merak ediyorum.. net olun lütfen

Güzel değil, beğenemedim.
İdare eder ama geliştirmek lazım.
Gayet iyi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
merak ediyorum.. net olun lütfen

En üstteki gayet olgun gösteriyor ağır başlı güzel. En alttaki fotoğrafında giyim olarak çok tatlı ortadaki ne öyle fena değil ama önemli olan senin begenmen sırf insanlar beğensin diye giyinme kendin istedin diye giy ben mesela baskılı tişört giymem klâsik düz severim genel olarak kıyafetlerim sade hep.
3. şahısların söylediklerini kaile almamanı öneririm. hayatında yaptıkların , aşk ve insan ilişkilerinde kendi kararlarından vazgeçme. başkalarının söylediği cümleler genelde seni kışkırtıcı vazgeçiri ve arabozmak için yapılan fitnelerdir. Kısaca kıskançlık çekememedir.
Cevap
71Cevap
Bence önemli olan sizin beğenmeniz yani siz beğendiyseniz bence sorun olmaz.
Çok farklı falan değil ama eli yüzü düzgün derler ya o tarzda düzgün, temiz bir giyim tarzın var yani ne çok güzel diyebilirim ne de beğenmeyecek kadar kötü derim. Arkadaşların kıskanıyor galiba seni. Kötü bir giyim tarzın yok çünkü.
Çıplaklığı medeniyet zanneden bir kitle var.
Onlardansa normal öyle söylemeleri.
Belediye çadırında dağıtılıyormuş hissi veren crop belası var 🤭
Onlar gibi giymiyorsun diyedir.
Herkes gibi olacağız diye bir kaide yok hayatta kendi seçimlerimizi yapmak için varız.
Güzel bence. Sen beğendikten sonra gerisinin önemi yok zaten.
Başkalarına göre giyinecek olsan kendi tarzını oluşturamazsın.
O kadar insan var hepsini memnun etmek imkansız. Ki buna gerek de yok zaten.
bence çok güzell.. tam hanımefendi gibi yalnız montu beğenmedim onun dışında iyi.. şimdikiler çöl faresi gibi giyindikleri için beğenmemiştir takma
Ziktir çekebilirsin onlara.
Senin hayatın senin zevkin, onlara ne amwq.
Moda Dergisinde sanki resimleri çıkıyor her hafta da bide başkalarına bök atıyorlar.
1. Resim Giyim Güzel Zarif Ve Mütefazi Arkadaşlara Göre Mi? Giyiniyorsunuz Zaten Başımıza Ne Geldiyse Bu Arkadaşlardan Geldi belki sizi sevmiyor kıskanıyor olabilir bunlar
İdare eder ama geliştirmek lazım.
Daha kadınsı parçalar sana daha çok yakışır.
Bunlar çok salaş duruyor üzerinde
Bence gayet güzel genelde kadınlar arasında birbirini çekememezlik söz konusu olduğu için böyle şeyler olabiliyor
Sondaki kombinini beğenmedim 1 numara iyi gibi 2 numarada montun güzel ama içinde ne var belli değil yorumsuz
Bu arada 3. Fotoğraftaki yer neresi çok güzel gözüküyor
Teşekkür ederim
Normal ya ben bir sikinti göremedim. Ayrıca görsek ne olacak sen beğendikten sonra bu senin tarzın senin stilim başkalarının beğenmesine gerek yok
Dediğin gibi senin giyim tarzın arkadaşlarının değil. hem güzelde zaten...
Herkesin Bi takıntısı açık giyinmek artık kapalı ve güzel giyinenler çirkin giyiniyor olmuş. Gayet güzelsin ve yakışıyor
Arkadaşların bunlar herhalde.. Guzel buldum mont hariç
Tabi ki her zaman geliştir tarzını ama şu anda da iyi bence
Çok bol ve büyük şeyler giyme, yüzün tombul zaten iyice kötü görünüyor son resimde iyisin mesela
Ughh ben bu tarz giyim tarzlarından tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Genelde aksesuar seçimin bozmuş gibi. Yani şapkalar. Ama giyim tarzın hoş.
