Dostum bu muhabbet daha çok kedi ciğer meselesi gibi olmuş bir kaç yorumda çocugu kötülemişler sanki hepsi angelina jolie den çooookkk daha iyilerde bide tip begenmiyorlar ozaman biz intihar edelim.. bide derlerki neden erkekler daha çok rus kizlari tercih ediyorlar neden olacak sizin sazanliginiz yüzünden
17 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzın bal yesin klavyene sağlık be bunlar kendini ne sanıyo acaba
Soran+1 yıl:D O zaman bu dışardaki bıyıklılar istisna :DDD
Soran+1 yıl:D Vallaha öyle amaçlarını anlasam
Soran+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.google.com.tr/imgres
Kesinlikle Tom Hardy.05 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok rtık 82.222.152.134/.../110520140202540968644.jpg
- +1 yıl
Eminmisin :D www.google.com.tr/imgres
Soran+1 yılEmin değilim batuhanım :D
- +1 yıl
Bence çocuksun.
Soran+1 yılUğraşamıycam dostum :)
+1 yılbenim için kıvanç mıvanç yauşuklu değil..
images.fanpop.com/.../...stein-256178_1023_576.jpg
buyrunuz..11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Evet fena sayılmaz ama bir Furkan Palalı değil
ben de bu adama bitiyorum resmen.. esmer güzeli..
www.google.com.tr/search02 Yorumla
Soran+1 yıl:D Aynen iyiymiş
- +1 yıl
goz var hizan var. adam kumral ne esmeri yahu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
yok ya bu ne :/ Burak Özçivit üstüne tanımam
pbs.twimg.com/.../YpkcnDJT_400x400.jpeg43 Yorumla
Soran+1 yılpbs.twimg.com/.../GeOUNdfx.jpeg Benzer pozu vermişler :D
+1 yıl42 Yorumla
Soran+1 yılCık Furkan abi çok daha iyi
+1 yılOzcivit'ten daha yakisikli oldugu belli. Ama bence Engin Altan Duzyatan hepsinden yakisikli^^ www.eneger.com/.../
18 Yorumla
Soran+1 yılEngin Altan ayrı bir şey :D
- +1 yıl
Aynen cook ayri, farkli da :D ama evlendi agustosda :D
Soran+1 yıl:D O adamla yakında tanışçam galiba inşAllah Diriliş dizisi sayesinde tanışa biliriz :)
- +1 yıl
Harbi mi. ddd bahsedersin bizden de artikin ona :D
Soran+1 yıl:D Ayıp ettin
- +1 yıl
Fimde oynadiginiz zaman haber ver olur mu :D :D birde dirilis diye dizi mi baslayacak yakin zamanlarda
Soran+1 yılFilmde oynarsam mutlaka haber veririm Diriliş Ertuğrul Gazi diye başlıycak trt1 de okçuluk eğitimi aldı Enggin abi bende okçuyum :D kıyafetleride hep tanıdıklarıma yaptırıyolar hatta bende yardım ediyorum arada figüranlık olabilir şimdilik
- +1 yıl
Filmin ismi bile yeterli...
bence öyle abartıldığı gibi bir şey değil. yolda görsem dönüp bakmam. daha neleri var çık bir gez dolaş. saydıkların bunu çok çok ezer yani. özellikle Bay Özçivit... :D
113 Yorumla
Soran+1 yılGarip dönüp bakmamanız hemde çok garip dışarı çıktığımda erkeklere hiç mi hiç bakmam hep kızlar ilgimi çeker :D
Soran+1 yıl:D Sapkınlık derecesinde değil ondan banane ama akrabam ondan resimdeki kadar yakışıklı değilim malesef :/
Soran+1 yılYa varya ben böyle insanlardan nefretederim ön yargılı o zaman kimse kimsenin bir şeyini bilmedin adam ünlü biri ve çok erkek hayranı var bende onlardan biriyim ayrıca çoğu hayran olduğum kızda var yani birinin oyunculuğpunu tipini takdir etmek bu anlamamı gelir çok saçma.
- +1 yıl
kusura bakma ben o kadar sığ olamıyorum. benim de hayran olduğum, örnek aldığım sanatçılar var. ama izlerim, dinlerim, severim o kadar. banane boyundan kilosundan ya da niye milletle laf dalaşına gireyim onun için? boşuna demiyoruz erkekler geç olgunlaşıyor diye, sen hala hayran olduğu sanatçılar için insanlarla kavga edilen dönemde kalmışsın sanırım. :)
Soran+1 yılEvet biraz araştırma nedenim ise daha çok şu onun 14. çıktığı yarışmada 2015de bende varım araştırmak lazım
Soran+1 yılImmm Okumasan olmazdı dimi yani benim böyle anılarım var nası lanlatsam sözüm meclisten dışarı bizim kızlar kendilerini bir halt sanıyolar ve kimseyi beğenmiyolar
Soran+1 yılBenim kastım o dedildi yanlış anlamışsınız neyse konuşmamız bir eşy değiştirmez dimi?
