Moda & Stil Kuzenimin evde olacak sözü için bu iki kombinden hangisini tercih etmeliyim sizce? özleyenkızz3866 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kuzeniminin ev de olacak sozu icin bu iki kombinden hangisi sizce? Kuzenimin evde olacak sözü için bu iki kombinden hangisini tercih etmeliyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. birincisi bence 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Üstteki kışlık olsa da o tarz birtakım daha uygun olur söz için. Alttaki markete gidiyorum kombini 🤷🏻♀️ 0 1 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Onerin var mı Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisi de çok sade değil mi kalem bir elbise giyebilirsin çok şık durur 1 16 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Onerin var mı Yorumla Emiinemm +1 yıl İstersen atayım az evvel kınadan geldim kız 😅 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Ahaha Yorumla Emiinemm +1 yıl Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Cok sade Yorumla Emiinemm +1 yıl Bak bu elbiseden bende var zamanında 200 liraya almıştım şimdi uçmuş fiyatı Yorumla Emiinemm +1 yıl Kız çok memnunum ben. Kollarında taş var günlük vs değil Yorumla Emiinemm +1 yıl Ben biraz topluyum oturuyor biraz ama sen zayıfsan güzel olur inci kolye tak miss Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Tesekkur edrrm canm Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Nerden aldn Yorumla Emiinemm +1 yıl Suud Yorumla Eneskardo +1 yıl Güzel tercih renk ve ten uyumu Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Hangisi 1 mi 2 mi Yorumla Eneskardo +1 yıl Senin attiklarindan 1. Ama alacaksan eminenin atiigi daha sempatik Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Tesekkur Yorumla Eneskardo +1 yıl Rica ederim Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Üsttekinin mevsimi değil artık. alttakini de kot çeket basitleştirmiş 0 1 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Onerin vaemi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üsttekinin eteği eşofman gibi duruyor. Alttaki de resmi durmuyor 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aşko çok uğraşma ya pijamalrımını giyde git 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. 2. Seçenek yaşına daha uygun 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 489 cevap paylaştı. 2 numara tam senlik kuzum😃😉 1 0 Yorumla
Kayseriden183 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bu ikisinin içinden üstteki. Ama başka alternatifler de olabilir. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Çok günlük gibi değil mi daha özel olabilir... 1 1 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Onerin var mı Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. İlk kombin çok hoş 🩶 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilki ama daha güzel elbise de olabilir 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Onun sözü senin değil ki 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Birinci 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. 2 side iyi bence 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Mavi kodlu olan 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 762 cevap paylaştı. Ikiside degil 1 0 Yorumla
lovehurts1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ikisi de degil 0 1 Yorumla özleyenkızz3866 +1 yıl Onerin var mı ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
birincisi bence
Üstteki kışlık olsa da o tarz birtakım daha uygun olur söz için. Alttaki markete gidiyorum kombini 🤷🏻♀️
Onerin var mı
İkisi de çok sade değil mi kalem bir elbise giyebilirsin çok şık durur
Onerin var mı
İstersen atayım az evvel kınadan geldim kız 😅
Ahaha
Cok sade
Bak bu elbiseden bende var zamanında 200 liraya almıştım şimdi uçmuş fiyatı
Kız çok memnunum ben. Kollarında taş var günlük vs değil
Ben biraz topluyum oturuyor biraz ama sen zayıfsan güzel olur inci kolye tak miss
Tesekkur edrrm canm
Nerden aldn
Suud
Güzel tercih renk ve ten uyumu
Hangisi 1 mi 2 mi
Senin attiklarindan 1. Ama alacaksan eminenin atiigi daha sempatik
Tesekkur
Rica ederim
Üsttekinin mevsimi değil artık. alttakini de kot çeket basitleştirmiş
Onerin vaemi
Üsttekinin eteği eşofman gibi duruyor. Alttaki de resmi durmuyor
Aşko çok uğraşma ya pijamalrımını giyde git
2. Seçenek yaşına daha uygun
2 numara tam senlik kuzum😃😉
Gri portakallı.
Gri etekli olan kesin kesin
Bu ikisinin içinden üstteki. Ama başka alternatifler de olabilir.
Çok günlük gibi değil mi daha özel olabilir...
Onerin var mı
İlk kombin çok hoş 🩶
ilki ama daha güzel elbise de olabilir
Onun sözü senin değil ki
İkinci
Birinci
2. görsel.
2 knk
Üstteki kombin
2 side iyi bence
üstteki iyi bence
Gtu göstercen mi