Moda & Stil Bayramda bu ayakkabılar etek ya da elbiseyle giyilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bayramda giymeyi düşünüyorum sizce bayram ziyareti için iyi mi? Bayramda bu ayakkabılar etek ya da elbiseyle giyilir mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyilir bence güzel görünüyor 0 0 Yorumla
__Efe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kanka gayet şık bir model gibi. Zor da değilse giyip çıkarmak tamam işte 😊 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Giyip çıkarmakta sıkıntı yok Yorumla __Efe +1 yıl O zaman hiç sıkıntı yookk Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 😁 Yorumla __Efe +1 yıl Rica ederimm 😊😊 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Etek ya da elbiseyle giymek için var zaten bu ayakkabılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence giyilmez ya. Bu daha çok sahil tarzı yerlerde dolaşmak için giyiliyor 👀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin dediğin şekildede giyiyorum ama Antalya'da olduğum için sordum Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 786 cevap paylaştı. Sen bunu çıkarana kadar bayram ziyareti biter. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zor değil çıkarmak ki zaten bayram ziyaretlerinde evin bahçesinde olacağız Yorumla
gamzeeeeeeeee1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl iyi gibide cıkarıp giymesi zor olmaz mı az cok kalabalık ortam falanda olursa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çıkarıp giymek zor değil aslında ki zaten evin içerisinde pek olmayacağız evin bahçesinde oluruz çoğu ziyarette Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl o zaman gayet uygunnsimdidn iyi bayramlar bu aradaa Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
Virginxo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Denemen gerekiyor. Etekli veya elbiseli halde buna bir bakmak lazım. 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Evet etek ile daha hoş durur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben elbise ile düşünüyordum ama etek ile de güzel olur teşekkürler 🪄 Yorumla Elfida277 +1 yıl Rica ederim Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı. İstanbul'da giyilmez yağmurlu olacak soğuk da olur gibi biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul değil Antalya Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Rahatsız edici duruyor ama hava uygunsa giy Yorumla
Banamibakiyon Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Bi yere misafirliğe gitsen onları çözene kadar akşam olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zor değil aslında Yorumla Banamibakiyon +1 yıl Kadınlar için asla zor değildir bu konular :) Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ya bunlari çekici bulan tek ben miyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek sen değilsindir Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Ben cidden bayılıyorum bunlara çok mistik duruyor Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Çok güzel hanımefendi beğendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cevabınız için teşekkür ederim Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Rica ederim Yorumla
CorneliusScipio Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Giyip çıkarmak zor gelmezse gayet şık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zor değil aslında Yorumla CorneliusScipio +1 yıl Bence de değil teknikleri var alışınca kolay gelir ama çoğu kadına zor bağlaması bunları Yorumla Soran +1 yıl Ben geçen sene yazında bir çok kez bu tarz giydiğim için alışığım Yorumla CorneliusScipio +1 yıl Evet, alışınca kolay eski kız arkadaşım giyerdi bu tarzı genelge Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Tasarım güzel ama pek pratik değil gibi. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. hava açık sanırım oralarda. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle 👍 Yorumla dreamliner61 +1 yıl anladım o zaman giy tabi buralar yağmur kyamet :) Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Hava sıcak ve güneşliyse giyilir tabi ki. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet hava sıcak ve güneşli Antalya'da o yüzden sormuştum Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl O zaman güzel bir elbiseyle harika olabilir. Yakışacağına da eminim. Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyordum teşekkürler Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çıkarıp bağlamak uzun sürer 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzun sürmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki romalı perihan😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl yaz değil daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Antalya sıcak ☀️ Yorumla
xxxalaraxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Giyilir ve yakışırda 🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum sağol 💫 Yorumla
sena_166 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl giyilir beyaz kısa bir elbiseyle guzel gozukur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapacaktım zaten teşekkürler 🌹 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Giyilmez. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden giyilmez Yorumla khaixx +1 yıl Uygun değil daha iyi ayakkabılar varken bu model tercih edilmez Yorumla Soran +1 yıl Bence şık duruyor bir yandan da önceki bayramlarda topuklu vs giydiğim için bu bayram değişiklik yapmak istedim Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evet elbiseyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle yapacağım Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Güzel yakısır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Rica ediyorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Giyilir herhalde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Antalya sıcağında giyilir 💫 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Giyilmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden giyilmez Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Hoşuma gitmedi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok düğünvari 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düğünde özellikle yazın topuklusu ve beyazını giyerim Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Giyilmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden giyilmez Yorumla ByToRo +1 yıl Neden giyilsin Yorumla Soran +1 yıl Bence şık duruyor Yorumla ByToRo +1 yıl Sen öyle diyorsan öyle olsun Yorumla
baaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Giyilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum Yorumla
Bznuslubazenyaramaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Giyilirr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen bayramda giyer miydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet giyilir bence güzel görünüyor
Kanka gayet şık bir model gibi. Zor da değilse giyip çıkarmak tamam işte 😊
Giyip çıkarmakta sıkıntı yok
O zaman hiç sıkıntı yookk
Cevabın için teşekkür ederim 😁
Rica ederimm 😊😊
Etek ya da elbiseyle giymek için var zaten bu ayakkabılar
Evet öyle
Bence giyilmez ya. Bu daha çok sahil tarzı yerlerde dolaşmak için giyiliyor 👀
Senin dediğin şekildede giyiyorum ama Antalya'da olduğum için sordum
Sen bunu çıkarana kadar bayram ziyareti biter.
