Alışveriş & Hediyeler Mezuniyet için hangi elbise? Buseozdemirrrr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor karar veremiyorum mezuniyet için imdat Mavi elbise Beyaz saten elbise Serenity model Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mezuniyet için hangi elbise? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sondaki beyaz güzel 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Mavi elbise sana çok yakışacak. Üstelik mezuniyet sonrasında da kullanabileceğin güzel bir renk. Diğerleri gelinlik gibi beğenmedim. ♥️😎 0 0 Yorumla
ZeminsizPerspektif Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mavi şık ama beyaz sana da uyarsa onu al saten güzel mavi olanın göğüs kubundaki düğme detayını gereksiz buldum elbiseyi basitleştiriyor 0 1 Yorumla ZeminsizPerspektif +1 yıl Beyazın da dikişleri öldürdü ya Ya mavi al ya da daha kalıplı olan modellere Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İlki güzel. Ama kızın fiziğiyle beraber güzel. 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Mavi derdim ama kol detayı sevmedim bu yüzden beyaz saten diyorum 0 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sondaki yaşına uyar gibi, tabi üstünde nasıl durur bilemem. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. Beyaz gelinlik gibi mavi çok koyu daha pastel renginde uçuş uçuş bişey olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Maviyi giy milletin aklını al. Herkesin gözü senin üstünde olur tüm erkeklerin hayallerini süslersin 0 0 Yorumla
Stellagunesperisii Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl mavinin tonunu beğendim tarzı da güzel sık duruyor 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl mavi olan kesinlikle 2. ne öyle çuval gibi 0 1 Yorumla Buseozdemirrrr1 +1 yıl o da tatliş ya Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Sondaki çok tatlı duruyor ama mavi daha güzel 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Mavi daha güzel bence 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. Mavi mavi mavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sondaki beyaz güzel
Mavi elbise sana çok yakışacak. Üstelik mezuniyet sonrasında da kullanabileceğin güzel bir renk. Diğerleri gelinlik gibi beğenmedim. ♥️😎
Mavi şık ama beyaz sana da uyarsa onu al saten güzel mavi olanın göğüs kubundaki düğme detayını gereksiz buldum elbiseyi basitleştiriyor
Beyazın da dikişleri öldürdü ya
Ya mavi al ya da daha kalıplı olan modellere
İlki güzel. Ama kızın fiziğiyle beraber güzel.
Mavi derdim ama kol detayı sevmedim bu yüzden beyaz saten diyorum
Sondaki yaşına uyar gibi, tabi üstünde nasıl durur bilemem.
Beyaz gelinlik gibi mavi çok koyu daha pastel renginde uçuş uçuş bişey olabilir
Maviyi giy milletin aklını al. Herkesin gözü senin üstünde olur tüm erkeklerin hayallerini süslersin
mavinin tonunu beğendim tarzı da güzel sık duruyor
mavi olan kesinlikle 2. ne öyle çuval gibi
o da tatliş ya
Sondaki çok tatlı duruyor ama mavi daha güzel
Mavi elbise daha güzel bence
Sondaki elbiseyi seç bence
Aklın yolu mavi
Hiçbirisi değil
içlerinde en oluru mavi
Veraset saten ama senin boy kac
Mavi daha güzel bence
Mavi mavi mavi