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılVayt Kadir İnanır abimiz :D
Soran+1 yılAma o yerini yeni nesile bıraktı :)
+1 yılBRADLEY reis ;) https://i.hizliresim.com/2QppYO.jpg
31 Yorumla
Soran+1 yılİyyimiş
+1 yılGelenekçi ve genel toplum ahlakıyla yetişen Türk kızlarının marjinal tiplerle düzgün bir ilişkiyi bırak işi olacağını sanmıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü kendi erkek arkadaşlarıyla yaşadıkları ilişkilerde bile bin bir türlü tedirginlikle yaşayan, düzgün ve karakterli bir ömür yuva kurabileceği bir erkek arayan, kızlığını kaybettiği anda hemen nasıl dikilir napıcam bekaretimi kaybettim gibi telaşa düşen bir kız yapısı düşün. Ve birde yiyip içip yatıp kalkan evlense bile 3 gün sonra boşanan tipleri ciddiyetsiz hovarda çapkın ve güvensiz bir yaşamı kendine ilke edinmiş bir erkek yapısını. Ben böyle bir erkek istiyorum diyen kız yoktur varsa bile o kızda hayattan beklentisi kalmamış bir kızdır veya marjinal yetişmiş rahat bir hayat ve aile yapısının. Kameranın önünde bakarak birşeylere karar vermek doğru değil önemli olan kişinin karakter ve yaşantısına fokusladığımızda ne görebildiğimizdir. .
KızılElmadaki herif değilmi? 2012nin Best Modelimiydi neydi )
Bret Piti geçiyorda diğerlerini geçmez - bence )13 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi brad hariç geçer D:
Soran+1 yılB üyütma yok haklıya hakkını vemrek lazım ama yerli malı yurdun malı :D
Doğruya doğru çok yakışıklıymış:D inşallah karakteride güzeldir Allah sahibine bağışlasın:) Amaaaa Kıvanç bir adım daha önde:)))
14 Yorumla
Soran+1 yılD: Karakteri güzel çok dindar ama adnan oktarın öğrencisiymiş diye bir konu var
Soran+1 yılHaberi yokta sölerim kızmaz adam ünlü burada kaç tane ünlünün ikide bir konusu açılıyo
+1 yılOff gerçekten çok yakışıklı çekici karizmatik bakışlarına öldüm :D ama benim en beğendiğim erkek hala yine ian Somerhalder
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D Senin zevkin
Soran+1 yılO değilde sende süper bir şeymişsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılAnnene babana teşekkür et :D
- +1 yıl
Minettarım onlara :D
Soran+1 yılAnne vebabanın kromozomları genleri filan = sen :)
Ian somerhaldere bak sen bide adam seksilikte master yapmış
210 Yorumla
Soran+1 yılMavi göz harici bir ayrıcalığı yok
Soran+1 yılErgen işiymiş Vini Uehara :D
Soran+1 yılSen sanırım esmer seviyosun
- +1 yıl
@yelliz o adam bir başka ya tavırlar mimikler olsun :)
Soran+1 yıl:D O zama nbeni tem savmezsin buğday tenli koyu kumral bir gencim
+1 yılBen güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diyorum :D
17 Yorumla
Soran+1 yıl2. Kişsiin bunu diyen modası geçti
- +1 yıl
napayım abi allah sahibine bağışlasın yani ne diyek :D
Soran+1 yıl:D Tamam tamam ya fotoya baktımda arkandaki yer ankaparkmı
- +1 yıl
Eskişehir
Soran+1 yılBenziyo
- +1 yıl
Neye? :D ankaparkta böyle bişey yok ki anca dinazor falan
Soran+1 yılGiriş oılarak benzettim
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diyorum... ve seni tanıyorum sanırım hep bu soru yaa hep bu :Pp
18 Yorumla
Soran+1 yılFelsefeni sevdim doyurum beni nerden tanıyosun çok merak ediyorum
Soran+1 yıl:D Evet tamam tahmin ettiğin kişiyim ama artık özçivit değil palalıyı soruyom ykaında değişir bakarsın bir gün birileride beni sorar :D
Soran+1 yılŞarli komsmüdür nedir onun gibisin
Soran+1 yıl:D Sharlet i derimde soyisimi diyemem
Soran+1 yıl:D Çok cahilim çook
+1 yılBuadam showda baslicak dizinin basrolu degilmi :)) gorur gormez dikkatimi cekti :))
11 Yorumla
Soran+1 yılShowda başlıyan diziyi bilmemde son dizisi Kızılelma
+1 yılHepsinin karisimi olmus bu.. kivancin gozu buragin biyigi bradin bakisi felan :) kim bu?
112 Yorumla
Soran+1 yılFurkan palalı Tom curuiseninde kaşı filan adamı oluşturmuş
- +1 yıl
Allah sahibine bagislasin ne diyim ama biyiklar yapmacik duruyor sanki takma gibi.. onu keserse daha dogal bir gorunume kavusur kesin..
