+1 yılO kopçayı açmak harbiden uğraş gerektiren bir iş erkekler için. Tabii biz kızlar yılların verdiği tecrübe ve pratik ile çok kolay bir şekilde açıyoruz. Saniye almıyor :D Size bir tavsiye verelim o zaman bunu yaymaya çalışın :)
oscar.ofm.co.za/.../20141013111624574.jpeg13 Yorumla
Soran+1 yılçaban ve cevabın için teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim efenim :D
Soran+1 yılbune nezaket yahu hayranlığımı kazandığınızı belirtmek isterim sayın bayan :D
En İyi Cevaplar
+1 yılTakan biziz de derdi niye seni sardı anlamış değilim :)
33 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum işte bütün pisliği yapan sizsiniz takmayın şu lanet şeyi :D
- +1 yıl
Kız sütyeni çıkarttıracak kadar basitse kendi de çıkarır zaten arkadaşın fazla sorun etmesine gerek yok :)
Atmayı bilirsen vurmayacak tüfek,
Açmayı bilirsen açılmayacak kopça,
Almayı bilirsen vermeyecek... yoktur. Der 94 yaşındaki dedem. :)22 Yorumla
Soran+1 yılsaygılar dedeye ellerinden öpüyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=hqiskeI02mw
Umarım yardımı dokunur anlatıyım dedim ama uzun geldi be kardeş :D17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl açılır daha napalım :D
Soran+1 yıleic senindir dostum hiçbir çaba karşılıksız kalmamalı :D
Cevap sahibi+1 yılEyw maksat yardımlaşma en iyi cevap için yapmadım :D
Saol.
Soran+1 yılbende soruyu bilmediğim için sormadım nekadar uçkur düşkünü bir billet olduğumuz için bu soruya kaç kişi cevap verir diye yaptım soru amacını çokdan aştı :)
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha
Soran+1 yılher nekadar videodan öğrenecek birşeyimiz olmasada emek harcadığın için en iyi cevabı sen hakediyorsun dostum emeğine sağlık :) umarım sende benim kadar eğlenmişsindir bu soruda :)
Cevap sahibi+1 yıleyw :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yıl:D koptum ya of..
konusup anlas onceden tekli olanlardan kullansin ya da sen al benmle bulusrken bunu tak de :D15 Yorumla
Soran+1 yılben takmayanlardan hoşlanıyorum artık :)
- +1 yıl
Turkiyede zor. yoksa kim ister o rahatsiz seyleri takmayi
Soran+1 yılbende ejnebi memlekete gider orda bulurum artık yoruldum çok yoruldum :)
- +1 yıl
Ahahah koptum gercekten aksam aksam. hak etmissin git sen bence de
Soran+1 yılgece gece iyi stres attım ya iyi geldi bu soru :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisede tek el hareketiyle açıp kızları deli eden bir arkadaş vardı. bu soruyu o görse sana tüyolar verirdi belki. gömleğin üzerinden nasıl beceriyosa artık.
14 Yorumla
Soran+1 yılben diyorum bu dünya adil değil diye ama dinleyen yok
Cevap sahibi+1 yılyanlız bunu yapan kızdı ve beyaz gömleklerle yaşadığımız korkuyu düşün. gençler çok acımasız :) sana şunu diyebilirim:sütyeni olduğu gibi kaldıranları düşününce sen daha iyi durumdasın bir kadın gözüyle söylüyorum. acemice bakmam böyle oyalanmalara. bazen beni bile zorluyor
Soran+1 yıl:) sütyeni kaldırmak ne yahu açık büfe haydi buyrun tövbeler olsun :D
Cevap sahibi+1 yılvalla. senin gibi çekincesi var ama kuyruğu da dik tutacak. kadın ne hale düşüyor umrunda değil
nesi zor be canım at sol elini arkaya işaret ve baş parmağınla kavra kopçayı kavradın mı sık parmaklarını işlem en geç 3 sn içinde sonuca ulaştırır hadi kolay gelsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıladamsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen açamazsam usten cikaririm biraz can yakiyo ama bizim acack kimsemiz olmayinca :) ama o zevk seninse sn acacksn
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu soru aklina nerden geldi gulmekten karnim agridi :) nasıl halletcen konusup bulusamdan once solede takmasin kiz arkadasin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsorunun asıl amacı oydu zaten amacına ulaşmış oldu :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Hayatta daha zor şeyler var inan :)
1014 Yorumla
Soran+1 yılazimliyim tüm zorlukları çözücem.. inş. herhalde sanırsam :)
- +1 yıl
Kurduğun cümle hoşuma gitti sadece. :D
Aynı şeyi başka kelimelerlede, başka bir şekilde de anlatabilirdin.
