+1 yılBöyle mantıksız kızlar oldukça kezbanlıktan kurtulamıycaz. Aferin canım eşine bile çekinerek söylemen gereken şeyleri burada bir sürü insana sergiledin. Yiycem şimdi -1 i bari içimi dökiym. Hani söylemiym diyorum ama sizin gibi kezbanlara ayarım abi. Oram nasıl, buram nasıl, kılımı şöyle alıyorum tüyümü böyle arıyorum. Bir insanın nasıl kendine saygısı olmaz ki? İlerde sizinle evlenecek olan müstakbel eşinize üzülüyorum yemin ederim yaa. Düşünsene karının neresini neyle aldığını cümle alem biliyo. Karısı elalemin erkeklerinin bir taraflarını kaldırmak için orasını burasını açıp millete soruyo.. Abi kendinize gelin Allah için yaa.. En azından pişman olun lütfen...
1111 Yorumla- +1 yıl
abi diyen kız mı olur ya
- +1 yıl
Oluyomuş demek ki
Soran+1 yılAbi demeyeydin az daha inancaktim sana sümüklü Naciye :D
- +1 yıl
Doğru söylüyosun sümüklü naciye olan benim. Eminim sen elit bir kesimden olan bir anonimsin. Tebrik ediyorum seni gerçekten. Ancak bu kadar gevşek olunabilir.
- +1 yıl
- verenler bu yazının neresi yanlış geldi merak ediyorum. Diğer arkadaşlar teşekkürler destek için.
- +1 yıl
Öyle tabii ki. Kesinlikle edep meselesi. Edebin eksikliğinin meselesi. Ama günümüz gençliği edepsizlikten çok kezbanlığı kullandıkları için geniş bir kitle anlasın istedim.
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim canim cok tatli, yok agda acisini bilmiyorsunuz vs bahane bulma benim de agdaya alerjim var tum vucudum 1 hafta kipkirmizi olup kabariyo ama yine de hijyen ve temizlik onemlidir. bir kac yila kalmaz orangutan gibi gezersin erkeklerden daha cok kilin olur bir kil kokunden 5-6 tane kil ciksin da goriyim seni :d
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim de kabarip kirmizi oluyo hatta kaniyo bazen napayim :((
- +1 yıl
bebek pudrasi kullan baska bir sey kullanma havayla temasini kesiyor derinin hem kil koklerinde kanama olmaz hem kizariklik gider hem de caninin acisi
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
lisanslı maratoncuyum. haliyle sürekli ağdaya filan vaktim olmuyo duşta permatikle alıyorum haftada 1 kez ki koşmadığım zamanlar misal ramzan ayında 1 ay kesmedim eskisi gibi çıktı korkmana gerek yok yani. bacak, kol kıllarının belli sayısı ve ne kadar gür olacağı genlerimizle belirlenir senin bunu kesmen sadece uzaman süresini kısaltır onun dışında bişey olacağı yok saçta örnek verecek olursam saçı kesince daha çabuk uzuyor ya kırıkları alınca sizin tabirinizle kafayı sıfıra vuranlarda daha çok mu saç çıkıyo saçmalasın efsanelere inanma bak keyfine ki ağda çokta acıtmıyo aslında ilk seferinde bile langur lungur yaptım canım sıkılınca
09 Yorumla
Soran+1 yılAl iste ben gibi düşünen bir erkek :D
Soran+1 yılBen de kanariyoruum elinin ayari kacinca :Dd krem sür pudra falan dök :D
Soran+1 yılNaptin sen :((
Soran+1 yılAt buraya merak ettim.:D
+1 yılmerhba şöyle bişey var aslında dogru, epilasyon tahriş , sivilce, kararma yapar, sonra agda özel bölgende sarkma nedeni sarkma yapınca yarın cinsellikten zevk almaya bilirsin, sonra vajina dudakları çok sarkık olur ve idrar kaçırma olur, jilet i sadece özel bölgende kullan, diger bölgelerinde asit içermiyen kremler kullana bilirsin, bu tv lerdeki kremlerden uzak durun çünki direkt asit içeriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle yapayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Gece yatıyorsun canan la sabah kalkıyorsun hakkı bulut olmuş. Abi nereye döneyim demez inş sana :)
81 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahajja :Ddddd
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/9v7WN9.png bundan bizene
311 Yorumla
+1 yılgilette fusion kaymak gibi yapar tahriş yok bide traş jeliyle yaparsan nemlendiricili
35 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sagolun bir de oneriyosunuz :D
- +1 yıl
aslında önermem dahada sık cıkıyo ve hergün yapmanlazım
- +1 yıl
hahahaha yarım saattir gülüyorum :D
Soran+1 yılYaparim sikinti yok :D
- +1 yıl
sen bilin bir bıcağı altı ay gider :D
canim onlarin kokleri kalinlasir. pisman olursun ama agdayla aldiginda kalin olduklari icin daha da acir. ilk alisinda agdayla alsan cok az bir aci hissederdin daha sonra hic hissetmezdin hem her gun almak zorunda kalmazdin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi kendin mi aliyosun agdayla?
- +1 yıl
Evet canım, şimdi ağda makineleri çıktı. Fazla bişey değil 20-25 lira. Kendi agdasi var icinde 2 paketi oluyor bir paketi en az 2 ay diyor o paketler ayri olarak 4 tlye satiliyor:) bir kere aldiktan sonra inan aci falan hissetmiyorsun. Kuaforde bir bacak 40 lira yarim bacak 20 lira ne gerek var? Hem duzenli kullanildiginda tuyleri azaltiyor sir oldugu icin. Tuylerinin sonu gelmeden denemelisin yoksa bacaklarin ya da kollarin kararir ve cirkin durur:))
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler :D
+1 yılen kolay ve temizi :)
hem can acıtıp morartmıyor
agda ya da digerlerinde tüylerin uzamasını beklemen gerek ooo :D en iyisi bacım boşver
lazere de gitsen cabuk biter hem :)11 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim benimm :D
+1 yılevlenince kocan kılları kapıştırak mı derse şaşırma sonra
60 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yolda mısın bilmiyoruz da, çok yalnız ve boş zamanının çok olduğundan ve soracak soru bulamadığın için genel kültürünün çok düşük olduğundan eminiz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu dedin diye simdi gidip kitap okicam :((
- +1 yıl
Kitap okuman değil söz konusu. İnsanların bu konuyla çok ilgileneceğini düşünüp nedne bu soruyu sorma gereği duydun? Asıl sorun neden olduğu..
Soran+1 yılAmaç fikirlerinizi merak etmem?
- Güzellik & Bakım konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun efem :D
+1 yılAslında doğru yol ağda üstelik zamanla azaltıyo. Ama madem her gün jiletle alırım diyosun uzamasına izin vermezsen sorun olacagını sanmıyorum uzamış halini görünce şok olabilirsin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHenüz hazir değilim :Dd
Kollarını da alıyorsan sıkıntı yok. En azından kıllı kıllı dolaşmıyorsun. Ama ileride evlendiğinde kocanla her sabah traş olma ihtimalin yüksek görünüyor.
06 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd agdaya alisirim ins
Soran+1 yılAciyo
Soran+1 yılZayiflatmak forma sokmak var iste :D
Eğer sonu epilasyon ile bitecekse sorun değil. Ama epilayon yaptırmaz isen , yarın bir gün sevdiğin adam elini bacaklarına attıgında yukarı kaymaz ise çok tiksinç olur ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılEpilasyon olacak illaki :D
Ilerde maymuna donersin :D ayrica jilet kullaniyor olman bile cok itici duruyor ya kaymak gibi tenin olsa bile jiletle aldim diyince sogutuyor insani :D
07 Yorumla
Soran+1 yılTühhh :D ama sonuç güzel oluyo haticeye değil neticeye bak :D
Soran+1 yılBen kendim giderim ya :D agdada cikmasi bekleniyor bir de onu dusun :D
Soran+1 yılYa yaaaa ben en güzelim :Dd
Soran+1 yılTaam :D
Allah senin cezanı vermesin emi böyle bir şey yapılır mı yapılsa bile anlatılır mı sen nasıl bir mahluksun ya. l*n tüğler aynı sarmaşık gibi çıkar artık o içerde çok kuvvetlenmiştir. Git lazer epilasyon merkezine git temelli bitir bu durumu.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru yoldasın ağdaya giderim acısını da bilirim. jiketle ilk başladım. halen bacaklarımı çoğunlukla jiketle alırım ister inan ister inanma bacaklarımda tüh azaldı aynı şekilde koltuk altım ve bikini bölgemde. jiletin iyisini ve kullanma yöntemini iyi biliyorsan devam et😊
01 Yorumla
Soran+1 yılAl iste öyle valla annemin de tek tuk su an :D
+1 yılmemleketin çivisi çıkmış amk. artık kızlar ammının kıllarını neyle nasıl aldığını orta yerde konuşur olmuş. hazır laf açılmışken nasıl mastürbasyon yaptığınıda anlatta olsun bitsin.:)
10 Yorumla
+1 yılTüyler çıkarken rahatsız etmiyorsa seni
Durmak yok yola devam :)
Onun haricinde ağda falan yaparken acıyı hissetmemek icin kullanılan sprey veya kremler var denemeni tavsiye ederim..04 Yorumla
Soran+1 yılYaa marka falan der misin lütfen :(
- +1 yıl
Emla canim Kremen adi
- +1 yıl
Kremin
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Ölene kadar ilkgunku gibi coklukta almaya devam edersin simdi anlamazsin fakat yaslaninca ne solemek istedigimi anlayacksin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılYa bikaç kere ağda yap alışır hiç acımaz yapma böyle yazık etme bedenine. Lazere gideceksen yakın zamanda yap kurtul gittikçe guçlendiriyorsun çünkü :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAğda çok acitiyo çok korkunclu :(
- +1 yıl
Bana güven bak bir kere yap geçecek asdfsd kartuşlar güzel oluyor al yap çek bittiiiii. Ve veet ya da bioderinkini al.
Soran+1 yılTamam :Dd
- +1 yıl
Makineyle alma batık yapıyo mahveder
Soran+1 yılDayanamam ona da zaten :D
- https://www.youtube.com/watch?v=ZCeH0LIVs20
İhtimali var :D
00 Yorumla
+1 yılne kadar zamandır böyle yapıyorsun zamanla tüylerin koyulaşıp kalınlaşacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir bir sorun olmuyor aldiktan sonra kaymak gibi :D
- +1 yıl
yani bende önceden senin gibi yapıyordum sonra lazer yaptırdım.
İlerde millet sana evlenmek için kız arar. Yakın zamanda canını acıtanlara geri dön. Jileti sadece zor zamanlar veya acil zamanlar için kullan. Bu işin sonu iş değil bilesin
02 Yorumla
Soran+1 yılCanim çok aciyo midem bulaniyo :D
+1 yılBacim sen onlara tuy demissin ama onlar bildigin halattir
05 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe mi konusuyor :Dd
- +1 yıl
Evet tecrube konusuyor. 15 yasinda erkeklerde jilet vuruyor yuzlerine ve sonuc kirli sakal :) ergen seni
Soran+1 yıll*n sakal ol tüy mu ya ultra cahil seniiii :D
Soran+1 yılSen itiraf etsene yaza kadar orman gibi dolasip ağda vurmadigini bacaklarına atarli salak :D
- +1 yıl
Sen oyle yaptgin icin herkesi oyle saniyosun seni kucuk aptal :) Herseyden once insanin kendi benligine saygisi olmali. Demekki sen erkekler icin aliyosun :)) almak icin yazi bekliyosun
Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Bu soru sitedekilerin seviyesini belli ediyor. Hadi soranı anlarım da cevap verenlere yazık gerçekten. Bir de ne düşünüyorsunuz yazmışsın çok da umurumuzdaydı zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ondan
Geç değil Jiletle almak rahat ama ilerde orman olursun demedi deme :) git ağdayla al
04 Yorumla
Soran+1 yılAciyooo
- +1 yıl
Sen kadınsın bak ilerde kararma falan olur kocanda tiksinir ciddi bir sorun 3 ten 5 ten sonra acı geçer
Yanlız uzun süredir jiletle alıyosan aniden agdayla alma deriyi falan kaldırırsın bitersin
Sen yavaş yavaş alıştır kendini ilerde erkek gibi kıllı olursun ilerde sıkıntı olur kolunda falnda çıkmaya başlar
Soran+1 yılKararma yok
Hı hı evet doğru yoldasın dümdüz git ilerde çevirme var ama canın sıkılabilir :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSen çık komiksin :D
Soran+1 yılAciyo aciyo her yolu denedim
Tamam birde boyle dusun hasta oldun falan hastaneye yattin :))) jilettmi arıycannn
01 Yorumla
Soran+1 yılAbooo onun garantisi yok ki ama agdasi da gecikmiş olabilir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılher gün duş alman güzel ama şu jiletten vazgeç arkadasım git epilasyon ol hem ugrasma hem de cırkınlestırme kendını
027 Yorumla
Soran+1 yılO da olur illaki :D
Cevap sahibi+1 yılinsanlık adına diyorum ki jilet sürme.. Yasaklanmalı :D ciddiyim git mis gibi tüm vücudunu genital bölge ve vajına dahil yaptır bı kere acısını cek kurtul sonra ömur boyu rahay edersın yasam standartın artat ama sımdı gıtmeyeceksen de jılet surme :(
Soran+1 yılEpilasyon bir seans olmuyo l*n ayrıca hepsi de bitmiyo ki cesitleri var :D
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ama git 4 ay mı 6 ay mı ne kadar gıdeceksın ne kadar kıllısın bılmıyom :D Ama git aldır zaten aralıklarla gıdeceksın ve jılet surme kızım tuylerın kıl olur bak sert olur :D
Soran+1 yılAğdaya geccem dediklerinize bak :D
Cevap sahibi+1 yılhee git de karılar yolsun seni :D Kızım bak vajinanda ki o tüycükler varya sakal olur sakal topsakal mı bırakacan ne jıletı ya :D
Agdayı da yapıstırır sonra cart dıye yırtar senı yerleri tırmalarsın :D :D
Soran+1 yılYaaaa aglicam bundan yaklasamiyorum agdanin yanina :D
Cevap sahibi+1 yılHahah kıyamaaam :D epilasyn aleti kullanabılıyo musun
Soran+1 yılO ölüm zulüm ya ne diyosuun :D agdadan beter kahrolasica evde süs diye duruyor: D
Cevap sahibi+1 yılniye ki çakma filan mı braün filan mı aldın :D Evet tahmin edebiliyorum, simdi baska bir şey yuazacagım ama o da fanteziye girecek neyse.. :D Ben size baska bir sey dusuneyım
Soran+1 yılYaz fantezi falan hiç fark etmez :Dd
Cevap sahibi+1 yılEşin alsın agdayla? Veya illa jılet dıyosan sen onu beceremezsin ciddiyim bak dalga gecmıyorum. Kocandan rıca et o alsın jıletle.
Soran+1 yılBeceriyorum valla çok güzel :D hii alsin da bosasin beni dimi :Dd
Cevap sahibi+1 yıldoğruya dogru ımkanı yok beceremezsın erkek agdadan kadın jıleten anlamaz. Ben olsam bırak jileti yatırır ustra ile alırım niye bosuyomus sen hayırdır? :D
Soran+1 yılÖyle killi gorcek :D
Cevap sahibi+1 yılHe yani normalde hiç görmuyo baktıgı yok dıyosun? Uvvvvv feci :D
Soran+1 yılCikmadan aliyoruum dedim ya görsün sorun yok :D
Cevap sahibi+1 yılBen kendime göre yorumluyorum sen k bakma ben dusta bile rahat vermem :D Bence de ne olacak :) ben de çok kıllı bir erkeğim agdaya karşı fobim var kuaförler ben sana yapmam dıyo dusun artık :D bu arada kullanmaman gereklerden bırısı de o tuy dokucu kremler onu da soylıyım :)
Cevap sahibi+1 yılkolundakileri yak istersen :)
Soran+1 yılNasil yakicam ondan da korkarim ben :D kolum da çok az zaten
Cevap sahibi+1 yıltüpe tut :D
Soran+1 yılAy manyakk alev alirim sonra malum tüyler de cogaliyomus ya :D
Cevap sahibi+1 yılHahahah kıyamam :D Ya kızım jılet surmede ne yaparsan yap gerısı senın hayal gucune kalmıs yeter kı onları kıl yapıp o güzel tenini mahvetme :)
Soran+1 yılAgdaya gecicem son kararim
Cevap sahibi+1 yılİyi de güvenilir, tem, z ve becerikli bir ağdacıyı bulmak zor değil mi tatlım? Madem kararın kesin iyi arastır da git :(
Soran+1 yılKendim yapcam utanirim ya baskasindan :$ :Dd
Cevap sahibi+1 yılİyi de yapabılecegın bı yer var yapamayacagın yer var hem canını yakarsın hem cok yorulursun gıt rahat rahat yat yaptır gerdek gecesıne hazırlanan kızlar olur ya 3 gun oncesınden gıderler oyle kızarttırmadan yaptır gel derım :) temızlık cok önemli bir konu ve üzerine düşünüyo olman cok cok cok hosuma gıttı ondan sureklı cevap yazasım gelıyo :D
Ileride esin demesin benden kil farkiyla ondesin diye ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılDesiin :D
her gün kestigine göre, istedigi kadar cogalsin.. ama prensip haline getir hayatin boyunca kesebilecekmisin hergün?^^
04 Yorumla
Soran+1 yılYa yaslaninca tüyler dokuluyo zaten bilmiyo musun sen :D
Soran+1 yılLazer?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki erkekler? :D götünüzün kıllarını alıyor musunuz :D
17 Yorumla
Soran+1 yılErkekler come here :Ddd
Cevap sahibi+1 yılçağırın şu pislikleri :D
Cevap sahibi+1 yılama ilişkide önemlidir bence gerisi. anlaşılan sen kesmiyosun :Dd:D
- +1 yıl
Nasipse lazerle komple olcak. Götü pek kullanmadgmz için sizler kadar, pek temizlemeye ihtiyaç duymadm bugüne kadar :)
Cevap sahibi+1 yılsevgilimle birlkite olmadım sırf bu yuzden ben A:SDA:SD
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız hangi kremleri kullanıyosun :) benim cildimde çok tahriş oluyor önerebileceğin bişey var mı :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSimdi en güzeli bildigin vazelin ve bepanthene merhem de çok ise yariyo :D tabi ondan sonra da güzel kokulu vücut kremleri yani fantezine gore :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha vizelerden sonra kendime adıcam herşeyi :D teşekkürler tatlış :)
Soran+1 yılNe demek :))
Su gizli kullanici olmasa bunlari yazablr msnz acaba
Iyi halt isliyon
Napak11 Yorumla
Soran+1 yılYazamam :Dd
tüy dökücü Krem veya sprey kullan artık her şeyin kolayı var
04 Yorumla
Soran+1 yılJilet gibi onlar da
Soran+1 yılHangi marka?
+1 yılKizim keske ben alsam ya onları :) fena oldum bak yineee :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama :D
- +1 yıl
Hahaaa :) uyuzmusun kızım.. Nasil titriyorum varya heycandan :) hep senin yuzunden :D
Soran+1 yılBen ne yaptım
- +1 yıl
Cok tatlisin kizim :) bisey yapmana gerek yok ki
- Güzellik & Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYeniden daha kuvvetli (Daha koyu ve kalın) çıkmıyormu?
11 Yorumla
Soran+1 yılCikmadan aliyorum dusta hic bakmadim ona :D
al al görürsün bir süre sonra sıklaşmaya başlayınca
01 Yorumla
Soran+1 yılSiklassin sorun değil ki aliyorum hep :D
jilete devam. bilimsel olarak jilet kıl sayısını artırmaz siyahlaştrmaz bu sadece bir şehir efsanesidir
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle :D
lazere başla canın o kadar tatlıysa bundan bikaçyıl sonra çok kötü olabilir
00 Yorumlayabancı ülkelerde hep jilet kullanıolar zaten. boşver devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılYani.
Ama genital bolgede renk degisir bu kotu kardesim :/
01 Yorumla
Soran+1 yılAğda da karartiyo
+1 yılNormalde zaten jiletle alınması gerekiyor , ağda vücudu mahveder.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam :D
Ulan jilet süremiyorum ben çok pis batıyor tahriş ediyor :@
03 Yorumla
Soran+1 yılİhmal etme kendini sorun olmuyo :D
Soran+1 yılAgdaya mi basladin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapiyosun. Bende oyleyim. Baska hic bisey kullanmadim bu gune kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen pişman değilsin ama kocan seninle evlenince pişman olabilir :D Evlenmeden malzemeyi bir göster adama öyle karar versin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAsfskasjjssj
Yakında Kemal Sunalın hanzo filmindeki gibi olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılComing soon :Dd
Birde sarisinsinn hee ne tuyuymus bu git agda yaptir ben bile agda kullaniyorum tehlikeli bolgelerde
03 Yorumla
Soran+1 yılKendin mi yapiyon :D
Soran+1 yılAy yazık: Dd
Benim sakal traşı olmam gerek köpük le usturayi verir misin geri veririm :))
04 Yorumla
Soran+1 yılAyipsin :D
Soran+1 yılEvet makul fiyatla neden olmasin ustalastim ne de olsa :D
+1 yıl2 Aya kamyoncu vedat abiye benzersin benden söylemesi senin yolun yol değil
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahh yollarin ustasiyim gözlerinin hastasiyim
- +1 yıl
:DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yolun sonu yol değil POH yolu. iyice kıllanacaksın.
:D
Pürüzsüz bir yumuşak olmalı o yeriniz kıllı ve tavuk butu gibi olmuştur şimdi oraların :D017 Yorumla
Soran+1 yılHic te değil ağda yapanların ki pürüzsüz mu sanki l*n öyle olsa neden ağda yapsinlar :Dd
Cevap sahibi+1 yılAman diyim o jiletten vazgeç şimdi vurup kesiyosun kremide sürüyon güzrl gibi gelir o kökler kalınlaşınca görürüm ben seni :D
Cevap sahibi+1 yılAğda pürüzsüz olmak için yapılır uğraşmamak için birde :) anladın mu
Soran+1 yılAciyo aciyo her yolu denedimm :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Acimaya alış ilerde sorun yaşarsın
Soran+1 yılAllah allah ya sen alis karsi cins te ugrassin böyle sonra gelin buraya :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ilgisizlikten kendini jilete vermişsin
Soran+1 yılSevgilim var mutluyum :Dd
Cevap sahibi+1 yılÖyle sevgilinin ben :D söylemedinmi peki:D? ben jiletle alıyom diye?
Soran+1 yılYoooo :Dddd
Cevap sahibi+1 yılsöyle bakayım sana ne diyecek :D Aşkım de ben kollarımı jiletle alıyom de. d Eğer al diyorsa o senin sevgilin değildir buna emin ol :D
Soran+1 yılDokunsun eli kaymiyosa alma desin alman :Dd
Cevap sahibi+1 yıl:D dokunsun? yok artık
Soran+1 yılKoluma l*n :D
Cevap sahibi+1 yıl:D tavuk butu gibi olmuştur gerçi şimdi kolun neyse. sevgilinin sorunu bu :D
Soran+1 yılFoto çekip atarim bak :Dd
Cevap sahibi+1 yılat at at :D
O yoldan gidenler bir daha geri dönemediii:D yol yakınken dön geri bencee :))
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kiii
Gizli Üye(30-35)+1 yıljiletle alınan nasıl acaba hiç dokunmadım merak ettim bak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılPürüzsüz oluyor valla :D
Cevap sahibi+1 yılçok etkileyici göstersene bana düşünce yoluyla :d
Cevap sahibi+1 yıltarif et :))
+1 yılben kız arkadaşımın koltuk altının simsiyah olduğunu gördüm bir daha önümden geçtiğinde bile arkamı döndüm ne kadar iğrenç böğğğ
011 Yorumla
Soran+1 yılO kararma agdadan oluyor delikanlı :D
- +1 yıl
yani bilemeedim şimdi her neyse ama kız dediğin bebek gibi olmalı cildi :)
Soran+1 yılOyle zaten jiletten sonra :D
Soran+1 yılAğda acitiyo çok :( @betulf
- +1 yıl
betulf e katılıyorum jiletle hiçte bebek gibi olmuyor ayrıca ;)
Soran+1 yıl50 TL :O
- +1 yıl
Evet biraz pahalı onun yerine agda yap zamanla incelecek ve acini duymayacaksin bile. İstersen bir kereliğine kuaföre git kuafor alsın ikinciyi sen alırsın. Sen sarışınsan neden jiletle aldin ki? Ben esmerim ve jilet alsaydim su anda hep mahvolmustum :) Sen sarisinsin keske killarina hic dokunmasaydin bacak hani elbise giyersin falan da diger bolgelere gerek yoktu:)
Soran+1 yılCahillik ettik :Dd
- +1 yıl
aaaa yeter ama ben dahil olmak istemiyorum araanıza :))
+1 yıldoğru yoldasın evet. yanları al ortaları kısalt çok hoş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden jiletle alanlar şimdilerde koşa koşa epilasyona gidiyorlar millet azaltma derdinde sen daha kalın ve sık çıkması derdindesin zaaar...
02 Yorumla
Soran+1 yılOyleyim zaaar :D
Cevap sahibi+1 yılSenin bu istediğini erkek istemez :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüy Dökücü kremler var sür 5 dk bekle suyla temizle jilettende acısız değil mi bunu bir ben mi biliyorum her hafta düzenli kullan çıkmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılCikmaz olur mu ya
Cevap sahibi+1 yılbn öyle yapıyorum jiletle çıkıyor bunu dene de gör eczaneden iste
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılSonra dua et bana :) kokusu kötü ama
+1 yıldoğru yolda değilsin. jilet ile alınan her tüy daha gür çıkar.
04 Yorumla
Soran+1 yılCikmadan aliyorum
- +1 yıl
daha beter işte. sakal gibi çıkabilir ileride. yol yakınken vazgeç. epilasyon vs yaptır. çok pişman olabilirsin. ben o tür bir pişmanlık yaşıyorum.
Soran+1 yılSen naptin :D
- +1 yıl
:D burdan yazamam o kadarını.
+1 yılGit banka kredisi cek epilasyon yaptır benim midemi bulandırma. 😡
01 Yorumla
Soran+1 yılBulancak bisi yook :D
+1 yılseninle seks yapacak erkege erkekle sevisecekmis hissi mi vermek istiyorsun amacin ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama her dusta aliyorum cikmalarina firsat vermeden
- +1 yıl
elbet birgun unutacaksin tras olmayi :D
Soran+1 yıl:Ddd
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizene bundan :D ama bildiğim kadarıyla jilet karartıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSir ağda karartiyo cinim
Cevap sahibi+1 yıljilette karartır
Cevap sahibi+1 yıltras köpüğüne kullansdfs
Gizli Üye(36-45)+1 yıllazer epilasyon dene eğer paran varsa hem bu kdr uğraşmamışsın olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılOna hazirlik iste :D
Cevap sahibi+1 yılbenim jiletle alıyor birkaç ay sonra o da lazer epilasyon yapcak ordan biliyom ama phalı sanırsam :)
Soran+1 yılDeğişiyor bolgelere gore
Cevap sahibi+1 yıltüylerinin tamamını aldırcak
Soran+1 yılPahali
Cevap sahibi+1 yılama yaptırcak uğraşmayı sevmiyor ve ben pürüzsüz seviyorum evlenince sürekli uğraşamaz
- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat