nişanım var ve elbiseye bir türlü karar veremiyorum bir sürü akraba olacağı için çok kısa bir şey tercih etmek istmiyorum, sizce hangisi daha güzel olur yaklaşık 30-40 kişilik olacak hem isteme hem nişan gibi ona göre yorum yapar mısınızz
Nişanım için bu iki elbiseden hangisi daha güzel olur?
ilk elbise çünkü ikinci elbise fazla çekici bence nişana pek uymaz aile arası vs. daha çok kokteyl elbisesi gibi. ilk elbise gayet güzel nişana da uygun bence. bu arada ilk elbise gibi olup da kolsuz olanlar da oluyor. milla markasına bi bak istersen orada çok güzel modeller var :)
Pembe olan Nisan icin cok abartili bence ve göğüs kubu hic hos durmuyor. Siyah biraz daha uygun. Belki siyahin başka bir rengi olabilir. Ama o kadar abartılı bir elbise tercih etmezdim ben olsam. Her zaman sadelikten yanayim. İsterse dünya alem bir olsun onumde.
Birinci tabi. Nişanlı kız çiçek gibi görünmeli. İkincisi yeni dul kalmış yabancı zengin kadınların tarzı. Allah tamamına erdirsin mutlu mesut olun inşallah!
gösrseldeki kadınların farklı olduğunu bir tek ben mi görüyorum? Erkekler ne kadar beceriksiz izleyici aslında. Belki bu yüzden onlar için farketmiyor nefes alsın yeter misali :D bi de telefon markasına kadar sormuşlar :)
Üstteki beğenmedin baya abartı geldi alttaki daha klas ama o da siyah. Kendi nişanında siyah tercih etme bence. Farklı bir rengi varsa onu tercih et derim
Oldum olası üst fotodaki elbise boyundan nefret ettim Hele ki öyle formatta Kabarık olacaksa ayak bileğine kadar inmeli sürünmeli yani Öyle kısa komik görünüyor Bu sebeple ikinci foto
Üstteki daha hoş ama nişan için uygun bilmiyorum. Uygun olmasına gerek yokki aslında en mutlu günlerinden birinde kimin ne düşündüğü neden umrunda olsun :D
İkisi de çok güzel bence. Ama pembe ne bileyim ben olsam başka bir şeyde tercih ederdim. Siyah çok mükemmel asil duruyor fakat senin nisanın olacağı için sanki biraz daha mı şaşalı olsa