BEN GIBI GIYIN DEDI AMA GIYDIGI BIR SEY YOKTU
Neden açık kısa giyinmiyorum diye kötü oluyorum?
BEN GIBI GIYIN DEDI AMA GIYDIGI BIR SEY YOKTU
Yahu arkadaşlar ne bu özellikle kızların diz altı giydim veya açık değil diye beyannameleri. Pavyon karısı gibi ben giyinip sokağa çıkamam kusura bakmasın her şey yerinde güzel... Tesettürlü değilim ama açığın diye de uzun giyemez miyim gerçekten kötü mü duruyor yahuuu😠😠
İstediğin giy kimsenin umrunda değilsin. Seni eleştiren insanlar varsa direkt hayatından çıkarabilirsin o tipler ne yaparsan yap eleştirir. Ayrıca açık giyinen insanlar pavyon karısı gibi olmuyor bunu da hatırlatmış olayım.
Ya hayır o kiza dedim ben sadeceee
cidden toplum o kadar tuhaflasti ki ben de tesettürlüyüm. boydan elbise giyiyorum burası Arabistan mi suriyeli misin diye tepki alıyorum
mesale diğer arkadaslarim pantolon tunik giyse ya da birtakım falan bunlar da tesettürü ayaklar altına aldı oluyor
açık birisi iyice açık giyinse crop falan tamam hemen şey gözüyle bakıyorlar
Herkes bunu yaşıyor yani o yüzden kim ne der umursama ne giymek istiyorsan onu giy
sen gidip açık giyinen kızları pavyon karısı gibiler diye kötülersen senin böyle olmanı da kötülemeleri çok doğal hak ediyorsun babalık leş gibi bir kişiliksin muhtemelen ayrıca pick me girl sezdim senden
Anlamadın herhalde bana bunu diyen kişi öyleydi asla açık giyenlere öyle bir şey demem ya bana ne istediğini giysinler bana o şekilde eleştiri yapana dedim onu
Al işte senin de bir farkın yok leş olan sensin tanımadığınız insanlara nasıl bu cümleleri söylüyorsunuz ya
Ne pick me si hemcinslerime o kadar savunurum ki her konuda allah aşkına onyargina bak zavallı misin
Ağlama babalık boşuna, sen birilerini eleştirip "pavyon kızı" diyorsan onlarda seni eleştirir kısacası bu kişilerle aynı konuma düşürüyorsun kendini. Ayrıca soruda ki açıklamanda bana diyen kişiye bunu dedim diye bir ibare yok direkt "pavyon karısı gibi giyinip çıkamam" demişsin bal gibi de açık giyinenler bunu üstüne alınır.
Yanlış anladiniz işte öyle bir şey demek istemedim
O zaman ağır sözlerimi geri alıyorum ve onlar için özür diliyorum, benim konuşma şeklim böyle tetikleniyorum bu tarz şeylere hemen. İstediğin gibi giyin insanlara göre hiçbir zaman tamamen doğru olamazsın ne kadar iyisini yapmaya çalışırsan çalış yine eleştirecek yer arayıp buluyorlar bu tarz söylemlere sürekli kafa yorman senin başını ağrıtır anca.
Sorun değil yanlış anlaşılma oldu sadece bu tepkiyi beklemiyorrdum:) Teşekkür ederim haklisinizzz
Cevap
5Cevap
Az önce bende uzun elbise sorusu sordum ;
Dekolteli, mini ve damdar olması gerekiyormuş.
Aman çok saçma erkekler işte işlerine öyle geldiği için öyle diyorlar
Aynen.
Hiç aldırış etme böyle diyenlere yolun doğru senin 👍🏻
Aşırı moralim bozuluyor abi biraz önce uzun bir elbise koydum çiçekli vs gayet de güzel birieii çingene gibi demiş yani bulunduğum ortama göre giyiniirim. Erkekler olarak nolur siz bari böyle düşünmüyoruz deyin şıklık aciklik kisaliktsn mi ibaret
Ben kendi açımdan konusuyum açık saçık giyinen kadınlar bana hiç cazip gelmiyor zihniyet olarak da zaten öyle giyinmelerinin sebebi kendilerine baktırmak ilgi çekmekten ibaret türbanlı değilsen bile bi adabı üslubu olmalı giyinmenin.
Ne kadar saçma bi durum ya kim diyorsa onu sallama boş ver
Niye kötü olasın ne alaka 😄
Açmak istiyosan açacaksın
Kim diyo bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?