Bu ara bu tişörtlere taktım, sırf uyumlu olsun gittim pembe spor ayakkabılar aldım. Sizce bu barbie kombineri çocuksu mu?

Bu ara bu tişörtlere taktım, sırf uyumlu olsun gittim pembe spor ayakkabılar aldım. Sizce bu barbie kombineri çocuksu mu?
Bende öyleyim geçen taş devri baskılı tşört aldım Vilmay'la Fred Çakmaktaş dans ediyor. Birde ninja kaplubağaların pizza yerken ki hallerini aldım. Ayrıca beğendilerini ifade edip nereden aldın diye soranlar oluyor. İsterse kimse beğenmesin yine giyerdim. Zevk yani bu kime ne nasıl mutluysan öyle. Mutlu kal.
Dip not: Bence çok yakışmış.
Cevap
24Cevap
Benim hoşuma gidiyor, bu yaşımda giyebilirim. Yakında ondan da alırım belki
Aşırı cringe buldugum kiyafetlerden ya. Kucuk cocuk bile artik bu tarz kiyafetleri begenmezken bizde moda oluyor. Hic anlayabilmis değilim cok sacma...
Telefon kılıfım, lip balm, spor ayakkabim vs hep barbieli ahahah :D Çocuksu mu bilemem ama bana çok tatlı geliyor gerçek asko kuskolar anlar beni
Yani biraz çocuksu. İlla giyeceksem bir tek pijamada tercihim Buggs Bunnyli olan ama öyle bir pijamam yok.
Naber cınım 🐰🥕
Bunlar sanki çocuk reyonlarında ama çok mühim değil seviyorsan, yakıştırıyorsan kendine, kullan tabi.
Yooo çok şeker bence. Benim de gözüme çok hoş geliyorlar. 🌸
Hayır değil seviyorsan her şekilde giyinebilirsin kombin yapabilirsin bence
Hayır tabii ki ben de bu sıralar almayı düşünüyorum barbie tişörtü :)
Yani şu zamanda herkes asko kusko diye ortalarda dolaştığı için kliselesti artık.
Hayir bende mickey minnie mouse hayraniyim giymekten de utanmiyorum
Yoo çocuksu değil herkes böyle kombinler yapıyor artık
Güzel kombinlediğin sürece hoş bence ama sarışınlara yakışıyor ya barbie diyince akla direkt sarışın kadın profili geldiği için
Ya cocuksu diyemem tarz ve zevk meselesi mesels bana sorsan ben giymem
Çocuksu olduğu kesin. Çocuksu olması, olumlu mu olumsuz mu senin kişisel kararın.
herkes istedigini giyebilir cocuksulukla alakasi yok
ben de alcam bu tişörtlerden tatlı bence
Aklıma mabelin tişörtleri geldi
Çocuksu evet 12-17 yaş kombini
Olgun birinin yapacağı bir kombin değil.
Hayır şirin sevimli birsey olsa gerek 👏👏
En İyi Cevap