Soran+1 yıl- +1 yıl
Olmadi.. e konyaliymis bu olmaz ki ama :/ sen niye bu kadar ovuyon cocugu hayirdir?
Soran+1 yıl:D Akrabam bende konyalıyım doğal olarak çok tatlıyız şekeriz konyalımıyız aaba :)))
- +1 yıl
Niye canim konyalilarin neyi varmis :)
Soran+1 yılKonya yakışıklılarıyla meşurdur bu arada şarkı bu çok tatlısın şekersin konyalımısın yaz google amcaya
- +1 yıl
O sozu kizlari icin soylemislerdir ama di mi :) valla konyali erkeklerle cok yuz goz olmadim ama konyada okudum girdigim ortamda tek gordugum sey agor olmalari ve paralariyla hava atmalari.. paralari onlar icin hersey ay bir de bagnaz ki sorma gitsin.. tip vardir ama bunun bu halleri cekilmez..
Soran+1 yıl:D İki cinsede söylenmiştir şarkının cinsi olmaz :D bu arada nasıl bir izlenim bırakmış onlar yaa bayadır gitmiyom konyaya bir gidiyim
- +1 yıl
Gitme gitme hic bir heyecani yok oranin.. la sarki tek cinse soylenir o da kiza.. erkeklere soylenmis tek sarkimiz var o da sezen aksu seni yerler.. her iki cinse de soylenmis tek sarkimiz ismail yk Allah belani versindir diger sarkilarin hepsini iyi dinle hepsi kizlara soylenir onlar ima edilir
Soran+1 yıl:D :D :D Çok güldüm bak erkeklere sevemedim kara gözlğm var tatile giderken sürekli geçiyorum ama adamını bırak etli ekmeği yeter bee :)))
- +1 yıl
Insanlari yemegine gore ayiriyon la cikarci :) ya her insan guzeldir iyidir de her yorenin farki bir yetistirilme tarzi var iste semtteki cocuklar arasinda bile fark varken iller arasinda bir fark olmasina sasmamam gerekirdi ama olsun garipsemistim yani..
suratını sağ ve soldan basmışlar gibi burak özçivit gibisi gelmedi daha
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ondan iyisi mezarda diyosun
+1 yılOoo alırım bi' dal, adı ne bu yağuşuklu delühanlının
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Oooo al bir dal Furkan Palalı
+1 yılYakışıklı ya :D hatta baya iyi :D ama burak özçivit daha iyi bence
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Trtılşılır
hahahahah brad pitt yaşına rağmen bu çocuğu donunda sallar onu hiç karıştırma istersen :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D 50 ye bastı adam bu yaşta hayır ama gençliğindeçok daha yakışıklıydı adam bir kere marka buna bile Brad Pitt gibi adamsın diyoalrdır :D
Soran+1 yılYa bradı bırakta karısı süper www.barbieoyna.net/.../angelinajoliemakyaj.jpg angelina jole :D
+1 yılhttps://hizliresim.com/EEj428
Misha Collins cok seviyorum :)14 Yorumla
Soran+1 yılDoğruya doğru yakışıklı adammış
- +1 yıl
Evet :))
- +1 yıl
Castieli sevmiyen mi var adam melek len 😂
- +1 yıl
Aynen ismi bile cok havali Castiel :)) @Ç-evrimdışı
Gizli Üye(36-45)+1 yılben burak özçivit begeniyorumda filmde rolde
gerçek hayatıda öyle özgüvenli kararlı zeki tuttugunu koparan mı
çalıkuşunda dr rolü süperdi
öyle erlkekler hoş110 Yorumla
Soran+1 yılFurkan Palalıda acaiptir hele şu sahneye bayıldım www.youtube.com/watch?v=La31RKBqTls&spfreload=10 2. bölüm olmasına rağmen çok yetenekli oynamış
Cevap sahibi+1 yılben furkanı begenmiyorum
ya bide rolden kaynaklı galiba begenmem karakter falan hoş
burakın çalıkuşu rolünden çok etkilendim feride aşkı peşinden koşması sonra ferideyi başka birinin elinden kurtarması dr olması kararlı inatçı çzgüven sonra uzun boy zayıf esmer bittim adama
böyle bir adamla evlenmeyi isterdim
Soran+1 yılHaklısınız zevkler ve renkler tarışılmaz zaten daha çok gerçek halleri değil dizideki rollerini beğenir bizim millet :D
Cevap sahibi+1 yılama öyle bir rol veriyorlar ki her kız aşık olsun hayalindeki erkek oluyor
Soran+1 yılHer sezon bu adamalra yüzlerce senaryo geliyo beğeniyolar birini kendine göre kendi işine yarıyanı normal :)
Cevap sahibi+1 yıladama hiç kötü rol verilmiyor
normalde adam yolda görsen çirkinde rolde degişik aşık ediyor bütün kızları düşünceleri hareketleri vs
Soran+1 yılEvet aslında öyle
Cevap sahibi+1 yılnasıl artist oldu nasıl meşhur oldu şaşar insan ama bir kere meşhur oldu mu arkası geliyor galiba
Soran+1 yılEvet vallahi hemde hazır para haftaada 20-30 bin ne demek acaip bir şey hatta bazıları 60ları bazı çok ama çok ünlüler tirilyonları dakkada götürüyo
Cevap sahibi+1 yılallah bir kere şans vermeli güzele çirkine bakılmıyor
+1 yılEvet hoş adam ama burdaki kızlara ve bana çok fazla :)
137 Yorumla
Soran+1 yılBence kendine haksızlık etme güzel kızsın ve ayrıca burdaki kızların %90ı beğenmedi tipim değildedi :) çok garip
- +1 yıl
Kendi adna konus.. bna az bile :)))
Soran+1 yılBak bir vaka daha sanırım megan fox sandı kendini :)
- +1 yıl
Ahah öyle mi dediler :)))
- +1 yıl
Kendine güvenine hayran kaldım :) @sabirsizim
Soran+1 yılİşte bu yüzden bunun gibiler yüzünden ülkede %98 erkeklerin sevgilisi yok
- +1 yıl
Kendime guvenim var cok sukur.. megan fox sun yaptirdigi amelyatlar ortada karinni.. yuuhhh diyrm artk sevgilisiizmiisniz 10 kise ayni anda cikiyrlar be doyumsuz yaratklar dolu herkes birbirin eski sevgilisi..
