Moda & Stil Zor ve özel birini etkilemek istiyorum hangisini seçsem? KadınınFendii Takip Et Xper 6 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Cidden çok zor birisi ona göre karar verin A mı? B mi? C mi? D mi? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bakıyorum da çekmecesinde sadece kurdeleli siyah sütyen olan kızlar yorumlarda kudurmuşlar Zor ve özel birini etkilemek istiyorum hangisini seçsem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Mor olsun 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Merakımı mazur gör. Zor ve özel birini sütyenle nasıl etkiliyceksin? Yanlışlıkla mı açılacak, beyaz gömlek mi giyceksin? Napıcaksın? 🙄 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. En az seçeneği benim oy kullandığım şık almış lakin mor daha hoş bence ya, şimdi düşününce ç şıkkındaki de hoş, kırmızılar nedense hoş gelmedi gözüme 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zor ve özel birini sütyenle etkileyebileceğinden emin misin? Eğer sütyenlere karşı bir zaafı veya fantezisi varsa başka tabii. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Birincinin rengi çok ciyak ama c güzel bence. Yalnız daha seksi olanları var onlardan denemelisin buınlar çok sade. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Zor biri bir sütyenle mi etkilenecek yani 😃 Kırmızı fena değil A 1 0 Yorumla
HemSevermHemDe Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl B ve C olabilir. Hangisinde karar kılmıştın? 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Emin ol zor biri ise Altındağn sütyen taksanda boş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayırdır, amacınız tesettürü kötülemek mi? Nedir buradaki amacınız?Soruya da aykırı durmayayım : Özel birini etkilemek için siz seçebilirsiniz tercihinizi. 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl B... çok iç ısıtıcı.. umarım sendede güzel durur💙💙 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Takım olarak mürdüm rengi güpürlü olandan al 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Çok parlak renkler modellerıde sarmadı ama siyah olabilir.. 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Hiç birini beğenmedim. Fantastik ürün reyonunu gez. 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Çekmecede siyah olan aha güldüm ona. Hepsi güzel mor bir tık güzel 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı. bence bunların hççbiri olmaz senin tenine ve erkege hitap yok bunda 0 0 Yorumla
Hakansancak3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl İçindwkiler güzelse rengin önemi yok. Erkekler renge bakmaz 0 0 Yorumla
Benlaraa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunlarla etkilemen çok zor 🤦♀️ 1 7 Yorumla KadınınFendii +1 yıl Ne yapıcaz? Yorumla Benlaraa +1 yıl Daha cesur olanlar var. Ve tenine yakışan bir rengi al. Yorumla KadınınFendii +1 yıl Niyeti çok belli etmeyecek ve abartı olmayacak bir şey olmalı hem sıradan hem çekici yani yoksa bende biliyorum jartiyer takımıyla çıkmayı Yorumla Benlaraa +1 yıl Bunları üzerinde gösteren birinin niyeti pek masumca değil ama neyse. Yorumla KadınınFendii +1 yıl Özel ve zor kısmını belirttim orasını bana bırak işte Yorumla karizma14 +1 yıl Evet daha seksi birşeyler lazım Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Niyet tam olarak belli oluyor raad ol 😉😀 Yorumla
eccesue Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bunlarla olmaz o iş ya 😌 0 1 Yorumla KadınınFendii +1 yıl Önerin ne? Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Hepsi güzel görünüyor 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. kim bu zor kişi 0 0 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 71% +1 yıl Bunlar var ise D ama çok daha iyileri vardır. 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunlarla dedemi etkilersin o bir gerçek 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunlardan d 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Kötü la bunlar. Yaşlı işi bildiğin 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl En naştaki gayet iyi 0 3 Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl En baştaki yaw Yorumla KadınınFendii +1 yıl Nick'inizi beğendim Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Teşekkür ederim. Ben de sizinnpaylaşımlarınızı çok beğeniyorum. Gerçek ve mantıklı. Diğerleri gibi hayal ürünü değil 😉👍 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. D şıkkı 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Üstteki iyi 0 1 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl İş bu duruma gelene kadar etkilenmiş olmuyor mu? 😏 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. b der susarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri ya daha Seksi olanları var 0 1 Yorumla KadınınFendii +1 yıl Ne yapıcaz? Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. 1 olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Mor olsun
Merakımı mazur gör. Zor ve özel birini sütyenle nasıl etkiliyceksin? Yanlışlıkla mı açılacak, beyaz gömlek mi giyceksin? Napıcaksın? 🙄
En az seçeneği benim oy kullandığım şık almış lakin mor daha hoş bence ya, şimdi düşününce ç şıkkındaki de hoş, kırmızılar nedense hoş gelmedi gözüme
O zor ve özel birini sütyenle etkileyebileceğinden emin misin? Eğer sütyenlere karşı bir zaafı veya fantezisi varsa başka tabii.