Neyini beğenmiyorlar. Ve sanki seni bizim spor salonunda gördüm daha önce.
Güzel giyimin var seni kıskanıyorlar galiba arkadaşların
Gayet guzel.
boş ver arkadaşlarını sen begeniyorsan boş ver onların fikirlerini
Yaw bırak bu yalanları neyi beğenmiyor çokda güzel onlar çekemiyodur hjgnvyfgvf
Bence gayet iyi. İnsan kendine yakıştırıyor ise başkasının fikri çok da önemli değil.
en usttekını cok begendm en alttakı sana gıtmemıs...
Ben beğendim gayet sade ve güzel insan nasıl güzel hissediyorsa öyle giyinmeli...
Bu tarz kadınlar bence daha güzel görünüyor bence iyi
İkinci fotoğrafta üstüne evdeki battaniyeyi mi aldın çıktın abla 😂
Kötü değil ama daha farklı stil deneyebilirsin
Giyim tarzına bayıldım etraf daracık tayt ve crop ile seksi olduklarını sanan iğrenç giyinen kadınlarla dolu
harikasın bibiğimmm gerçekten güzel kombinler arkadaşın bence biraz kıskanmış bir sorgula derim.
biraz daha güzel olabilir tatlım ya bence arkdaşın haklı biraz çok değil.
bence çok güzel kombinler ve giyim hatta nerden alıyorsun bence bir yaz.
bence gayet güzel arkadaşına 2 numara gözlük yazıyorum en irisinden.
Sha ne giyebilirsiniz merak ediyorum arkadaşlarınız ne giyiyor hangi alemde yaşıyor
Genel olarak güzel. Çirkin ve anormal bir tarzın yok. Normalde istesem eleştirecek bir şey bulabilirim. Ancak en fazla klasik denilebilir. Ancak çirkin değil güzel.
bence biraz geliştirmen lazım ya bir tık çok değil ama idare eder cinstende verebilirdim.
renk uyumun hiç yok bana kalırsa beyazla bej yakışmıyor ve vücuduna göre giyinmiyorsun içinde rahat görünmüyorsun
bu arada ben olumsuz tarafları söyledim geliştirilebilir
Gayet güzel. Bunu beğenmeyen ya tesettürlü olup açıklara saygısı olmayandır ya kıskançtır ya da kıyafetten bir halt anlamıyordur. Ben tesettürlü olduğum halde çok beğendim. Güzel bir zevkin var. Herkes herkese saygı duymak zorunda.
O arkadaşlarının aw
Sen kendini beğendiysen ve nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin boş ver o sikkırkllarını
Gayet güzel su an ki modaya daha iyi ayak uydurulmaz merak etme
Neyi beğenmediklerini söylesinler bir zahmet. Gayet iyi.
hoş duruyor ama biraz geliştirebilirsin öyle çoook kötü değil. bence arkdaşın kıskanmış.
Giyim tarzın çok güzel herkesin zevkleri tartışılmaz
Gayet güzel ama renk seçimini daha farklı yapabilirsin bence
Gayet normal. Havalar soğuk olduğu için sıkı giyinmişsin😁
Son foton fena değil. Bişey çekmemişsin ki hepsi kıştan kalma
Çok güzel ve düzgün, ama o mont olmamış
Beğenmenin gözü ciksin
düz , tarz bence. kışlık ne olabilirki?
Gayet iyi, hatta süper 👍
Geliştirmek güzel olur
#Mirliva
Geliştirebilirsin 5/10
beğendim ben biraz daha geliştirebilirsin
Ortalama denilebilir.
Yooo seni çok beğeniyorum
En sondaki resme aşık oldum
Arkadaşlarının zevkinden şüphe ettim gayet tarzsın
Bence arkadaşların seni kıskanıyor
Kendin beğenmiyorsan sıkıntı yok
Beğenmeyen arkadaşın aynaya baksın önce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?