- +1 yıl
Belkide gerçekten çok güzeldir ben mütevazı davranıyorum bilemedim :)
Soran+1 yılMegan fox sadece burun ameliyatı oldu ayrıca resim at belkide güzldir ama hiç ama hiç sanmam %1 ihtimal oda çok iyimserimdir
- +1 yıl
@zeyne5454 ozguvensizligine hic sasrmadm canm :)))
Soran+1 yıl@Sabirsizim konuyu nereye getirmeye çalışıyon kızın ne kusurunu buldun tipin yoktur eminim ama varsada burada tipten önemli şeyler var.
- +1 yıl
Ahah canım ben sana kötü birşey söylemedim ki bana laf caktiriyosun ben bunlara bozulmam :)))
- +1 yıl
Barış alpaykut tan yana kullanıyorum hakkımı:))
Soran+1 yılZeynep hanım boş verin edepsizlik diz boyu
- +1 yıl
Takmadim ki bosvereyim :)
- +1 yıl
Kemerli burnunu duzltmis elmack kemkleri ekltmis daha ne olsn.. iyimsn sizn gberde guzl diye yiyor.
Soran+1 yılİiyde bundan banane kız estetiklide olsa güzel :D bu arada Zeynep hanım tercihiniz güzel sakarya fıratta oynuyodu sanırım
- +1 yıl
Bn buraya kndimi isplamaya gelmdm bni goren goruyr zatn... bynm bn bura resm kiymak cok tehlikli.. soruyu sorn sahsiyt bisye bnzesydn gizldn sormzdn.100%100 tipn kayk
Soran+1 yıl:D Senide anlıyorum zaten tipim kayık ama nasıl oluyosa her güzellik yarışmasnda derecelerim var neyse sizinde tipiniz güzel olsaydı fotograf koyardınız ama ben sizin çocuk olduğunuzu düşünüyorum ve tavırlarınızda bunu gösteriyo egoist bir çocuksunuz bence her neyse beni ilgilendirmezsiniz iyi günelr.
- +1 yıl
Evet çok efendi bir adam ne bileyim begeniyodum izlerken :)
- +1 yıl
Valla resmi alip gozune sokardm simdi snde gorrdn. egous olan sensn yaptgn yormdn
Soran+1 yıl:D İyi adamdır tanışma fırsatım olmadı malesef aslında iyidir dediğime bakmayın tanışamadım ama oyunculuğu çok iyi
Soran+1 yılAllah rızası için resmi alıp gözüme soksana lütfen
- +1 yıl
Ahah siz tartışın ben izliyorum :)
Soran+1 yıl:D Ben tartışmıyorum aslında o bir şeyler konuşup duruyo bakalım hayırlısı :D
- +1 yıl
Efendiligini bozmaman güzel :)
- +1 yıl
Ya bn kiza cirknmi demdmki edepsiz sensn duzgn kons byn var karsnda
Soran+1 yılTeşekkürler bende sizin mütevaziliğinize hayran kaldım ve ayrıca böyle kişiler için efendiliğimi bozmam asla :) bakalım kafasında bir şeyler kurguluyo kendine göre bir şeyler düşünüyoda nereye varcak çok merak ediyorum
- +1 yıl
Xsana cevp vermk icn cok dusnmye gerk... bisyler yapmamda gerk yok..
Soran+1 yılO zaman konu kapanmıştır okey?
- +1 yıl
Aynn kimsnki sn konu kapnmstr baym..
