Moda & Stil Mezuniyet için hangi elbiseyi almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor 1. Elbise mi 2. Elbise mi daha güzel arkadaşlar? Hangisini alsam? 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar oylamayı da yaparsanız sevinirim. Teşekkürler 😊💓 Mezuniyet için hangi elbiseyi almalıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu kesinlikle kanka melek gibi olursun ama dikkat et beyaz risktir hemen kirlenir bir şey falan dökme. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kırmızı güzelmiş üstüne tam oturursa onu giy derim herkesin gözü sende olur 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mezuniyet için nasıl bir elbise olur sence? Yorumla FiqHShott +1 yıl Güzel olur tabi ki Yorumla
Nurelifalev Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Beyaz elbise uzun olsaydı kolları olsaydı bunu tercih ederdim modacı değilde modadan iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kırmızı fazla kadınsı beyaz olana bayıldım. Mezuniyet için ideal. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. kendini kadınsı hissetmek istiyorsan kırmızı 0 0 Yorumla
İnfazix Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kendini daha ön plana gösterir ve tepki çeker olması gerekende buuu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi yani? Yorumla İnfazix +1 yıl Aaa kirmizi yani direk hangisine oy verdigim gözüküyor sanıyordum Yorumla
Mhmt6666 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl ikisinide almayacağina yemin ederim ama kanıtlayamam 0 3 Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl 😂😂🤣 Yorumla Mhmt6666 +1 yıl Haksız mıyım Yorumla Soran +1 yıl Ahahahha neden ki Yorumla
esprhvv Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kirmizi olan cok iyi ama sende bu tas ablanin ustunde durdugu gibi dururmu onu çozmelisin 0 0 Yorumla
GeçiciKarantina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Beyaz isteme gibi duruyor ama temiz bence kırmızı 0 2 Yorumla GeçiciKarantina +1 yıl Dur daha ironik bir yorum buldum. " Beyaz giyme söz olur siyah giyme toz olur. " nsnsnsnsn Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birinci elbiseyle mezuniyet harici heryere gidilir 😂İkinci güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her yere gidilmez bence Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl kirmizi olani daha iyi duruyo bu arada 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Kırmızı elbise güzel. 0 0 Yorumla
Ölçülümazoşist Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha cici bir şey giy bence bunlar orta yaş gibi 0 0 Yorumla
Islakcipsorj01 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ya mezuniyet bu beyaz olan çok sade 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı nasıl peki Yorumla Islakcipsorj01 +1 yıl Kırmızıyı giy tabii kiii Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Kırmızı elbise güzel 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Beyaz güzel 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Beyaz diyorum🤍 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. tabiki 1. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bu kesinlikle kanka melek gibi olursun ama dikkat et beyaz risktir hemen kirlenir bir şey falan dökme.
Kırmızı güzelmiş üstüne tam oturursa onu giy derim herkesin gözü sende olur 😄
Mezuniyet için nasıl bir elbise olur sence?
Güzel olur tabi ki
Beyaz elbise uzun olsaydı kolları olsaydı bunu tercih ederdim modacı değilde modadan iyi anlıyorum
Kırmızı fazla kadınsı beyaz olana bayıldım. Mezuniyet için ideal.
kendini kadınsı hissetmek istiyorsan kırmızı
Kendini daha ön plana gösterir ve tepki çeker olması gerekende buuu
Hangisi yani?
Aaa kirmizi yani direk hangisine oy verdigim gözüküyor sanıyordum
ikisinide almayacağina yemin ederim ama kanıtlayamam
😂😂🤣
Haksız mıyım
Ahahahha neden ki
Kirmizi olan cok iyi ama sende bu tas ablanin ustunde durdugu gibi dururmu onu çozmelisin
Beyaz isteme gibi duruyor ama temiz bence kırmızı
Dur daha ironik bir yorum buldum. " Beyaz giyme söz olur siyah giyme toz olur. " nsnsnsnsn
😂😂
Birinci elbiseyle mezuniyet harici heryere gidilir 😂
İkinci güzel
Her yere gidilmez bence
kirmizi olani daha iyi duruyo bu arada
İkiside çok kötü başka baksan
Kırmızı elbise güzel.
Daha cici bir şey giy bence bunlar orta yaş gibi
1. elbise
Biri 69% diğeri 31% JWNDJWJSJSNS
2. Mezuniyet için daha uygun
Ya mezuniyet bu beyaz olan çok sade
Kırmızı nasıl peki
Kırmızıyı giy tabii kiii
Beyaz iyidir
Kırmızı elbise güzel
2. giy ve d o m a l
Kırmızı
2 elbise
Kırmızı
Kirmizi
Beyaz güzel
Beyaz diyorum🤍
Kırmızı
Siyah yok mu siyah. d
Kırmızı al
tabiki 1.
1 tabikide
Hiçbiri. Siyah zarif bir elbise al bence.
İkinci
Bence beyaz