Moda & Stil Böyle bir elbise nişan veya nikah davetinde giyilir mi? Hangisi daha güzel sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Böyle bi elbise nişan, nikah davetinde giyilir mi? Ve hangisi daha güzel sizce? Böyle bir elbise nişan veya nikah davetinde giyilir mi? Hangisi daha güzel sizce? Cevapla Nişan Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Beyaz çok güzel ama nikaha giyilmez geline ayıp He gelin sen olacaksan güzel 😉 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Farklk renkleri de var Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkinci beyaz elbise şahaneymiş ancak davete gidiyorsun nişan veya nikah sahibi değilsen uygun kaçmaz. Birinci elbiseyi de beğenmedim 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl soldakı cok kasvetlı onu terch etmeyın... beyaz daha şık ve gosterıslı.. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Beyaz nikahta olmaz geline ayıp olur ama nişan belki 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl İlla bu iki şık arasındaysak 2. beyaz elbise güzel ama ben bu tarz elbiseleri beğenmiyorum genelde. 0 0 Yorumla
06Madam Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Beyaz giyilmez ama soldakide hoş değil başka birşeye bak 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayy beyaza bayıldım çok asil duruyor 50 lerin modası gibi 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İkincisini İngiliz kraliyet ailesi törenlerinde giyebilirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beyaz olan daha güzel ama sonuçta nişan düğün gibi yerlerde beyaz giyilmez. 0 0 Yorumla
mavibulut58 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl beyazın başka rengine bakabilirsin gelin beyaz olacağı için herkes beyaz giymekten kaçınır 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Beyaz olan daha güzel ama orada giyilmez yani.. 0 0 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl soldaki rahibe teressa sağdaki prenses dianna 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl 2. si merasime çok hoş olabilir. Zarif görünüyor. 0 0 Yorumla
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beyaz güzel ama o olmaz başka rengi olabilirn 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Siyaj iyi bebce 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Beyazı giyilir 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beyaz çok şık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beyaz çok güzel ama nikaha giyilmez geline ayıp He gelin sen olacaksan güzel 😉
Farklk renkleri de var
İkinci beyaz elbise şahaneymiş ancak davete gidiyorsun nişan veya nikah sahibi değilsen uygun kaçmaz. Birinci elbiseyi de beğenmedim
soldakı cok kasvetlı onu terch etmeyın... beyaz daha şık ve gosterıslı..
Beyaz nikahta olmaz geline ayıp olur ama nişan belki
İlla bu iki şık arasındaysak 2. beyaz elbise güzel ama ben bu tarz elbiseleri beğenmiyorum genelde.
Beyaz giyilmez ama soldakide hoş değil başka birşeye bak
Ayy beyaza bayıldım çok asil duruyor 50 lerin modası gibi
İkincisini İngiliz kraliyet ailesi törenlerinde giyebilirsin.
Beyaz olan daha güzel ama sonuçta nişan düğün gibi yerlerde beyaz giyilmez.
beyazın başka rengine bakabilirsin gelin beyaz olacağı için herkes beyaz giymekten kaçınır
Beyaz olan daha güzel ama orada giyilmez yani..
beyaz olan tartışmaya kapalı
Beyaz daha albenili duruyor
soldaki rahibe teressa sağdaki prenses dianna
Beyaz olanı çok çok tatlı 🕊
2. si merasime çok hoş olabilir. Zarif görünüyor.
Beyaz güzel ama o olmaz başka rengi olabilirn
Siyaj iyi bebce
Beyazı giyilir
Evet giyilir
Beyaz çok şık
Beyaz cok güzel
Beyaz olan çok şık
Beyaz daha iyi