- +1 yıl
Kizlarla ben bu yüzden hiç anlaşamıyorum ya :)
Soran+1 yıl:D Kızları anlamak zaten zor olaydır ama bunu bir kızdan ilk ekz duyuyorum
- +1 yıl
Erkekler çok düz birkere gördüğü çocuk bile artık kankasidir kötülük düşünmez ama kızlar kıskanç :) bir kızla tanıştıysa ikinciye öyle bir Süzer falan :) canım tatlım laflarıffalan aman aman :)))
- +1 yıl
@Zeynep5454 sen bana ve butn sitedeki kuzlara cok dedn bnde gellneme yapma dedmm. sitede guz kizlar varbn de dahil.. kendle ilgli dusncn senn sornn.. sen benim yanmdn gecmssn.. kiskanclk iftirana guluyrmmm:)))
- +1 yıl
benden güzel ya da çirkin ol beni hiç bozmaz bu. Ilk bana laf çaktıran sensin durduk yere ve sağlıklı çıkışların yok. Dinlenecek umursanacak bir tavrın yok daha fazla muhattap olmak istemiyorum iyi geceler.
- +1 yıl
Kusura bakma ama laf carptn ilk sn bn gennleme yapma dedm sadce siz demdgnzi brakmdnz senn ne oldgn bni ilglndrmz. ensn yadklarni oku resmn sacmalmssn.. bn sndn sa sglikli bir yazi gormdm madm benim gullgm sni boz sacma iftirlar atma.. hdi gulegule
+1 yılValla ben begenmedm bunu.. burak onnumara adm ya yapmyn cok yakiskki :)(:
114 Yorumla
Soran+1 yıl:D Tamam o 10 numara ama bu adamda ne kusur var
- +1 yıl
Aslinda bisysi yok hos adam uzun kaslari gur saclari top burnu kahverengi saclari uzun boyu karizmasi ha bide keskin bakslari var :)(:
Soran+1 yıl:D Kısık gözler çakma gülüşüde kat
- +1 yıl
Ha evt untmusm.. yanindaki ata cok benzyo:))
Soran+1 yılaahaha çok güldüm buna
- +1 yıl
Beyenmk zornda degilim.. zoruna niye hidiyr anlamdm hayret bisy yaa
Soran+1 yılYo ben beğenmemene değil ata benzetme olayına güdlüm
- +1 yıl
Adam babanin oglumu begnmdk diye nerdyse dovcksn..
Soran+1 yılla kızım malmısın ben at olayına güdlüm diyom bu adam babanın oğlumu diyo
- +1 yıl
Mal diye sna derlr hoduk terbiyni takn.. bm sadece bna degl cevp vern ve adami begnmyn lere aldgin tavirdn bahsediyrm ..
Soran+1 yılYa iyice sıktın ama artık sülük gibi yapıştın bir yürü git Allah rızası için bir susu yaaa
- +1 yıl
Allah rizasi icn snde adam gibi cevp ver insan gbi.. cevap vrremyrsn vrrme hakaret ediysn seviysz ..
Soran+1 yılSus nolur sus bide ergen kısaltması yapıyo bidaha YAZMA!!!
- +1 yıl
Patla... insAllah..
+1 yılYakışıklı adam aslında ama ne bilim, daha bi' iyisini bekliyordum açıkcası..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Bidakine daha iyisini bulurum
+1 yılburakla kıvanç karışımı bişey olmuş zaten bu. doğal olarakda fena olmuş :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D Evet herkese hava atarım ben angelina jolie ile konuştum diye
- +1 yıl
hahah:D
Soran+1 yılwww.barbieoyna.net/.../angelinajoliemakyaj.jpg Hep böyle bir sevgilim olsun istemişimdir böyle birini bulmadan evlenmem ama devir kezban devri angelina jolieler yok artık aslında angelina beni seviyodu ama brad ünlü diye babası brade verdi
+1 yılj.bobiler.org/upload/all/118/yok_118265179h.jpg katılmıyorum kardeşim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBu adam çok daha iyi bu adam dünyanın en yakışıklısı kızlar kör olur kaldır resmi :)))
- +1 yıl
:D:D beni eic seç kardeşim alternat, f b, r boyut kazandırdım :D
Soran+1 yıl:D Şeçerim daha iyisi çıkmazsa
- +1 yıl
eyw :):)
Benim favorim david gandy bu adam on numara https://i.hizliresim.com/B9jBYL.jpg
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyüteç var mı :)
+1 yılBu çocuğa ciddi ciddi tipsiz diyen var. Allahınızdan bulun emi :D
17 Yorumla
Soran+1 yıl:D Aynen bu ülkede sevgili bulamamam normal baksana kimse beğenilmiyo tabi ben nasılım gibi sorularda burada sorulmaz
- +1 yıl
Bu çocuk tipsizken sevgilileri nasıl acaba çok merak ediyorum :D
Soran+1 yılÇirkin diyenin sevgilisi en az https://i.hizliresim.com/vo3186.jpg şöyle bir şey olmalı yoksa çirkin deme hakkı yok :)
