? Sana gelince soran, evde istediğin gibi dolaş. Ben fikrimi belirtiyorum. Bunu yapmak zorunda değilsin. Yorumla
SlmBenGeldim82 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Eşim evde fuul tayt giysin ya hatta yatak odasindada giysin 0 1 Yorumla SlmBenGeldim82 +1 yıl Siz nasıl giyinirsiniz Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 940 cevap paylaştı. Üstüne de crop giysin ya t shirt nedir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Iyi uff Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Az önce tanımadığım bir gizliden trip mi yedim ben 🤔😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣evet Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Nereye gitsek kaçamıyoruz arkadaş bu nedir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kaderin napim ahsbhs Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tayta mutlu olabilecek kadar pussy deilim coksukur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne ile olursun Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Bilmem ama günlük giyim çok sıradan Yorumla Soran +1 yıl Donla gezemeyecegine gore yine en cok goze hitap eden o Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Şimdi burada yaratıcılığımi konusturmak istemiyorum jdbdjdb Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl adama niye tayt giydirdin şimdi sen :D :D 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Yakışıyor sa giysin ama basenler taşmasın 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne giynsin Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ne giyerse giysin bana ne Yorumla Soran +1 yıl Iyi hepiniz boyle olun Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Evlendikten belli bir yıl sonra oluyoruz zaten sen rahat ol. Yorumla
ahme1t34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl cipkakken daha mutlu olurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zile biri basinca da ciplak acar Yorumla ahme1t34 +1 yıl odaya geçer ben açarım Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Hiç giymese de olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zile basinca da ciplak acar Yorumla eternity-a +1 yıl Onu ayarlican iyi de ben yanindaysam sadece giymese de olur Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
tayt tişört mutlu olabilecek bir şey mi sıradan bir giyim yani
Vucut hatlari belli ediyor iste. Ne donla mi gezim.
Ben kapıyı çalınca çıplak gelse daha mutlu olurum 😅
Sutyen takmayacaksa olur. Ama o şekilde de evde sürekli gezemez çünkü üstünden inmem
Giyiyor zatende neden mutlu olayım veya mutsuz olayım normal yani
Saçma, neden mutlu olsunlar ki? Bu çok normal bir kıyafet. Dışarıda bir sürü giyen insan var.
Olabilir. Giyen çok var ama. Erkekler bunu görmeye alışık diye düşünüyorum.
Ayrica evde pasakli dolasan da var. Tayt t shirt en azindan duzgun gozukuyor
@oyunadamı3 pardon
Benim yaşadığım yerde erkekler bayağı alışık. Dönüp bakmazlar bile. @oyunadami3
@oyunadamı3 Gördüğüm şeyle yorum yapacağım. Görmediğim şeyle neden yorum yapayım?
Sana gelince soran, evde istediğin gibi dolaş. Ben fikrimi belirtiyorum. Bunu yapmak zorunda değilsin.
Olurum tabi giysin ya kalça flan dolgunsa evde hep öyle giysin
Eşim evde fuul tayt giysin ya hatta yatak odasindada giysin
Siz nasıl giyinirsiniz
Üstüne de crop giysin ya t shirt nedir
Iyi uff
Az önce tanımadığım bir gizliden trip mi yedim ben 🤔😂
🤣evet
Nereye gitsek kaçamıyoruz arkadaş bu nedir 😂
Kaderin napim ahsbhs
Tayta mutlu olabilecek kadar pussy deilim coksukur
Ne ile olursun
Bilmem ama günlük giyim çok sıradan
Donla gezemeyecegine gore yine en cok goze hitap eden o
Şimdi burada yaratıcılığımi konusturmak istemiyorum jdbdjdb
İstiyorsa çıplak gezsin.
adama niye tayt giydirdin şimdi sen :D :D
Yakışıyor sa giysin ama basenler taşmasın
Hayır.
Ne giynsin
Ne giyerse giysin bana ne
Iyi hepiniz boyle olun
Evlendikten belli bir yıl sonra oluyoruz zaten sen rahat ol.
cipkakken daha mutlu olurum
Zile biri basinca da ciplak acar
odaya geçer ben açarım
Hiç giymese de olur
Zile basinca da ciplak acar
Onu ayarlican iyi de ben yanindaysam sadece giymese de olur
Ben hep giyyrum eşim aşırı mutlu
Elbette mini etekte giyebilir perde açıkken
Zatn tayt bağımlısı eşim:))
Evett
Duserdim
Evet olurdum hoş olur