Erkeklere dar pantolon mu yakışır geniş pantolon mu? Yorumu size bırakıyorum...

Erkeklere dar pantolon mu yakışır geniş pantolon mu? Yorumu size bırakıyorum...
Dar pantolon diyen size düşmandır. Hele ki çok zayifsaniz uzak durun far pantolondan. Adam akıllı boru paça ya da istediğiniz türden pantolon giyin. Ama dar paça değil. Bakın sevmedigimizden değil. Erkeklere dar paça yakışmıyor. Fiziğiniz ne kadar güzel olursa olsun yakışmıyor. Ben artık kadınlara da pek yakıştıramıyorum tayt gibi pantolonları.
dar paça pantolonları bacakları incecik kız gibi gösteren dar pantolonları bende sevmiyorum. Üstte örnek olarak gösterdiğim pantolon bence güzel
İkisininde güzel olmadığını düşünüyorum.
peki sizin tercihiniz
Ya boş yapma ben çok seviyorum beni öyle beğenen insanlarda oluyor seviyorum dar giyinmeyi
@BURAKKKK3434 evet dar pantolon giymeyi bende seviyorum. Ama kızlar erkeklerin mahrem yerleri belli olduğu için dar pantolon giyen erkekten hoşlanmıyorlar
@BURAKKKK3434 Yanlış anlaşılmasın şey demiyorum "Biz sevmiyoruz göz zevkimiz bozuluyor giymeyin" demiyoruz. Fikir aldı arkadaş ya hani bende erkeklere yakışmadığını söyledim. Yani giyersen giy bir şey demiyoruz. Sadece yakışmıyor. He bunu da kızlar sevmiyor diye giymemezlik yapmayın. Sizin hayatınız.
Bazıları çok dar giyiyor ve benim onları görünce gözlerim kanıyor..🙄 dar giyince darlığı çok olmadığı veya geniş pantolon giyince genişliği çok olmadığı sürece gayet iyi görünüyorlar 😄
Cevap
8Cevap
Orta halli olsun.
Tamam çok dar ıyy diyoruz sevmiyoruz da çok geniş de giymesinler tarikatçılar gibi. Normal olsun işte.
tabiki de geniş pantolon dar ve bilek boy giyen erkeklerden midem bulanıyor 🤢
ben erkek olarak kot pantolon yakıştırıyorum ama kot pantolonu aşırı derecede abartanlar da var bazı kot pantolonlar erkeklerin bacağını incecik kadın bacağı gibi gösteriyor.
@Gvardiol ahaahh dedi brad pitt😂😂😂
kot kumaş bilmem dar giyip gözümüzü bozmayın yeter
yok abi estağfurullah çok yakışıklısın bayıldım hatta şu an
gözümüzü bozmayın mı? İster dışarda boxerla gezeriz seni alakadar etmez genç kadınlar gibi Taytı Allah katına kadar çekmiyoruz ;)
dedi dar pantolon giyince ateşli gösterdiğini sanan erkek😂
Sen kot pantolunu erkeklere yakıştırmıyor olabilirsin. Saygı duyuyorum genelde kızların tercihi kot pantolondan yana olur. Kot pantolonun ateşli göstermediğini zanneden kızsın :))
yalnız kot pantolon demedim dar pantolon dedim
biz siz miyiz mk bacağa bakıp ateşli dicez
aynı anlamda olmaları?
bacak ne alaka? . dd illa bacağa mı bakman lazım ateşli demen için
her kot pantolon dar mı oluyor 🤦🏻♀️
kendin demişsin pantolon ateşli gösteriyor diye 🤣
açıkcası bende daracık bacakları kız gibi gösteren pantolonlardan hoşlanmıyorum. Ama üstte örnek olarak gösterdiğim kot pantolon erkeklere yakışıyor bence
lan evet ben dedim ah anlatamıyorum galiba. Demek istediğim erkeklerin gövdesi ve gövdesinin biraz altı ve bacak arası erkekleri ateşli gösteriyor. Ateşli değil diyorsan ne bilim
özelden yazan sen misin la
yok nenem
nenen napıyor burada
dar asla olmaz ya kadinsi oluyo ayni tayt giymiş gibi
kısmetse olur izleyen erkek havasi oluyo
üstteki örnek verdiğim dar pantolon tayt gibi durmuyor erkeksi bir pantolon bence
Öyle dapdar pantolon tabiki itici duruyor normal olan ama düşük bel yakıştırıyorum ben
aynı şekilde bende
Takım elbise, tek geçerim... Nerde o eski gençlik!
Vucuduna giden, oturan, kendilerine ne yakışıyorsa o olsun
Asla giymem dar pantalon. Ergenliğe girdiğimden beri gri eşorfman bile giymiyorum.
Ne dar ne bol ortasi hadi herkes dagilsin 😁
Moda o kadar genişledi ki, bol pantolon dururken gidip de daracık streç gibi pantolon giyiyorsa gözüme görünmesin.
Dar giyen vurduyordur net
Yani tercihin dar pantolondan sanırım. Dar pantolon erkeğe yakışır
Karılar gibi dar giyip yakıştığını düşünüyorsan o senin problemin
Karılar gibi derken anlamadım? üstteki koyduğum dar pantolon resmine bakar mısın? Karı gibi zannetmen senin problemin
Tamam
Erkekte dar pantolon sevmiyorum.
bacak incecik kız gibi durmadığı sürece yakıştırıyorum ben. Sizin tercihiniz
Dar pantolonu hiç yakıştirmiyorum ya geniş iyidir
Bol her zaman daha iyidir.
Dar pantolon yakıştırıyorum.
Pantolon sevmem
Geniş kesinlikle
Nedense geniş pantolonlar bana erkeksi gelmiyor. d benim için geniş pantolon ev için ideal 👍🏼
Senin tercihin
Geniş
Dar.
Kesinlikle. Bence dar pantolonlar erkekleri ateşli gösteriyor. Ama bazı kızlar nedense geniş pantolon tercih ediyor
Orta
Geniş pantolon ya
geniş
yakışmaz
Geniş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?