Böyle kurulan cümlelerde seçilen kelimeler ve sıralanışı hoşuma gider bazen. Kelimelerin gücü diyelim buna. (:
Mazur gör sen beni, garipseme, takılmana bak bayan. :D
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg - +1 yıl
İyi geceler bayan. (:
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yılvir vir vir vir ne konuştun yahu :)
Soran+1 yılyok yahu şaka yapıyorum konuş sen sana tahammülüm var hala cevap verenler var soruya ona tutuldum ben :D
Soran+1 yıleyv sanada cevap için teşekkürler umarım sende benim kadar eğlenmişsindir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkiyle aynı familyadansınız. Abi nasıl bir beceriksizseniz öğrenemediniz gitti. Gerçi alıştım artık, kendim açıyom mecbur
11 Yorumla
Soran+1 yılaşşagıda süper cevaplar var söyle ona hele bir gelsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kolay yahu nasil. acamiyorsunuz. Cekmek yerine iteceksiniz. anlatabiliyo muyum?
26 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya bukadar basit mi?
Cevap sahibi+1 yılSu yani arkaya dogru cekmeyeceksin ilk basta birini saga birini sola ittireceksin acilinca zaten siki. bisey olduğundan firt diye acilir. d
Soran+1 yıltamam bu çözümlemi kullanıcam eyv :D
Cevap sahibi+1 yılNe demek. d eic sec bari. d
Soran+1 yılişiniz gücünüz menfeaat değil mi seçmicem seçmicem benim değilmi seçmicem :D
Cevap sahibi+1 yılCok ayip. d
açmaya gerek yok ki bro :) ben indiriyorum direk beline oh. ayrıca açmasıda kolay sana farklı çeşidi denk gelmiştir fazla kopçalı olanlar varmış
10 YorumlaUlaşmak istenilen yer kutsal olunca çekilsin bir zahmet okadarı da :P
52 Yorumla
Soran+1 yıleyv. :)
+1 yılsesli güldüm :D sen o işin ritmik erotik fantastik kısmı ile ilgilenir yatakta tom cruze gibi olmaya kalkarsan elbette bu adamı oyalar kardeşim. kaldır yukarı bitsin gitsin onlamı uğraşacan :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana gına gelıyo ınankı ya bı tık hareketı var alt tarfı :D:D ben bazen dayanamyıp kendım acıyom ama sınırlerım cıkıyo :D
23 Yorumla
Soran+1 yılbudur yahu biraz cevval olun herşeyi bizden beklemeyin :D
- +1 yıl
@betül16 senmi veriyosun sütyen açma derslerini. ben de seni arıyordum..
pratik yap bastan yukarı çıkartabilirsin bumu problem ya :D
13 Yorumla
Soran+1 yılüretmeyi düşünüyorum ya düğmeli yapıcam tık tuşuna basınca açılsın anasını satayım ondan sonra onlar düşünsün :D
Soran+1 yılya * et ilk defa bir işe yaradı gece gece iyi makara oldu işde soru amacına ulaşdı boşver :D
Misilleme yap seni anlaması için. tuaf kilidi olan kemerler var. Tecrübeyle sabit o kemerimle ugraşırken izlemesi baya zevk veriyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka soru kezban. avi he bravo sana. Espriden anlamayıp tepki gösteren kezolar kendilerini nasıl da belli ediyorlar. Gerçi çoğu da ergen :D
13 Yorumla
Soran+1 yılbu soruya bukadar fazla cevap geleceğini düşünmüyordum ama memlekette uçkur meselesinin baş sırada olduğunu unutmuşum cevap yazmasınlar diye güncelleme yaptım hala ciddiye alıp cevap verenler var :) bu memlekette önce salağı oynayacaksın sonra izleyeceksin :)
Cevap sahibi+1 yıltek tek dökülüyolarlar :) valla çoğuna bastım engeli gitti, sayende kimlerin ne olduğunu da görmüş oluyoruz saygılar :)
Soran+1 yılesf. saygı bizden aklı başında bir soru sorsan 5 kişi cevap yazmaz şu dandik konuda kitap yazan oldu şöyle açılır böyle açılır şöylede yap böylede yap diye ama baya eğlenmiş olduk saolsunlar ahir ömrümde birşey daha öğrendim :)
4 4 2 sistemi neymiş? Ayrıca hiç zor değil tek hareketle oluyor artık bize
11 Yorumla
Soran+1 yılespiriydi..
