Sadece topuklu değil düz platformlu ayakkabılarda da var.
'Erkekler, ben geliyorum, bana bakın" mı demek istiyorlar?
Hele hastanelerde hiç çekilmiyor, millet hasta, bir de bu tiplere katlanılıyor...
Sadece topuklu değil düz platformlu ayakkabılarda da var.
'Erkekler, ben geliyorum, bana bakın" mı demek istiyorlar?
Hele hastanelerde hiç çekilmiyor, millet hasta, bir de bu tiplere katlanılıyor...
Kadınların yürürken ses çıkartan ayakkabı kullanmasının birçok farklı nedeni olabilir. Bazı kadınlar yüksek topuklu ayakkabıları tercih ederek daha feminen bir görünüm yaratmak isteyebilirler. Yüksek topuklu ayakkabılar, bacakları daha uzun ve ince gösterir ve kadınların daha zarif ve çekici görünmelerine yardımcı olabilir.
Bazı kadınlar ise yüksek topuklu ayakkabıları giyerek kendilerine daha güçlü ve özgüvenli hissetmek isteyebilirler. Bu tür ayakkabılar, kadınların boy uzunluklarından dolayı bazen dışlandıkları ortamlarda daha özgüvenli hissetmelerine yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra, bazı kadınlar ayakkabılarının ses çıkarması konusunda pek de endişelenmezler. Özellikle de kaliteli ayakkabıların yere basarken çıkardığı ses, bazıları için bir moda ifadesi veya kişisel tercih olabilir. Ancak, bu durumun tüm kadınlar için geçerli olduğunu söylemek mümkün değildir.
Hele ki bunu hastanede yapıyorsa tek amaç dikkat çekmektir. Kendisinden önce sesi geliyor ya hele inanılmaz kafam atıyor maalsf. Özel günlerde ya da günlük kendi hayatlarında istediklerini yapabilirler ancak hastane, okul ve iş yerlerinde uygun bulmuyorum
Bir tane de değil. Hemfikir olmamıza sevindim.
Başka ayakkabı kalmamış herhalde sevabına kara lastik yollamak isterim
Bunu normal görüp, benim kişiliğime kadar değerlendiren tipler de var ve bunlara laf anlatılamıyor. Cevap için teşekkür ederim.
Çok büyütmemek gerekir. Rica ederim
1. si Dikkât çekmek
2. si Kendisi seviyordur ayakkabısının ses çıkmasını
Fakat gittiği yere göre giyinmeyi bilmeli insanoğlu. Bilmedikleri için bu hâldeyiz.
Hastane koridorları bir çok ayakkabı ökçesi ile yankılanıyor. Amaçları tedavi olmak değil, doktor tavlamak zannederim.
Art niyetli düşünme yine de, belki hastaneden çıkıp biriyle buluşacak ya da bir yere gidecek de olabilir.
Benim hastane randevum olduğu anın sonrasında kimseyle görüşecek gücüm bile kalmıyor? Eminim kendileri de öyledir.
Yine önyargılı yaklaşıyorsun. Sabah doktora gidip, öğleden sonra yanıma gelen arkadaşım vardı. Topuklu ayakkabı giymemişti ama gayet şık giyinmişti. Bende hafif topuklu botlarımla gidebiliyorum ama giyinmeyi sevdiğim için, başkasına beğendirmek istediğimden değil
Yine ön yargılıymışım. Tut beni...
Anlamadım "tut beni" ile ne demek istedin
Bayılacaktım da espriyi şey ettin.
Hazır hastanedeyken bayılabilirsin 😁😁
Cevap
5Cevap
İsteyen istediğini giysin, kimene hacı dayı :D
Ayakkabısına laf eden yok, çıkardığı sese çözüm bulmalı. Hem de hastanede.
Özgürlük bağlamında giyimin kuşamın hastanesi, pastanesi, devlet dairesi olmaz. Bu sebeplerden dolayı aynı hatayı solda zamanında yaptı. Bir sürü kapalı kadın mağdur oldu. Şimdi senin onlardan farkın ne? Bu arada sosyalist solcuyum, bak onları bile eleştiriyorum. :D Takılma böyle şeylere, 45 yaşında adamsın hacı dayı :D
Birader sen giyim kuşamdan bahsediyorsun, bense başıma vuruyor gibi vurduğu ökçelerden. Ses bütün koridoru rahatsız ediyor.
İyi benim de geğirmek, osurmak hoşuma gidiyor vereyim son ses hastane koridoruna.
Tövbe estağfurullah.
Sen ya da bir başkası rahatsız oluyor diye kimse kendi giyiminden kuşamından fedakarlık edemez. Ya toplum içinde yaşamaya alışacaksın ya da taş devrine döneceksin. :D
Sen emin misin sosyalist olduğuna?
Özgürlük, bir başkasının özgürlük alanına girdiği yerde biter. O sesi ben ve benim gibi onlarca insanın dinlemek istemediğini düşünürsek?
Topluluk alanları ve özel alanlar var. Hastane senin evinin içi mi? Evinin içinde eşine giydirmezsin, o bizi ilgilendirmez. Ama dışarıya çıktığın zaman herkese saygı duyacaksın. Orada hastaysan, kapatırsın kapını rahatına bakarsın. Korüdorda yürüyenlerden sanane yahu :D
Hastane kamusal alandır, kişinin tercihine göre herkes kendi istediği yaparsa orada moral ve şifa bulmayı geç herkes hasta olur.
O kadınlar nerede nasıl giyerse giysin şeyimde değil ama hastanede o ayakkabıyı giyemez. Moda evi değil.
Hacı dayı konuyu tıkandığın yerde sektirip uzatmaya çalışma, yapma... :D Sen kimsenin giyimine karışamazsın, kısa ve net. Çok memnun değilsen bak İran tam sana göre, oraya git. :D
Ayakkabıların yine bir nebze çekilir tarafı var ya tek parmak terlik giyipte onu sürükleye sürükleye çıkan ses daha bi illet...😄
Bu kadarcik şeyden bile rahatsız oluyorsan senin nasıl biri olduğunu düşünmek bile zor. Ayrıca o şesi ne seçme ne de engelleme durumu mevcut bilin istedim. Sesli bir ayakkabı alayım ya da sesi olmasın demek biraz zor
Sesten rahatsız olmamı kişiliğime getiren kişi dünyada en serbest olan fikirden rahatsız oluyor. Medeni anlayışınıza hayranım.
Bu ülke sizin gibi insanlar yüzünden gayrı medeni bir ruh haline sahip!
Vay be internetten tanıyı anında koydu psikiyatristimiz.
Allah'ım bunlarla iç içe yaşıyorum.
Bu ülkede zeki, medeni ve kültürlü kadın bulmam zor değil, maluma göre imkansız.
Gözünü seveyim akıl senin. Huysuzluk kişilik değilmiş, göz rengi... Kadın ve akıl yan yana gelmiyor bu ülkede.
Altta kaldıkça saldırganlık belirtisi ortaya çıkıyor. Altta demişken lafımın altında. Şimdi onu da yanlış yere çeker zekan.
Evet, terbiye edici özelliğim her zaman ön planda. Özellikle kadınlarda...
kadının topuklusundan çıkan tık tık sesi çekicidir aslında ki
Genelde onu mevki sahibi kadınlar tercih ediyor. Yere sert vurarak ben geliyorum diyorlar.
Dönüp bakan insanlar olduğunda mutlu oluyor herhalde garipler 😅
Ayakkabinin neresine baksinlar
İlgi istiyorlar herkes bana baksın biraz ego tazeleyim diyorlar
Sertleşiyorum istemsizce öyle olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?