+1 yıl:) gülüşüne oha diyorum. Harika. :) onun dışında tabi önemli. Sınıfımda bir kız var hiç güldüğünü görmedim. kaşlarını çok beğeniyorum ve aslında güzelde bir kız ama yüzünde öyle bir nefret ve iğrenme var ki her gördüğümde onu izleyesim geliyor. Gülerken hayal bile edemiyorum. Yine suratı asık diye biriyle selamlaşmayı kestim neredeyse. :) sonra harika gülüyor diye bir çocuktan hoşlanmıştım. :) önemli işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ediyorum ve aciklama/ornek icin ayrica tesekkurler :)
En İyi Cevaplar
Dişlerin çok güzelmiş canım içten bir gülüşün var inşallah hep böyle gülersin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılguzel dilegin cook tesekkur ederim, insallah sen de omrun boyunca gulumsemeni yuzunden eksik etmezsin :)
+1 yılGülüş sadece dudak hareketi olsaydı keşke ama sen mevzuyu anlamışsın. Gülerken bir kadın gözlerinin içiyle gülmeli yanaklarıyla göz çevresiyle dudaklarıyla hepsi birbirine uyumlu olmalı olmaz ise yalancı gülüş olur. Kırmızı dudakların güzelliği yetmez Gülüşüne
00 Yorumla
Gülmek her insana yakışır. Görmesini bilene.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
En güzel hediye karsiliksiz bir gülümseyistir. Size de ziyadesiyle yakismis.
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim guzel yorumun icin
3 yil tel taktiktan sonra bende boyle bir guluse sahip oldum nihayet. Yuzunden gulusun eksik olmasin insallah
21 Yorumla
Soran+1 yılamin canim benim senin de ayni sekilde yuzunden gulusun hic ama hic eksik olmasin hep gulumse :)
+1 yılGüzel konuşan insanlar , güzel güler, ve güzel konuşan insanlar, herzaman güzeldir,
çevreni izle dikkat et bak , güzel konuşan insan , çirkin gibi görünse bile, konuşmaya başladıgında, ne kadar güzelleştiğini farkedeceksin.10 Yorumla
+1 yıltabiki önemlidir mesela ben kendimi beğenirim ama güldüğüm zaman çirkin olduğumu düşünüyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle düşünüyorsun ki? bence özgüvenle alakalı bir sorunun var ne insanlar kötü dişlerine rağmen gülüyor. o yüzden böyle düşünme ve daima gül
- +1 yıl
hayır ben kendimi beğeniyorum zaten ama gülünce çirkinleşiyorum gerçekten de en azından aynada ben öyle görüyorum kendimi yoksa normalde çok neşeli ve enerjik birisiyimdir.
Soran+1 yılayna karsisinda gulus denemeleri yapmalisin gulunce cirkin olan cok nadir insan var aslinda gulusuyle alakali bir durum o da
- +1 yıl
bilmiyorum ilgi belki de benim boş bir takıntım bana göre çirkin olsa da bu güne kadar hiç kimseden gülüşüm hakkında olumsuz bir yorum almamam da aslında yüksek ihtimalle benim boş bir takıntım olduğunun bir göstergesi.
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğzın ve dişlerin güzel sıkıntı yok ;) gülüşüne bişey diyemem suratını komple görmek lazım ;) ALLAH hep yüzünü güldürsün ;) :))
12 Yorumla
Soran+1 yılamin sizin de ayni sekilde
- +1 yıl
Teşekkür ederim... ;) Amin... ;;)
nasıl güldüğünden terbiyeni neye güldüğündende akıl seviyesini anlarlarmış o derece önmli
11 Yorumla
Soran+1 yılvay guzel cevap
benim ilk dikkat ettiğim şey gülüştür güzel gülüyosun. ahhhhh ahhhhhhhhhhh
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ediyorum ♡
+1 yıltabi ki önemlidir ama bu şekilde sorarsan fark edilmez gözlerini de görmek lazım onlar gülüyor mu bakmak lazım çünkü en güzel gülüş gözlerinde güldüğü samimi gülüştür arkadaş
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin :)
dişlerin çok güzel diş estetiği mi yaptırdın kendi dişlerin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılkendi dislerim
- 54 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/G1lYA6.png ya oylemi
Yanlis anlama ama insan hep ayni orantida gulmez. Resimdn anlasilmaz canim ;(
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiin :)
Soran+1 yılmesaj atiyorum size markasini ve numarasini
+1 yılelbette onemlıdır bazen bır gulus bıle ınsanı asık eder hanı derler ya gulusune asık oldum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılgülüş kalbın yansıması olsa gerek. fızıksel butunlugun bır gostergesıdır..
