Tesettür modası?

Merhaba kapalıyım elimden geldiğince islama uygun giyinmeye çalışıyorum geniş giyiniyorum, uzun tişörtler ve bol paça kıyafetler giyiyorum ama sürekli akrabalarım tarafından nasihat adı altında yargılanıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ben bir genç kızım cıvıl cıvıl giyinmeyi seviyorum, özellikle baskılı tişörtleri çok seviyorum ama benden beklenen 40 yaş üstü gibi giyinmem. Özellikle halam bana bu konuda çok fazla baskı yapıyor kendi kızları açık olmasına rağmen... Halamın kızları tıpkı anneleri gibi hakkını veremeyeceksen takma, o tişört hiç olmuş mu o pantolon ne öyle diyip duruyorlar bugün dayanamayıp sen gir tesettüre hakkını ver de bende öğreneyim nasıl oluyormuș dedim diye ahlaksız ilan edildim șaka gibi. Zaten yaşıma uygun tesettür kıyafeti bulmak zor bende kendimce kendime oldukça siradan bir tarz oluşturmaya çalışıyorum ama sürekli eleştiri altinda olmak çok yoruyor beni. Bunu sosyal medyada da çok yapıyorlar tesetürlü kadınların nasıl olmasını istiyorlar anlayamıyorum ne yapalım simsiyah giyinelim evden mi cikmayalim ne yapalim zaten tesettür zor birseyken evet zor tesettür için uretilen kiyafetlerin kalitesi normal kiyafetlere göre çok daha düşük fakat fiyatlari daha pahalı, insanların sürekli sanki peygambermisiz gibi davranmamızı istemeleri gunahsiz bir melek olmamızı istemeleri cabası... Neyse çok uzattım bu bir soru değildi sadece içimi dökmek istedim.

Tesettür modası?