- +1 yıl
Kesinlikle :D
Soran+1 yıl:D Bizim ülkedeki yakışıklı anlayışı bitmiş
- +1 yıl
Türkiye de şu çocuğu görseler üstüne atlarlar. sen bunlara bakma :D
Soran+1 yıl:D Zaten öyle adam 2011de dünyanı en yakışıklısı seçildi
Dediklerinin hepsi yakisikli fotograftaki oyle ama burak ozcivit cok baska
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Oda 10 numara adam
Güzellik yakışıklılık görecelidir ben beğenmedim açıkçası
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Yani evet göreceli denile bilir
Bizim Kıvanç daha iyi hatta Medcezirde oyanayn geçte daha iyi
15 Yorumla
Soran+1 yılÇağatay ulusoymu hepsi aynı yarışmadan çıkma
Soran+1 yılBatuhan kim :)
Soran+1 yıl:D Benim adımı söyledin
+1 yılhttps://hizliresim.com/WrjL0E
kivanc da kim ola ki..11 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen
Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı. Bence yakisikli olmak onemli degil tatli olmak daha çekicidir sahsen ben guzel kiza degil tatli kiza bakarim
14 Yorumla
Soran+1 yılKarizma tatlılığı ezer bana göre tabi :)
Soran+1 yıl:D Dostum bu arada sende karizmatiksin
Kıvanç Tatlıtuğ beğenen kızlar çok zevksiz. Brad Pitt karizmatik. Ve asıl yakışıklı ise Burak özcivit.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak onu doğru dedin
adam türkmenlere benziyo ya bide eski türklere tipini pek sevmedim
110 Yorumla
Soran+1 yılEski Türkleri nerde gördün :)
Soran+1 yıl:D Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün filmlerdeki adamlar 21. yydan :D
Soran+1 yıl82.222.152.134/.../110520140202540968644.jpg 2011de dünyanın en yakışıklısı seçilen adama bile burada herkes tipsiz dedi ben o zaman ölmüşüm yaşamıyım :)
Soran+1 yılYa ben bu adamın kazandığı yarışmaya katılcam o yüzden bu kadar takıntı ettim bunun gibi giyiniyorum filan artık aynı berbere gidiyorum aslında gitmeye çalışıyorum randevu almak bile zor :)
Soran+1 yılİyi tamam yaa ama sadece imajını aldım benzeme olayı yok
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları bu adama abartma demiş benim hiç şansım yok mk kesin evde kaldım ben :O
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim Türk kezbanları beğenmediler bu adamı bu kızlar bas baya malım diye bağırıyo kendilerine bir baksınlar aptallar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kizlarin kafasini skim artik mk salaklari furkan palali bu adam best model of world secildi 2011 de buna yakisikli degil diyo kezbanlar bir tanesine donup bakmaz bu adam mk kekolaro ya
129 Yorumla
Soran+1 yıl:D İçimde geçeni söyledin be kardeş adamın dibisin dibiii tipim değil diyen var nasıl tipleri varsa artık kendilerini angelina jolie sanıyolar bizim bu ülkede sevigli bulamamamız çok ama çok normal dimi :)
Cevap sahibi+1 yılAynen kardesim bu sitede ilk kez kufur lu mesaj yazdim ama patladim artik her konuya 150 160 kizlar 190 isteriz yakisikli isteriz best modwli sevmeyiz ulan kafasina tukurduklerim bir aynaya bakslar bizim abazAlarimiz hepsine yavsayinca oluyo boyle iste ksrdesim yapcak bisey yok :D
Soran+1 yıl:D Aynen bende çok küfür etmem nerdeyse hiç bunlara sövdüğüm oluyo sevgili bulamamamız çok ama çok normal bir şey böyle kezbanlar varken kızlara diyceksin adamlarda bir kusur söyle ve neren kusursuz onu söyle :D
Cevap sahibi+1 yılKiza diyorum modlelik yapiyorum yuz mnkenligi boyun kac diyo direk
174 diyorum gorusuruz diyo :D
kszban bunlar kezban :D
Soran+1 yılAcaba bu tipleri beğenmiyolarsa neyi beğeniyo bunlar
Cevap sahibi+1 yılGidiyolar ultratipsiz birine vurulup cok yakisiklo diye kendilerini avutuyolar :D sende daha guzel bir resmini koysamissin cok dha iyi fotolari var :D
Soran+1 yılÖnüme ilk geleni koydum :)
Cevap sahibi+1 yılTamamdir kardesim iyi aksamlar dilerim cidden akrabansa selam söyle gizli nin selami var de :D
