Böyle giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz güzel duruyorlar mı

Böyle giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz güzel duruyorlar mı
Ben zaten tesettürlü bir eş istiyorum ve daha çok bu tarz giyinenleri seviyom daha uygun doğru hatta bir tane model var o da çok hoşuma gidiyor yarasa mı deniliyor bilmiyom böyle kollarını kaldırdıklarında yarasa gibi oluyor kol altı falan o da çok hos
Tesettür kıyafetleri de aynı diğer tarzlar gibi kişinin kendini ifade etmesiyle ilgili. Görseldeki kombinler oldukça zarif ve şık görünüyor. Renk seçimleri özellikle çok hoş, pastel tonlarla zarif bir uyum yakalamışlar. Tesettür tarzında doğru kumaşlar ve kesimle harika bir stil yakalamak mümkün. Herkesin tarzına saygı duymalı bence ve bu tarzı güzelce taşıyan herkes takdiri hak ediyor 👌✨.
Cevap
11Cevap
bir şey düşünmem
Böyle giyince altıma içime bir şey giymiyorum çok rahat oluyor demişti bir hatun doğru mu bu bilgi?
Değil
Beni mi kandırdı 😅
Yemiş seni hacım
Belli olur giymesen?
Tebrik ediyorum nefsime söz geçirip keşke bende böyle giyinebilsem
Allah razı olsun inşallah nasip olur
Amin🌸
Böyle giyinen 3 hatunu 2 hafta içinde yatağımda görmüştüm o yüzden çokta iyi düşünemiyorum 😂
Aymem knka
Bu devirde ne kadar kapanırsa kapansın hiçbir kapalıya güven kalmadı artık maalesef dışarda mini etekle gezen ve onlardan daha kapalı olan hatunlar gördüm ben
Olabilir bu senin düşüncen ama genel olarak konuşman yanlış bi şey böyle dediğim zaman diğer kadınlarında hakkına girmiş oluyorsun
Normalde arada istisna kötülerin çıkması lazım ama sizde arada istisna iyileriniz çıkıyor o yüzden kusura bakma biraz genel konuşuyorum 😂
Giyime dikkat etmek önemli elbette. Ama bizim millet her türlü kıyafeti de abartmayı seviyor. Açıkta olsan kapalı da olsan uygun olacak şekilde giyinmen lazım
Evet tesettür kıyafeti böyle olmalı zaten. Dar pantolon giyip dışarda kafa kapalı gezmek tessettürlü olmak değil
Teşekkür ederim
Sen böyle giyiniyorsun ve dışarıdan nasıl gözüktüğün için bunu burada soruyorsan çok yanlış yapıyorsun. İnsanların seni nasıl gördüğü veya hor görüp görmediğini önemsememelisin. Senin onu giyme amacın Allah Rızası olmalı i, dışardan nasıl göründüğünün bir önemi yok.
umarım bana da nasip olur🤍
Bakmaya kıyamadıklarım oluyor
Bende bazen giyerim
Genel de malum partili oluyorlar
Sen nasıl
Ne diyon le
Sen ne sotuyornnal
Git önce yazı yazmayı öğren ak
Malca sorular sorma yazayim
Siyahtan daha iyi
Siyahı da giyiyorum
Bu renkler daha tatlı güzel ama 🫠
Siyaha karşı neden böylesiniz peki merak ediyorum açık insanlar giyince asil duruyor kapalı giyinince yobaz böcek oluyor merak ettim
Kız benim dolabım ful siyah ne yobaz böceği :D sevmiyorum demedim bu arada. açıkça neden söyliyim erkeklerin dikkatini çekmeyin diyenler siyahı size dayattığı için . Renkli cıvıl cıvıl renkler daha hoş duruyor. Artı bunlar yaz kıyafeti değil mi? Renkli daha iyi değil mi?
Öyle zaten merak ettiğim için sordum canım teşekkürler ☺️
Rica ederimm🌝🌸
Güzel
Baxilarina yakisiyo
Hoşş
Sen misin böyle giyinen
Evet
insanların ne düşündügü neden önemli
Suriyeli diyorlar çümkü türküm
Ne alaka ya? Suriyeliler öyle giyinmez zaten
Suriyeliler zaten buraya gelince açılıyorlar tırnak botoks yaptırıyorlar yarısından çoğu böyle tipten de anlaşılıyor yani benim alakam yok ama insamlar işte anlamıyo
Allahım ya takıldığın duruma bakar mısın
Takıldığım durum dediğin türkiye de doğmuş büyümüş karadenizli biriyim ve suriyeli damgası yiyiorum farkımda mısın neye takıldığımın
Karadeniz Araplarla doldu zaten bisey olmaz arada kaynarsın
Güzel duruyor
Çekici oluyorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?