+1 yılŞu ikizlerin takkesini bir ara elime aldım tek başıma çözdüm işi yarın birgün lazım olur bilmek gerek akşamı etmeyelim açarken dimi 😃
10 YorumlaOnun taktiği var, azıcık birbirine yaklastirip açıyorsun. Tabi bunu öğrenmek için pratik yapmak lazım
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle, önden açılanı var onun.
Onlardan alsın..
Bik bik yaparsa, 100 lira ver eline.
Gitsin kendine önden açılan sütyen alsın.00 Yorumla ger bırak aslanım ılla bızmı ogretelım kocaman ınsansın:)
03 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi okusaydın keşke :)
Soran+1 yıleyv. saolasın :) ama çorbaya katkı için güldürecek bişeyler yap üstadım amacımız gülmek yoksa o kopçayı ağzımla açarım :)
+1 yıl1-tut alttan parmakları geçir yukarı doğru sıyır boyundan geçir hoop çıktı
2-arkadan ellerini kopçadan geçir öne doğru çekerek sıyır hoop çıktı10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldefansı önde kuranlar daha iyi :))) önden açılanlar
10 Yorumlabir türlü denk gelmiyor onlar iç içe nasıl ayarlıyorlar anlamıyorum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılişte bunlar hep seks :)
Sutyene razıyım yine.. şu alttan çıt çıtlı kilotlu çorapmıdır nedir o hasta ediyor beni..
20 Yorumla
+1 yılBu konudan cok muzdaribim bende.. daha kolay acilan sütyen ler istiyoruz burdan yetkililere seslenelim hep beraber :p
17 Yorumla- +1 yıl
Allahin angusu sende kendini adam saniyorsan lafa bak daha kolay acilan sutyenler istiyoruz umarim cogu masum kizda burada bu yazilanlari okuyordur
- +1 yıl
Biri şunun ipini bağlasin la vahsi bsy cikti isirir mazallah :))
- +1 yıl
Gercekleri soyluyorum kapasiten ywttiyse sizin gibilerindogrican tabi bazi insanlar ucuz olunca sizde otomatik olarak havalaniyorsunuz ama tabi oda senin ucuzlugunu gosteriyor
- +1 yıl
Abooww sen baya baya kavgaya tutusmusun be kizim sakin ol :)) kim napti sanada hincini bizden cikariyosn abe mal 😶
- +1 yıl
Biri şunu alsin la burdan :))
Soran+1 yılyahu iki gülelim dedik ahlak zabıtası gibi geldi kafamızı sikdi la bir git bu soruda sana yer yok demedim mi ben beğenmediysen cevap verme cinsmisin nesin @setenayy19
Elin ayağına dolaşıyor açarken o yüzden, derin bir nefes al sakin ol öyle dene birde :))
21 Yorumla
Soran+1 yılcebimde makasla gezir oldum ya oderece :D
Dua et de pin kodu olan camasirlar yok yoksa coktan puk koduna gecerdi
10 Yorumla
+1 yıl4-4-2 sistemine sesli güldüm :D
13 Yorumla
Soran+1 yılbir şanslı insan daha :) espiri anlamayıp 4 4 2 ne diye soran bile oldu töbe yaa :D
- +1 yıl
Yapma dostum millette harbiden ciddi bir saflik durumu var galiba :) boyle defans mi olur son donemde gordugum en iyi bağlamaydı :D
Soran+1 yıleyv. keşke dün yazsaydık ne güldük ya ciddi ciddi anlatanlar mı dersin beni yerin dibine sokanlarmı dersin allah neler vardı neler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılcaktirmayin adam yeni milli olmus hheycanlanmis
712 Yorumla
Soran+1 yılsiz kendinizi milli piyango gibi gördükçe biz daha çok milli oluruz tatlım :)
Cevap sahibi+1 yılvermeyene kezban dersiniz verene kasar bir celismeyin artik
Soran+1 yılyıllarca sevene kro it gibi süründürene playboy diyen sizin koloniden değildi sanırım
Cevap sahibi+1 yılgecmis yillar ikgilendirmiyo beni su anki yanloya bakiyorum daha cok
Soran+1 yılsen bakıyorsunda göremiyorsun önce erkekleri eleştirmek en kolayı siz kendinizi mükemmel gördüğünüz için kadın erkek ilişkileri bu halde biraz öz eleştiri yapmayı bilin.