10 Yorumla önemli olmaz mı ya şöyle bir gülüşün olaydı nolurdu sen düşün
www.izlesene.com/.../1171256
(sesi kıs :))02 Yorumla
Soran+1 yılhahahah cok iyi :D
+1 yılgülemek insana yakışan tek şey herkez gülse keşke ve dişlerin çok güzel miş
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim ağız yapın güzel dudaklar dişler saçlarda güzel
+1 yılGülüş önemli olmasa "hunharca gülen adam" ile sürekli dalga geçilmezdi :)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgülmeyi bilmeyen hiç bir kadını sevmedim ben.
bu açıdan bakınca vampir gibi ama doğru açıdan çok güzel olabilir.21 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Deli misin tabiki önemli. Baksana:
https://666kb.com/i/c2cxf23on4hqhs2pp.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D
+1 yılİnsan gülünce gözlere bakmalı gözlerin içinde o gülüş haykırmalı hey dünya yıkamazsın beni gülüşümle yıkarım seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılvay be
bu kadar yapmacık bir gülüş olamaz ağzını dişini göstermek için ağmışsın ağzı mşlh :D
35 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar kiskanclik olmaz :d
- +1 yıl
Bak cevaplayan asla kıskanmaz bilirim onu
- +1 yıl
Yani beni biliyosun övünmeyi sevmem desem çk büyük yalan olur ama haklıya hakını vermek lazım haklıda burada benim dağılın :)
+1 yıltabi ki abartmadan gülümsemek. Saba t. gibi iğrençliğin luzumu yok
10 Yorumla
+1 yılGülmek çok güzel de , hayat şartlarında sürekli gülmek mümkün olmuyor. Arada dert , keder , üzüntü halleri oluyor. Keşke hep gülebilsek ama o zaman da gülmenin bir anlamı kalmıyor neyse karıştı : P ^^_^^
00 Yorumlaohh most important think in the planet, but your smile look like freddy krueger, yer yzundeki en onemli seydir ama senin gusun ayni freddy krueger ya da batmandeki joker gibi:) saka makada boyle belli olmaz yuznu gormemiz lazim arkadasim
00 Yorumla
+1 yılgülüş insanın aynası gibi bence. Dişler özellikle çok önemli görselliğin birincisi bana kalırsa. Zaten gülerken de öne çıkan baş unsur.
10 YorumlaGülmeden geçen gün, yaşanmamış gündür diye boşuna dememişler..
22 Yorumla
+1 yılYüz denizse gülücük mehtaptır. Mehtap olmadan ne anlamı var denizin gece. Gökte siyah denizde yıldızlar ve mehtap olmazsa...
00 Yorumla
+1 yılbu da benim aklıma gelen
https://www.youtube.com/watch?v=Kd6UtMo3JDw10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gülüş önemli ama doğal olmalı... Seninkisi bir b*ka benzememiş.
10 Yorumladişlerin güzel, ancak gülüşün için gözler de önemli o nedenle bu fotoğrafla anlaşılmaz
10 Yorumla
+1 yılKız halimle aşik oldum, iyi ki erkek değilim, düşün:P
Anne bana bu dis dizisinden niye almiyorsun:'(01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederiim :D eminim senin de dislerin cok guzeldir
gülüş hayattaki en önemli şeylerden biri , bir insanı gülüşünden ve güldüğü şeyden tanıyabilirsin ve sen güzel gülmüşsün
03 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim
Soran+1 yılTesekkurler sizin de :)
gülüşünüzçok güzel ve bir erkegi en çok etkileyen daima gülüşlerdir fakat ruj tonu biraz abartılı ve kalın çekilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yıldudagim kalin oldugu icin yoksa kalin cekmekle alakasi yok zaten kalemle cizsem ve ruju dudagimin disina cikararak sursem belli olur
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=aoj2bGF_qG4
tabiki önemli bu adam aynı ben gibi gülüyo mesela (bknz 1:00 ) :))00 Yorumla
+1 yılBu kadar düzgün diş yapısı bende olsa gülmeyi geçtim 24 saat ağzım açık gezerim.
00 YorumlaElbette önemlidir bu benim hayat prensibim, zira gülüp azim etmeseydim buralara gelemezdim.
00 YorumlaSu siralar dudagimin ortasindaki yarik gulerken aciyor ve evet gulus onemlidir kesiblikle onemlidir eskiden tamamen vozuktu dislerim ve agzimi acip gulemiyordum kesinlikle onemli gulmeye devam et
00 YorumlaGülüş acayip önemlidir tanımadığım bir kız bana gülümsemişti bak 4 yıl oldu hala çıkmadı aklımdan.. Bu arada gülümsemene gelince.. Küfür ederken mi çektiler bu fotoyu?
00 Yorumla
+1 yılGulus onemlidir tabikide sen gulmemissin muren gibi agzini acmissin :)
145 Yorumla
Soran+1 yılhayal gucune hayran kaldim sokakta gorsem yuzune bakmam emin ol :d
- +1 yıl
Hahaha bu nasıl bir yorumdur:))
Soran+1 yılburada bana kotu elestiri yapan birini kaale alip uzulecegimi saniyorsan agir gerizekalisin :D
Evet önemlidir ve çok güzel reklam tabelalık bir gülüşün var. Ve bence sen ortodonti tedavisi görmüşsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir kendi duzgunlugu
Mimiklere aşık oluurum ben.. Jestleri anlatmıyorum.. Tebessüm sadakadır, sadakanı vermişin :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 350 cevap paylaştı. gulus cok onemli, dudak ve dişlerin güzel ama fotoğraf seçimin yanlış olmuş
00 Yorumla
+1 yılKadin erkek ayirmiyorum ama bazi kadinlara cok yakisiyor. Ben gulerken cok komik ve cirkin oluyomusum ben gulunce milket bana bakip guluyor. Komik bisi solemesem bn gulsem bile kuzenim ozellikle bana bakio guler :))
00 Yorumla
+1 yılBir kadını kadın yapan gülüşüdür net kendinden uzaklaştarada bilir kendine bağlayada bilir bir kadının gülüşü
00 Yorumla
+1 yıl:) :) her zaman önemlidir.
Onun gülüşüne dünyaları veririm02 Yorumla
Soran+1 yılay nasil tatli bir cevap eic secmesem bunu secerdim emin ol :)
- +1 yıl
Kısmet :)
+1 yılönemlidir kanka.
dişlerin güzelmiş bu arada. gelmişken bir egonu tatmin edim dedim ^^04 Yorumla
Soran+1 yılego tatmini icin sormuyorum ben sadece soru sordum egomu burada tanimadigim insanlar yuceltse ne olur yuceltmese ne olur
- +1 yıl
demek ki tanıdığın insanların egonu tatmin etmesinden hoşlanıyorsun?
Soran+1 yılegomu herhangi birinin tatmin etmesine gerek yok zaten kendimle ilgili ozguven sorunum yok umarim anlatabilmisimdir
- +1 yıl
ahahaah :D gece gece canım sıkıldı senle uğraşıyorum ya :D
sen bakma bana saçmalıyorum öyle :D
+1 yılBilmiyorum ama hep çok güzel gülüyorsun derler bana *.*
02 Yorumla
Soran+1 yıldikkat ediyorum en sacma sorulara bile olgunlukla cevap veriyorsun kimseyi yargilamadan hakaret etmeden vsvs surdaki bir suru varos kizdan tek hakaret etmeyen ve soruya adam akilli cevap verenlerdensin yine.. eminim gulusun de guzeldir karakterin gibi
- +1 yıl
Çook mutlu ettin beni. Çok tesekkür ederim :) Senin de gülüşün tatlıymış cidden. :)
+1 yılÖnemlidir ne somurtan insan severim ne de gereksiz gülen ama senin ki biraz yapma olmuş sankim normalde bu şekilde değildir eminim^^
00 YorumlaGüzel gülen bir kız bana istediğini yaptırabilir.😅 bu arada öndeki 4 dişin laminemi 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi disim.
Diş yapın gayet düzgün, dudaklarında güzel. Sadece çekim hatası yapmışsın yokaa güzel diye düşünüyorum ben :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de burada begendigim nadir kizlardansin hem guzellik hem karakter olarak, tesekkur ediyorum guzel yorumun icin de
+1 yılGülüş gayet önemli. Bana göre gülüşün gayet hoş, o dişlere iyi bak :)
00 Yorumlagülüşte görüntüden çok ses mühimdir benim için. bazı kadınlar kabız eşşekler gibi kıvranırken bazı erkekler de balıkesirin çılgın eşşekleri gibi ses çıkarıyorlar. kahkaha atamıyorsan atma kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam da niye bana ithafen soyluyorsun arkadasim :D
+1 yılbu kahkaha atıyormuş gibi bence çok hoş değil ama gülümsersen hem dişlerin hemde dudakların beraber daha hoş bir ahenk oluşturacaktır.
00 Yorumla
+1 yılGülüş herşeydir ama tatlı olunca, gülümseyince karşındakine huzur, mutluluk verince.. seninki aylak kız gülüşü
ben hayır diyorum.00 YorumlaGülümsemek karşıdakine mutluluk verir... tabi senin gülüş yapmacik kalmis kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılHem de çok önemli.. Gülüşün iyi değil, ağız yapın dar.
00 YorumlaGülüş en önem verdiğim etkendir. Buradaki pek gülüş olmasa da o anlamı katmış oldugunu bildiğimden istemsiz tebessum ettim :)
00 Yorumla
+1 yılTabi onemlidir bazilarida gulunce daha guzel sempatik oluyor senin gulusune gelirsek sadece agzini gordum buyuk ihtimal sana yakisiyordur gulmek.
00 Yorumla
+1 yılSen bir diş macunu reklamında oynaya bilirsin dişlerin gulusunden daha güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurler
- +1 yıl
Nidimek sorulari cevaplamak görevimiz ;-)
+1 yılSadece agzina bakarak nasi anliyalim ¿ yuzune yakismasi lazim gulumsemenin -_-
15 Yorumla
Soran+1 yılbunu soyleyen bir erkege link attim zaten bakarsan yorumlara
- +1 yıl
Bnada at bn evlatlikmiyim laaan
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/G1lYA6.png sacmalama ne evlatligi :D
- +1 yıl
Erkek olsam sana yururdum guzel shjbdabsbs:D
Soran+1 yılameliyatla erkek olucam senin icin :D
sğzını görüyoruz sadece glüşüm nasıl diyenilmen için tüm yüzünü görmeliyiz
03 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/G1lYA6.png al ozaman
Soran+1 yılTesekkur ederim