Soran+1 yıl:D Peki cidden akrabam ama hiç görüşemiyorum gibi bir şey :/
Cevap sahibi+1 yılBerbaer gezdiniz mi hiç :D
Soran+1 yılHayır sadece bir kere karşılaştım hiç gezemedik bir kere ortak bir akrabamızın evinde gördüm ama internet üzerinden görüşürüz
Cevap sahibi+1 yılBunla bir kafeye giricen manitalar akar :D
Soran+1 yıl:D Evet öyle ama manita için buna pek ihtiyacım yok ;) ama olsada fena olmaz hani
Soran+1 yılbir ara bunun gibi yakışıklı bir arkadaşım ben kafede sağdaki benim soldaki senin anlaştık oturduk masaya kızlar kezban çıktı tokat yemiştik o kadar ihtiyacım yok yani sen düşün :)
Cevap sahibi+1 yıl2. Dedigini anlamadim :D
Soran+1 yıl:D Şöyle anlatıyım hani ihtiyacım yok diyorum y bakma öyle dediğime tokat yemiştim en son diyorum
Cevap sahibi+1 yılO vesaret varmis o da iyi ben gidip merhaba diyip tanismam bir kizla :D
Cevap sahibi+1 yılCesaret :D
Soran+1 yıl:D Nasıl tanışırsınız Cüneyt Arkınla görüşmüştüm bir ara kız talama sanatını o öğretti
Cevap sahibi+1 yılAbi yok ben yapamiyorum hani yapmayi istemiyorum arklar sureklo itekliyo yakisikli cocuk sun gitsen hayir mi dicek diye de olay o degil ki ayri bir mesele bu :) cuneyt arkinda iyimis :D
Soran+1 yıl:D Çabal ayna karşısında çalış
Cevap sahibi+1 yılTam anlatamadim ki :D mesela kizdan hoslaniyorum onu gorene kadar gorunce isteksiz oluyorum sonra gece onu dusundum bir gun sonra gorunce yine icimden gidiyo istek :D
Soran+1 yıl:D Çok garipmiş onun hakkında bilgim yok
Cevap sahibi+1 yılMallık deniyo buna :D
Soran+1 yılYok estağfurullah efendim belkide kadını görüp gözünüzde büyütüyosunuzdur sonra bida bakıp çok büyütmüşüm diyosunuzdur
Cevap sahibi+1 yılbir gun sonra niye tekrar buyutuyorum :D evet aynen oyle oluyo
Cevap sahibi+1 yılTipik bana bakmaz sendromu galiba :D
Soran+1 yıl:) Onun gibi bir şey
Cevap sahibi+1 yılHadi ben kactim iyi aksamlar diliyorum :))) yarin 2 vizem var erken uyanimde calisirim
+1 yılFurkan Palali. Türkiye'nin en yakışıklı 2. adamıymış.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1. Kimmiş
+1 yılBana göre en güzeli
Enn sevdiğimdir onları hiç sevmedim çok çirkin hepsi23 Yorumla
Soran+1 yıl:D Dİytosun
- +1 yıl
Dedim
- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılYa birak ya yaksikli gormesek yutturcaksin ha bide adamin vucudu dahi yok spordan uzak karizma neya yarar
14 Yorumla
Soran+1 yılYalnız adamda acaip vücutvar 2012.magazin.ata.com.tr/.../...-devam-ediyorda.jpg Foto yeterlimidir
- +1 yıl
Soruda attigim fotoda adamda vucut namima bisry yok, sozumuzu dinleyim sporsuz karizmanin ise yaramadigini farketmis demekki ha birde acayip vucudu var demissin o fotodakiyle ayni vucuda sahibim ve inan bana 4-5 ayda rahat yaparsin ole bir vucudu
Soran+1 yıl2 Yılda yaptığını açıklamış ama evet yapıla bilir
- +1 yıl
Gunluk 3 saatlik siki bir idmanla ve dogru beslenmeyle 4-5 ay yapilamaz degil
Beckham yere tükürse bu ve bunun gibiler anca tükürüģünü yalar kesinlikle kendimi ovmuyorum benim bile giderim bundan daha fazla.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D Brad Pitt yere tükürse Backham yalar :D
Soran+1 yılBilen biliyo Best model işini
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜçünede biraz benziyor sanki :D Hiçbirini sevmem o ayrı
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D Evet benziyoda niye sevmiyon ki onları adamlar dünya çapında en iyiler olarak biliniyo
Cevap sahibi+1 yılHayalimdeki erkek tipi bunların hiçbirine benzemiyor çünkü :D Ama seçicek olsam Mehmet Günsür ve Tom Cruise'u seçerdim
Soran+1 yılTom Cruise süper ötesi bak buda açıklama yapmış bakış olarak Tom Curuiseye benziyom diye
Cevap sahibi+1 yılBakış olarak Burak Özçivit'e benziyor bence. Zaten tipim değil yahu
Gizli Üye(30-35)+1 yılFurkan Palalı değil mi bu?
