Çatlaklarim cok kotu gozume batiyo ve cok kotu gozukuyolar en son careyi dovmede buldum yaptiran var mi guzel olur mu lutfen konu hakkinda bilgisi olmayan olmaz falan demesin morelim yeterince bozuk

Çatlaklarim cok kotu gozume batiyo ve cok kotu gozukuyolar en son careyi dovmede buldum yaptiran var mi guzel olur mu lutfen konu hakkinda bilgisi olmayan olmaz falan demesin morelim yeterince bozuk
Yara izleri ve vücuttaki çeşitli kusurları düzelttiğim dövmelerle yıllardır televizyon, yazılı basın ve sosyal medyada pek çok habere konu oldum. Bu iş uzmanlık alanımdır. Sizin durumunuzu görmeden kesin bir şey söyleyemem ama, google da Ömer Ömürlü yazarsanız, benimle ilgili yüzbinlerce sonuca ulaşabilirsiz. Ayrıca, sosyal medyada yaptıklarımı inceleyerek, durumunuzla ilgili dövmelere bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.
Tesekkurler
Peki ten rengi dovme var mi
Herkesin ten rengi farklı olduğu için, onu dövmecinin ayarlaması gerekir. Bazı durumlarda bir miktar işe yarayabilir. Yani çatlakları yüzde yüz kapaması mümkün değil ama, etkisini azaltabilir. Mesela çatlakları tenin geri kalanına yakın bir renk yapmak ve daha az belli olacak hale getirmek bazı durumlarda mümkün olabilir.
Sizin şubeniz nerde belki yakinsa gelmek isterim
Aa baya uzakmis
Cevap
3Cevap
Evet bence güzel olur
Tesekkurlerr
Çatlaklar için tüm o acıyı çekmeye değecek mi sizce? spor daha mantıklı bu noktada ayrıca çatlaklar için krem vs kullanmak su durumda daha mantıklı
Ya s. alak degiliz her seyi arasturdim doktorlara da gittim 7 kat altindakine krem mi iyi gelir spor selulit gecirir catlak gecmiyo dovme baya kapatiyo ne kadar acir ki benim sinirumu cok bazuyo cekerim herhalde o aciyi
Yani işe yarayacaktır elbette ama hiç dövme tecruben yoksa zor gelecektir hepsi bu asdf canım filan mı dedim ben asdf
Ya sinirlerim cok bozuk kusura bakma valla iyi gelmiyo ya istedigim hicbir seyi giyemuyorum
En azından iyi bir dövme sec bunlar cok sıradan :D
Ya bublar 2 dk baktim bublar degil tabikide daha guzeli vardir😅
Ya bide renkli yaptirsam boyle yinede belli olur mu hemen yaptirmicam zaten once bi kilo vermem lazim fit bi vucuda ulasim ki öyle yapturim
Yani renkli bir dövmem var benim de ama renkleri elbette ki solabiliyor zamanla. Deniz havuz vs derken siyahlar yeşil gibi oluyor.. Ama bu uzun bir süreç tabi. Bence belli olmaz bu durumda çatlaklar. Daha etnik dövmeler daha başarılılar bence
Ayy olur demi tesekkurler
Olur ama bu dövmelerden uzak dur asdf daha etnik ve zamansız şeyler bakmalısın asdf
Ten rengi dovme olur mu peki o olursa harika olur😅
Zamansiz detkrn
Yani dövme stüdyolarından bu konuda çok daha iyi bilgi alabilirsin :D
Peki😅
Zamansız derken daha unique ve eşsiz bir şey bakmalısın :D
Him pekiii
Kotu durur
Erkekler bakmaz saplarken catlaklara
Ne saplamasi kardesim kendim icin vucdum kotu gozukuyo aynaya bakamiyorum
Takma ne onemi var
Vallahi cok kotu anlatamam ya etek elbise giyemiyorum bacaklarim ne guzel ama igrenc gozkuyo artik abartmiyorum cook fazla ben 18 yasindayim bide
Cok kucuksun ya takma
Kilo al ver yapma sabitle
Ayrica ust bacak acacak kadar giyme ya
Ben istedigimi giyerim napicagimi da bilirim tesekkurler tavsiyen icin
Giy de bu goruntuyu vermemek icin daha dikkat et diye diyorum. goz zevki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?