Zor değil çıkarmak ki zaten bayram ziyaretlerinde evin bahçesinde olacağız
iyi gibide cıkarıp giymesi zor olmaz mı az cok kalabalık ortam falanda olursa
Çıkarıp giymek zor değil aslında ki zaten evin içerisinde pek olmayacağız evin bahçesinde oluruz çoğu ziyarette
o zaman gayet uygunn
simdidn iyi bayramlar bu aradaa
Teşekkürler 😌
Denemen gerekiyor. Etekli veya elbiseli halde buna bir bakmak lazım.
Evet etek ile daha hoş durur
Ben elbise ile düşünüyordum ama etek ile de güzel olur teşekkürler 🪄
Rica ederim
İstanbul'da giyilmez yağmurlu olacak soğuk da olur gibi biraz
İstanbul değil Antalya
Rahatsız edici duruyor ama hava uygunsa giy
Bi yere misafirliğe gitsen onları çözene kadar akşam olur
Zor değil aslında
Kadınlar için asla zor değildir bu konular :)
Ya bunlari çekici bulan tek ben miyim
Tek sen değilsindir
Ben cidden bayılıyorum bunlara çok mistik duruyor
Çok güzel hanımefendi beğendim
Cevabınız için teşekkür ederim
Rica ederim
Giyip çıkarmak zor gelmezse gayet şık
Zor değil aslında
Bence de değil teknikleri var alışınca kolay gelir ama çoğu kadına zor bağlaması bunları
Ben geçen sene yazında bir çok kez bu tarz giydiğim için alışığım
Evet, alışınca kolay eski kız arkadaşım giyerdi bu tarzı genelge
Tasarım güzel ama pek pratik değil gibi.
hava açık sanırım oralarda.
Evet öyle 👍
anladım o zaman giy tabi buralar yağmur kyamet :)
Hava sıcak ve güneşliyse giyilir tabi ki.
Evet hava sıcak ve güneşli Antalya'da o yüzden sormuştum
O zaman güzel bir elbiseyle harika olabilir. Yakışacağına da eminim.
Bende öyle düşünüyordum teşekkürler
Rica ederim.
Çıkarıp bağlamak uzun sürer
Uzun sürmüyor
Peki romalı perihan😄
😂
yaz değil daha
Antalya sıcak ☀️
Giyilir ve yakışırda 🙂
Bende öyle düşünüyorum sağol 💫
giyilir beyaz kısa bir elbiseyle guzel gozukur
Öyle yapacaktım zaten teşekkürler 🌹
Giyilmez.
Neden giyilmez
Uygun değil daha iyi ayakkabılar varken bu model tercih edilmez
Bence şık duruyor bir yandan da önceki bayramlarda topuklu vs giydiğim için bu bayram değişiklik yapmak istedim
Evet elbiseyle
Bende öyle yapacağım
Güzel yakısır
Teşekkürler 😌
Rica ediyorum
Giyilir herhalde.
Antalya sıcağında giyilir 💫
kombıneyebılırsen gıyersın.
Neden olmasin
Giyilmez
Neden giyilmez
Hoşuma gitmedi