Birincinin rengi çok ciyak ama c güzel bence. Yalnız daha seksi olanları var onlardan denemelisin buınlar çok sade.
Zor biri bir sütyenle mi etkilenecek yani 😃
Kırmızı fena değil A
B ve C olabilir. Hangisinde karar kılmıştın?
Emin ol zor biri ise Altındağn sütyen taksanda boş.
Hayırdır, amacınız tesettürü kötülemek mi? Nedir buradaki amacınız?
Soruya da aykırı durmayayım : Özel birini etkilemek için siz seçebilirsiniz tercihinizi.
B... çok iç ısıtıcı.. umarım sendede güzel durur💙💙
Takım olarak mürdüm rengi güpürlü olandan al
Çok parlak renkler modellerıde sarmadı ama siyah olabilir..
Hiç birini beğenmedim. Fantastik ürün reyonunu gez.
Çekmecede siyah olan aha güldüm ona. Hepsi güzel mor bir tık güzel
Sende kendini becertecek popiş var mı önce onu de
bence bunların hççbiri olmaz senin tenine ve erkege hitap yok bunda
İçindwkiler güzelse rengin önemi yok. Erkekler renge bakmaz
kötünün iyisi c
kuzu başka yok mu cidden giyecek
Bunlarla etkilemen çok zor 🤦♀️
Ne yapıcaz?
Daha cesur olanlar var. Ve tenine yakışan bir rengi al.
Niyeti çok belli etmeyecek ve abartı olmayacak bir şey olmalı hem sıradan hem çekici yani yoksa bende biliyorum jartiyer takımıyla çıkmayı
Bunları üzerinde gösteren birinin niyeti pek masumca değil ama neyse.
Özel ve zor kısmını belirttim orasını bana bırak işte
Evet daha seksi birşeyler lazım
Niyet tam olarak belli oluyor raad ol 😉😀
Bunlarla olmaz o iş ya 😌
Önerin ne?
Sadece sütyen etki ederim ;)
Hepsi güzel görünüyor
kim bu zor kişi
İş sütüne gelmiş daya etkilicek 😂😂
Bunlar var ise D ama çok daha iyileri vardır.
Bunlarla dedemi etkilersin o bir gerçek
daha güzelleri var
Bunlara gerek kalmamalı
Üzerinde görmek lazım 🤪😂
Bunlardan d
Kötü la bunlar. Yaşlı işi bildiğin
En naştaki gayet iyi
En baştaki yaw
Nick'inizi beğendim
Teşekkür ederim. Ben de sizinnpaylaşımlarınızı çok beğeniyorum. Gerçek ve mantıklı. Diğerleri gibi hayal ürünü değil 😉👍
Bu çok güzel görünüyor
b sıkkı
D şıkkı
Üstteki iyi
İş bu duruma gelene kadar etkilenmiş olmuyor mu? 😏
Bence a ya da c. Cok seksi durur
Hepside birbirinden çirkin bu arada
b der susarım
A olan
Birinci olsun
A...
beğenmedim hiçbirini