Cevap sahibi+1 yılaman bize diyene bak siz bitaz wsit oldugumuza inanin biz erķkegiz deyip yapmayin herseyi biz suclu oldugumuzda kabul ediyoruz bastirmiyoruz biz hakliyiz diye
Soran+1 yılsizmi suçlu olduğunuzu kabul ediyorsunuz ya bırak allah aşkına.
Cevap sahibi+1 yılsen birak askinda butun suci yiktin bayanlarin ustune siz sutten cikmis ak kasik sanki
Soran+1 yılat ız biz ya valla bak tamam siz haklısınız vir vir vir vir konuşuyorsunuz oturup dinliyoruz halda suçluyuz yuh ama..
Cevap sahibi+1 yılherturlu halti yiyosunuz herturlu isi ceviriyoaunuz arkamizdan yine affedip seviyoruz dogru yanlisi biz yapiyorjz koyucaksin tekmeyi kicina da gorcwk
tecrube eksikligi tek hamelde acilir ;) acmasını bilene
06 Yorumla
Soran+1 yılnapıcan yokluğun gözü kör olsun
Soran+1 yıluludağı unutmuşsun dostum orasıda iyidir iyi :)
Soran+1 yılvalla biz yaptık bişeyler ama master kabul edilmemişse gider yeniden yaparız :)
inan alakam olmaz onlarla yok takarmısın falan derse öküz gibi takmaya calıscamı bildiğinden gider ayna karşısında kıvrana kıvrana takar
20 Yorumla
+1 yılInsallah nasip olur. Sapiklik olsun diye soylemedim la duygusalim bu aralar 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ergenken bunun pratiğini yapmak için sudyen almistik. İstediğin şey için nasıl hazirlanacagini da bilmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSutyenlere son memelere özgürlük diyorum ben ama yercekimi bu soz dinlemiyo
20 YorumlaTecrübesizliğine veriyorum :) böyle şeylere takılma kardeşim. İnsan o durumda başka olaylara takılır. Kopca nedir.:):):):)
00 Yorumla
+1 yılBizimle degilde o kisiyle halletmende fayda var
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Aaa cok basitt heyecanlanma yeter ulasilmasi güc yerlerde var
10 Yorumlaonun zevkıde orada kardes zor olacak sabırsızlanacaksın falan heyecan katıyor ellem zor acılsın :)
00 YorumlaO denli çetin değil. Tek elle aciyorum kendiminkini.
11 Yorumla
Soran+1 yılalkışlıyorum
+1 yılBiraz tecrubeyle alakası var aslında ama onu çözmeye uğraşmak da ayrı bir heyecan ayrı bir zevk. Tabi skorcu erkeklere göre değil.
00 Yorumla
+1 yıldostum sen alttan çıt çıtlı badiye denk gelmedin iyiki...
10 YorumlaHarbiden abi açarken zorlanıyorum daha pratik şeyler olmalı. s
03 Yorumla- +1 yıl
İste kendini adam zanneden biri daha dalga gecer gibi birde bunu soylemis
- +1 yıl
@Setenayy19 Bir başkasının adamligini ölçmek senin haddine değil. Bunları söylediğin kişi adam dediğin bir çok kişiden daha erkek. Oda böyle yorumlar yaparak eğleniyor. Tanimiyorsun bile. Onyargilarini al defol ya da seviyeli konuş. Kimse senin geri kafalılıgını çekmek zorunda değil kızım.