Evet yakışıklı ama ben Seçkin Özdemir'i tek geçerim.17 Yorumla
Soran+1 yılEvet Furkan abi Seçkin Özdemirde iyiymiş
- +1 yıl
seçkin bizim spor klübünde geçen gördüm fit çocuk
Cevap sahibi+1 yıl@presidente Hayranlık duyduğum tek ünlü var o da Seçkin Özdemir <3
- +1 yıl
gördüğümde derim ks ye bir bak cedric var orda sana aşık diye istersen
Cevap sahibi+1 yıl@presidente :)) Hangi spor kulübü ya
- +1 yıl
reklam olmasın şişlide bir alışveriş merkezi
Cevap sahibi+1 yıl@presindente Hmm :(
+1 yılÇok yakışıklı ewet fakat kıvanç tatlıtuğ nasıl bir şey yaaaa
12 Yorumla
Soran+1 yılSarışın mavi gözlü bir şey :D o akdar başka +sı yok
- +1 yıl
Daha ne olsun
+1 yılBurak Özçivit üstüne tanımam arkadaş esmer olsun benim olsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D oda iyi felsefe
- +1 yıl
Esmerler Candır :)
en yakışıklı benim :D onların hiçbiri bana bakmaz çünkü :D:D:
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Uğraşsan bakar seni bir yerden tanıyo gibiyim
+1 yılHadi ordan be burak özcivit nere bu nere erkek halimle ben bile aşığım adama :D
23 Yorumla
Soran+1 yılBu daha iyi
- +1 yıl
Sana göre :)
Soran+1 yıl:D aynen
+1 yılKatiliyorum kardesim
bu arkadaskmiz bir dizide oynamiyormuydu ismi dilimin ucunda trtydi sanirim15 Yorumla
Soran+1 yılKızılelma ordaki adı murad altay gerçek adı furkan palalı
- +1 yıl
Evet guxdl kardesim ben izliyordum oyunculugu gercekten cok basarili kizil elmaydi aynen
Soran+1 yılMalesef dizi bitti bende baya seviyodum
- +1 yıl
E kisa surmus
insanimiz genelde
entrikalarla dolu dizilerimizi sevdiginden oturu adam akilli dizilerin onunede hep bir engel olustruluyor
Soran+1 yıl22 ya da 23 bölüm sürdü sanırım
Ben o ünlüleri beğenmiyorum şahsen. Fotoğraftakide yakışıklıymıs.
24 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarımda çok iyi ama fotodaki mükemmel ötesi ve akrabam :)
Soran+1 yıl:D Aynen neyse hepsi aynı yarışmadan çıkma Brad Pitt hariç
Bu beğenmedim diyen kızlara sesleniyorum..
Yalancıyı sikmiyolar ya * k adamın altına nefessiz yatarlar * :D11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi aynen öyle bunlar neye çabalıyo anlamadım gitti :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yakışıklı Allah için ama etkilenmedim. sadece yakışıklı o kadar ve herşey yakışıklılık değil :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBak orda haklısın dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorudakileri zaten begenmiyorum da linte cok iyi denemez bence brad ile kivanc arasinda kalir yani
Burak kivanc link brad kotuden iyiye :))13 Yorumla
Soran+1 yıl:D garip
Cevap sahibi+1 yılBenim begendiklerimi genelde millet begenmez zaten :))
Soran+1 yıl:D Gözler ama olabilir
Kardeş senin primin ne ben onu anlamadım niye bu kadar israrcisin
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam akrabam
Soran+1 yılZaten etirmiyorumda hem bundan sanane dostum peki burada senin primin ne kapak yapmakmı?
l4N oğlum sen erkeksin erkek niye kıyaslıyorsun kim daha yakışıklı diye :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam akrabam :)
Soran+1 yılYaş kaçtı hocam?
bir erkeğin bir erkeğe yakışıklı demesi hemde abartarak ilginç geldi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrabam :)
Kıvançın saçları burağın bıyıkları bredd den bişey almamış :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBakışlar brad den kaşlar Tom Curuise dudaklarıda benden almış
Moruk çok abartmışsın bende birşey sandım kıvanç bin basar bence
20 YorumlaBu resim dediklerinden iyi değil ki... Kıvanç 4 çeker :)
23 Yorumla
Soran+1 yılKıvancın sarı saç mavı göz harici +sı yok
Soran+1 yıl:D Anket yapsam Burak Özçivit birinci Kıvanç 2. bu sonlarda olurdu pek taıyan yok :)
+1 yılBurak ozcivit den yakisikli değil malesef. Ama benziyolar.
18 Yorumla
Soran+1 yılBıyıktan benziyoalr yoksa alaka yok :D
- +1 yıl
Gözlerdede var benzerlik.
Soran+1 yılBiraz ama kaş şekilleri çok farklı
- +1 yıl
Evet öyle. Kara kas kara göz her zaman mükemmeldir :)
Soran+1 yılD: tamda sevemedim seni kara gözlüm şarkısını dinliyodum
- +1 yıl
Bende dinliyorum simdi. d
Soran+1 yıl:D Kara kaşlı kara gözlüyüm yuppi
- +1 yıl
:))
tecavüzcü gibi çıkmış fotoda sanki iffetin kafasını cama sıkıştırmış arkasına geçicek gibi
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D Çok güldüm buna
Soran+1 yılİikide bir duş alcam alamıyom cevap yazmaktan o kadar güzel şeyler yok ilgiyi adamdan çok at görüyo :D
Soran+1 yıl:D Aynen çok atçı var ülkede ama hepsi sütçü beygirine biiniyo :D
- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne