Bacaklarımdaki kılları makineyle aldım daha az veya sert çıkmaması için ne yapmalıyım?

Yüzücüyüm. bu yüzden bacaklarımdaki kılları sürekli almam gerkeiyor. antremanlar olduğu zamanlar ayda bir makineyle alırdım 4-5 kez almışımdır herhalde belkide daha fazla bilmiyorum neyse makineyle aldım o zamanlar ama daha sert ve çok çıkmaya başladı. bende geçende makineyle aldıktan sonra bişeyler sür daha yumuşak ve daha az sık çıkar diye bişey okumuştum. böyle bişey doğru mu? ne sürmem gerekiyor? ne yapmalıyım? şimdi makineyle üstlerinden aldım tabi kıl kökleri orada ama daha sert ve çok çıkmasını istemiyorum öneriler?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kıllı olur şeyine girmeyin biz kadın bacağı gibi olsun istiyoruz sanki. yüzücüyüm hem hocam uyarıyor hem de görüntü açısından çok kötü. dedim ya daha çnce çok aldım ve kalın sık çıktı. ben şimdi yine aldım 30 dk falan oldu almak zorundayım. üstüne ne sürmem lazım? daha daha sert ve çok çıkmasını istemiyorum öneriler?
Güncellemeler
+1 yıl
Epilatör le almadım. normal traş makinesin favori kısmı var ince bişey çok güzel aldı ama kalın ve çok çıkmasını istemiyorum ne öeririsiniz? her şeye açığım
Bacaklarımdaki kılları makineyle aldım daha az veya sert çıkmaması için ne yapmalıyım?