+1 yılCok zor acilan bir kilit değil belkide sen o an geyecan yapip acamamissindir.. Ne diyelimm :)
11 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku daha ne diyeyim :)
+1 yılsutyen kopcasi degil ona agraf deniyor ve zannedildigi kadar zor acilmiyor tek hamleyle acabilirsin yeterikadar acsaydin eger olayi cozerdin yvru kurt
00 YorumlaSütyen msn şifresi gibi kardeş bir türlü kıramamışsın.
00 Yorumla
+1 yılTakmasi cok cok cok daha zor inan :/
20 Yorumlahayatında ananın 5 liralık sütyeninden başka bişi gördün sanar duyan da
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim anam seninki kadar ucuz sütyenler takmaz tatlım :D
Soran+1 yılbiz anamızı çalıştırmıyoruz siz gibi :)
Soran+1 yılsizde nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ayni koloniden olmadığımız kesin annene bukadar zulm etme şekerim
Soran+1 yılsenin gibi bir yaratığı doğurduğu için acıyorum o kadına gerçi seni doğrduğundanda emin değilim ya neyse senin seviyene yeterince indim hada fazlasına gönlüm elvermez uzun zamandırda bukadar g*t olmamıştırsın zaten şimdi kafanı yaştığa koy tırnaklarını kemirirken uyumayı dene hadi yavrucum ufak ufak..
+1 yılBunuda burada dunyayi kurtarmis gibi soyluyorsun bravo bazi tipsizlerde hemen cevap vermis
05 Yorumla
Soran+1 yılsende kayıtsız kalamamışsın ama sen hayırdır yaa?
- +1 yıl
Evet yorum yapmak icin yandim tutustum
Soran+1 yıl110 u ara hallederler..
- +1 yıl
Gercektn bazi kasaritolar yuzunden tipsizlerde kendini bise sanmaya basladi helal olsun
Soran+1 yılsize askıntı olmayan tipsiz oluyor değil mi siz kontessiniz zaten :) tatlım bu soru ilgi alanın değildi susarmısın artık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen niye açmakla uğraşıyosn? bırak kendi açsın çok istiyosa...
00 Yorumlakanka aklını değil, ağzını kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılhala akıllı olduğunu zannedenler var kanka çaktırma :)
+1 yılAcarken sen heycanlisindir ondan. d
28 Yorumla
Soran+1 yılheyecan mı kim ben yok artık hiç işim olmaz az biraz nabız atışlarım 300 ü felan görür hepsi o yani :D
- +1 yıl
Al iste düşünmek bile heyecanlandırdı sorun çözüldü. d
Soran+1 yılben bu gazla varya değil sütyen kopçası dünyada çözülmemiş 7 matematik sorunusu bile çözerim :D
- +1 yıl
Cozersin bekle. d
Soran+1 yılsiz varken benim çözemeyeceğim hiçbirşey yok hafız baksana insanlar zehir zehir neler biliyorlar :D
- +1 yıl
Bizim bildigmz seyleri sende biliyosunda düşün biraz. d
Soran+1 yıldüşünerek sorduğum hiçbir soruda bukadar cevap almadım artık düşünmeyi bırakıyorum :)
- +1 yıl
Vahh canimm üzüldüm. d
zor değil siz beceremiyosunuz :D
13 Yorumla- +1 yıl
Sütyen kopçası deyince aklıma 2010 yılında okulun (lise) spor salonunda sevişmeye çabaladığım sevgilim geldi :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanka tek elle açılıyo ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılhee ben hatayı orda yapıyorum demek ki tamam ya şey yapsa o iş bende artık eyv :D
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıleyv kanka bu işin gırgırıydı yinede cevabın için teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılnolur noolmaz kanka biz bilgiyi paylaşakta sonra sıkıntıda kalma :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemeleri seven sütyenin kopçalarına katlanır :D asdfsfs
10 Yorumlabir zorluğu yok alışık olmamaktan ötürü şikayetiniz, evde biraz antrenman yapınız
00 Yorumla
+1 yıl:)) heyecan yapmazsan çabuk açılıyor, hemde kendisi açılıyor:))
00 Yorumla
+1 yılO kadar da zor değil, pratik yapmalısın, tek el, tek hamlede açılır.. ;)
00 Yorumla
+1 yılGayet kolay birader 3 parmakla cozuluyo bazen onden oluyo parrcaliyorum gitsin alsin * isine :D
00 YorumlaGece gece koptum soruya :D
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten amaç oydu hemşo :)
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa geldin hala tek elle açmayı beceremedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha iki elle açmayı beceremiyorum dostum onu kırka kadar anca çözerim ben
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat