Giymek istesem babam izin vermez kesin ama erkekler crop ve tayta istek duymuyodur heralde
Herkeste gordugum icin bana normal geliyo erkeklere nasil gelir bilmem

Giymek istesem babam izin vermez kesin ama erkekler crop ve tayta istek duymuyodur heralde
Herkeste gordugum icin bana normal geliyo erkeklere nasil gelir bilmem
Bak şöyle anlatayım. Günümüzde artık herhangi bir şey beğenildiğinde moda olma özelliğine sahip ve herkes tarafından beğenilmese de tercih ediliyor. Bir erkek olarak baktığımda, her kadının alt tarafında tayt ve göbeği açık bir crop var ve gerçekten artık mide bulandırıcı olmaya başladı. Kadınların mahremini kapatması ve sergilememesi en büyük gösteriş benim gözümde. Bir erkeğin fiziğini sergileyen kadına bakıp düşünceye dalmasını kadınlar seviyor gibiler ama, bu düşünceye sahip kadınlar gerçekten eksik gibi geliyor bana. Evet fazlasıyla yakışıyor, baktırıyor da ama ben her yerde görmekten gerçekten çok sıkıldım.
Çağ dışılık bir durum yok insan kendine ne yakıştırıyorsa onu giymeli. Fakat ne kadar ön yargılı yaklaşmamaya çalışsamda (ki birinin düzgün bir şekilde açık giyinmesi beni rahatsız etmez hatta hoşuma gider , bir başkasının bakması beni ilgilendirmez çünkü erkek olarak hemcinslerimi biliyorum bakan her türlü bakıyor açık giyinmiş kapalı giyinmiş fark etmiyor. Birinin düşüncesi sapkınca olduktan sonra gene bakıyor gene bakıyor) son 5 yılda özellikle inanılmaz bir makyaj çılgınlığı ve açık oluşunda nasıl olursa olsun mantığı var. Zekasıyla dikkat çekemeyen kadınların sosyal medyada beğeni ve takipçi kasıp egolarını beslemeye çakışmasına veriyorum. Halbuki hobileri olan, kariyer yapan, bir amacı olan, Yaptığı bir sporda iyi olmaya çalışan, zeki olan bir kadının bu tarz şeylere ihtiyacı olmuyor. Sözüm meclisten dışarı kendini geliştiren kişileri saygım sonsuz. Fakat crop ve tayt giyenlerin çoğuyla sohbet ettiğimde ciddi anlamda zorlanıyorum ne kitap, ne film, ne kültürel bir şey halkında konuşamıyoruz. Güzellik vücutla olan bşr şey değil önce zeka fakat zeka varkende birde giydiğini kendine yakıştırıp, çekici biri oluyorsa gerçekten hayranlık duyuyorum.
O yüzden takma arkadaş. Dünya güzel güzel şeylere odaklan.
soyunmak cok normal tabiki kiyafet neymis biraz geri kafali olalim lutfen tas devrine donelim ot koyalim onumuze yeter oyle cikalim sokaga
hredghjh ben oyle mi dedim 😛
Güzel ama artık suyunu çıkardı kadınlar tek tip olmaya başladılar.
Cevap
40Cevap
Onu bilemem de crop giyen kızların sürekli crobu indirmeye çalışmaları elleri ile önden arkadan aşağı çekmeye çalışıp indirmeye çalışmaları komik geliyor. Adı üstünde crop, zaten Belin göbeğin açık görünsün diye giyiyorsun bu düzeltmeye çalışıyor tavırları niye
Bizim erkeklerin algısı değişik tayt, crop giy umrunda olmaz çoğunun ama basit bi V yaka giy sütyen askın gözüksün gözleri çıkacak gibi bakarlar. O yüzden çokta sallama
Bence bunu avantaja çevirebilirsin herkes artık aynı marka ve kıyafetleri giyiyor bu durum benim canımı sıkıyor birileriyle aynı olmaktan iyidir giyinmemek bu arada crop ve tayt giyinerek çağdaş kız görmedim...
Bu taytları bedava mı dağıtıyolar hadi taytları anlarım esnek mesnek giyen rahat ediyodur da bu dar kotları nasıl giyiyolar ismail hacioglunun repligi geldi aklıma götte daracık pantolon kafada türban ne *...
Giymeye bilirsin ve bu çağ ile bi alakası yok saçmalık bence
Eksik hissetmene gerek yok tayt crop bence itici kadınların keko versiyonu gib8 geliyor
Crop veya tayt giymek çağ yakalamak mı oluyor benim bildiğim çağ yakalamak farklı bir şey bilim ve eğitim ve kültürde benim bildiğim bu kendini fasulyeden saydırmak isteyenlerin tercihi
Benim de giymek istediğim ama toplum baskısından giyemediğim şeyler var herkes biraz çevreden biraz aileden çekinerek birşeyler giyiyor bu da bizim nasibimizmiş bence.
Bunun modern ya da çağ dışılıkla ilgili olduğunu düşünüyorum. Giyim tarzı tamamen kişisel tercih ve zevk meselesidir. Kendine yakıştırıyorsan giydiğin kıyafetleri olay bitmiştir.
Yoo niye cagdisilik olsun. Ama lütfen vücudunuz güzelse giyin. Hatlariniz belli olmali. Kütük gibi teyzeler giyiyor, gözlerimize yazık oluyor.
Akranlarım ve yakın yaş gruplarım sokakta pek böyle gezmiyor. Daha çok küçük kızların heves ettiği bir şey.
ay hayır ne alaka kimse için değişmek zorunda veya onlar gibi olma zorunda değilsin yani
Ne yapmak istediğini tam olarak çözemedim muhterem
Giyememe sebebin ne?
Ama daha önemlisi, “tay, ceop giyemiyorum” diye eksik hissetmek neden?
Farklı olmak da güzel. Herkes kopya gibi aynı ve sıkıcı
Kızlar crop giydiğinizde altına lütfen tayt giymeyin. Mini etek giyinin
Resimdeki harika tayt başka bir seksilik katıyor kadınlara 😊👍
Tarzın değilse sana hitap etmiyorsa giyme bırak giyen giysin.
1 haftadır hastanelerdeyim. Refakatçi bir kız böyle giyinmiş , dünde kendini Mia Khalifa ya benzeten bir kız vardı. Dışarda iyi de hastane köşelerinde çok mantıklı değil.
Erkek olarak ilgimi çeken bir şey değil. Çoğu kıza yakışmıyor bile
emin ol ben erkeğim ama cropu benim bile giyesim geliyor bazen evde giyiyorum ama dışarda bile giyesim geliyor çünkü aşırı rahat
Eğer öyleyse bu iğrenç Çağa ayak uydurma kardeşim
Giyenleri itici buluyorum
Hayir neden oyle olsun acikcasi tayt ve crop giyince erkeklerin cogu yicek gibi bakiyor
Yok kendini tebrik et bir tarzın var
nasıl gelicek kardeşim kaldırıcı oluyor hele popo dolgun gögüsler dikse * şekli çıktıysa owwww
Giyme bir farklılığın olsun
Tercih meselesi bu çağ ile alakalı değil
Ben yanımda neyse ama dışarıda yok yaa
Ben de baya çağ dışı kaldım o zaman
Hayır değil erkekler bayılır
Hiymiş olmak çağdışılık
Gerek yok sende giyme
Yalnız değilsin bacım
Ne saçma bir düşünce bu
Hayır
Çağdışı falan değilsin rahat ol :))
Crop tayt ne ya resmen basitlik