+1 yılPanpa erkek arkadaşına sokayım ya :D
Cevaplarıma gelirsek
1) Kabul ediceksen bile sadece kendin giymek istiyorsan kabul et
2) Erkek arkadaşına da bu kadar yüz verme, astarını istemesin
3) Hatta bence ayrıl, seni sahiplenmeyen erkek, yarın öbürgün sarhoş edip internete videonu da koyar. (bak internete yüzlerce sarhoş olup tecavüze uğramış ve videoları internette dolaşan kızlar var :))
4) Duruma kendi açımdan bakıcak olsam, güzel vucudun var, iptanga giysen şöyle bir 15-20 sn bakar göz banyosu yapardım. O ayrı :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle diyim benım sevgilim korkudan bana böyle birşey diyemez bile
ip tanga ne ya?
Senı o koruyamaz söyleyim yanındayken alırlar senı tecavüz ederler git daha iyisini bul ya da delikanlısını632 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler siz ne geniş insansınız ya?
Sizde mezhep baya bir genismis sende dunden razisin giymeye zaten sormaya ne hacet alan razi veren razi tencere yuvarlanmis kapagini bulmus tam birbirinize yakismissiniz... seni koluna takar millet totona bakar oda g*vat gulusunu etrafa atar :)) boyle sevgilimi olur diye oturda bir dusun o tangayi giymeden once daha dogrusu bu adammi diye..
00 Yorumla
ip tanga bide baya geniş bir insanmış sevgilin ayrıca onuda geçtim iptanganın duruşu çok kötü onu giymen için manken gibi fiziğin olması lazım senin basenler biraz geniş aşırı derecede itici bir görünüm olur
33 Yorumla- +1 yıl
Haklisin arkasi cok ince benim buyuk degil kalcalarim ama giyinnce cok farkli gorunuyolar
- +1 yıl
Hediye almis bir kez bana sormadan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılKız arkadaşım bu yaz alanya da 5 yıldızlı otelde giydi. Gayete şık durdu. Kimsede abaza gibi bakmadı. İstanbul'da adalarda bile bikinisini güneşlenirken tanga yaparız. Tanga bikini giymenin normal bikiniden bir farkı yok. Bikini giyip kimse namusluk abidesi olduğunu falan düşünmesin. Sevgilin istiyosa giy bence. Çok daha fazla arzulucaktır seni
00 Yorumlaİki bayan arkadaşımla dışarı çıktıgımız bir gün , dubaili 2 turist ile kavga edip karakolluk oldugumu bilirim. Adamlar hiç kadın görmemiş gibi gözlerini ayırmadan kesiyorlar. Gideceğin yer dubai ise avrupa rahatlıgını bekleme. Ha bakılması bana heyecan verir diyorsan , ona diyrcek birşeyim yok.
00 Yorumla
+1 yılGiy giy nolcak onu giysen ne farkeder hiç giymesen ne farkeder seni tanıdığın kimse görmüycekki orda o yüzden namusundan birşey kaynetmezsin utanma hem dinende günah değil bu tarj şeyler çünkü bizim dinimizde türkiyede giymek yasak dışarda istersen ver naparsan yap hep sevap yani
00 YorumlaErkek arkadaşına helal olsun yürekli adammış, bırak g-stringi, kız arkadaşıma bikini bile giydirmem. Sen kendinde o rahatlığı görebiliyosan, utanıp sıkılmıcaksan giy tabiki ama burada bir konu açmışsın, insanların fikrini almak istiyosun, benim fikrime göre düşünme bile..
00 YorumlaBence giyme sende istemiyorsan çunku onun değil senin ne hissedecegin önemli.. Ve sevgilim demişsin ciddi düşünen hiç bir turk erkeği böyle birşeyi dusunemezde kabulde etmez ki teklif eden o diyosun geldikten sonra ayrılıcaz der buyuk ihtimalle..
00 Yorumlaöncelikle erkek arkadaşını meshebinin genişliğinden dolayı kutluyorum. şimdi bacım kimse kusura bakmasın ama seven bir erkek sevdiğine bakılmasını istemez. yurt dışında da olsa aynıdır uzayda da olsa aynıdır yani.
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/9pYy0r.jpg yapma yha bak bak bak
30 YorumlaO ne biçim sevgili. Allah başa vermesin. O zihniyetteki erkek yanımdan geçmesin. Bence sen.. Neyse Sen nasıl istiyosan arkadaşım ama ona güvenme
32 Yorumla- +1 yıl
Tskler
+1 yılgorende vıctory mankenleri soruyo sancak bu soruyu... bıkere fiziğine bakta öyle giy... taş gıbi olman lazım. onu gıymen için... yoksa bzarrez teki mılfler gibi olursun
10 Yorumla
+1 yılNe Türkiye'de ne başka ülkede dışarda sevgilisinin tanga giymesine müsade eden adam değildir. Hele de özellikle isteyene çok ağır şeyler söylerim de yeri değil.
20 Yorumlaikisini de al, vücudun güzelse ortam da müsaitse giyinirsin sevgilinin aldığı bikiniyi. yurt dışında (avrupa, amerika gibi yerlerde) normal karşılanılıyor
07 Yorumla- +1 yıl
Vucudum guzelde ilk kez giyecegim icin bir korku var
- +1 yıl
Altimda hicbisey yokmus gibi gelicek herkes bana bakiyo gibi olacak ben bunlardan cok cekiniyorum
- +1 yıl
Ortam müsaitse giy bişey olmaz
- +1 yıl
Ortam musait olur zannediyorum giyebilirim belki o zaman
1 yılValla bence Türkiye'de olacağına yurtdışında giymen çok çok daha iyi buradaki abazalar seni öyle bi süzer ki. Vücudunun şekline bağli bide fit bir vücudun varsa çok yakışır. Nasıl gözükeceğini merak ediyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılkardeş kusura bakma ama erkek dediğin sevgilisini gözünden kıskanır. bunun yurt içisi yurt dışısı yok. madem oralarda herkes giye biliyorsa türkiyede de böyle yerler var. örnek vereyim;club med kemer.+18 otel.
20 YorumlaŞeytan eminim Sizin Giblerinin yanına Yaklaşmıyodr bile...
81 YorumlaO kadar erkegin icinde neden vucudunu k derece acmani istiyor ki. bence kendin adam akilli biseyler giy.
20 Yorumla
+1 yılBence hicbisey giyme dötune ince bir camasir ipi gecir onla gir daha klas olursun..
Zaten amaç göstermek malı saklamaya gerek yok ipi as ununu da ele..00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın çok genişmiş, hem fiziğinede uygun değil.
60 Yorumla Erkek arkadasin seni teshir etmek istiyor demek ki.
Ne hissediyorsun?
Önce kendine karşı dürüst ol.00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın sana bakılmasından cinsel ilgi odağı olmandan hoşlanıyor. Biraz gavatlık var yani.
20 YorumlaBen pek anlamam bu işlerden ama benim bildiğim sevgili dediğin sevdiğini kıskanacak azda olsa kıskanacak
bence o seni sevmiyor sadece yanında gezdirdiği birisi olarak görüyor. Güzelsin vaktini bunlarla boşa harcama00 YorumlaNe var bunda. s giy ne olucak ha İpli ha kalın ne fark ediyor gerçekten. Sana fiziginin güzel olduğunu ve yakisacagini düşündüğü için almış ve yanında giyeceksin gayet hoş
14 Yorumla- +1 yıl
O da boyle soyluyor guzel olacak falan dedi giyebilirim aklim yatiyor simdi
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Genel olarak kısa dekolte giymemi isteyen biri
o nasıl erkek ya canım fazla genişlik seni de bozmuyor mu?
10 YorumlaPopona güvenin varsa giyebilirsin, sonuçta onu taşımakta cesaret işi olduğu kadar fizik işidir)) her bedende aynı durmaz, komikte görünebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen gıy bacım gıy
senden daha guzelını göreceklerı ıcın yurtdısındakıler
kezbanla falan ıslerı olmaz ordakılerın
sen rahat edceeksen gıy :d12 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim de sana kimse bakmaz korkma diyip duruyor
Cevap sahibi+1 yılsen baya degıssmıssın profıl resmını degıstırınce
15 yas buymussun
boyun da kısalmıs
senı fake senı :)))
Sevgiliye bak ya, ne kadar genişmiş öyle diyen biri benim sevgilim olamaz bile..
44 Yorumla- +1 yıl
baya bır genısmıs :))
Bildiğini yap..
* Alışmadık g*tte don durmaz derler..30 YorumlaE zaten bikini giyiyomuşsun. Bikini giyerken de utanmalısın
24 Yorumla- +1 yıl
Onun arkasi kapali aldigi model string
- +1 yıl
www.yazarcizer.net/.../tesettur-mayo-300x326.jpg
Bunla mı girsin.
+1 yılHemen kabul et hatta giy hemen birde foto gönder bakalım yakışmışmı :)
00 YorumlaYumuşak sevgilin var. Mezhebi geniş bir arkadaşmış tebrik ettim. Bence ondn sana hayır gelmez. Sevgilisine bunları giydirten adam yakında arkadaslarna tanıdına seni pazarlar ben söyliyim (:
00 YorumlaEgosunu tatmin etmeye çalışıyor sevgilin. Hani benim hatunuma bakın bir de sizinkilere dermişcesine
00 Yorumla
+1 yılb ence çok ince düşünmüş sevgilin. tabiki giy. kalçaların iyi ise sana çok yakışacaktır
06 Yorumla- +1 yıl
Fizigimi begenirler genel olarak sen olsan giyermiydin :(
- +1 yıl
giyerim giydim de
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Arkası ip seklinde almış tamam da string bu
Bu nasıl hayat tarzıdır ya erkek arkadaşın da kim ki sana yön veriyor sen orspu olmak veya bu yolda gidenlere benzemek istiyorsan giy aç götnu göstermillete
00 YorumlaYurt dişinda pek bir zarari olmaz bir kere giyebilirsin gönlü oluş olur ama türkiyede giyersen tcavuz olur ama kaç kişi arasina kalirsin onu bilemem
00 Yorumla
+1 yılCaniko kendi vucuduna yakistiriyorsan giy ama aliskin deilsen zor gelir herkes sana bakmaz merak etme çünkü senden coooook var öyle yerlerde senden ;-)
00 Yorumlagittiğin ortama bak giyenler varsa sende giy nasıl olsa yurtdışı profildeki kız sensen fiziğinde güzel eminim çok yakışacaktır
02 Yorumla- +1 yıl
Dubai ye gidicez evet benim profilim
+1 yılkusura bakma ama profil fotonda bile mala benziyosun gevşek davranmasan öyle konuşamaz seninle...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılip tanga nasıl oluyor ılk kez duydum
tanga vardır ve ip seklındedır
acaba sen hemcınsım olmayasın erkek olup fake hesap acmıs olmayasın
resmını degıstırsene aynı yuz baska fotografta bulabılecek mısın?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu diyen birine hala sevgilim diyosun ya daha ne diyeyim, oldukça midesi genişmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEĞER RESİMDEKİ SENSEN inan bana
hafta 7 gün ... 5 gün üstünden inmem * alles pompa !! Shayzer Pompaa00 Yorumla
+1 yılO ne giiiiiz :)
Sen bencee bikinini de alma tatilede cikma onla rahat degil adam gevsek yahu00 YorumlaKız utanıyor, erkek giydiriyor. Ben o adamın erkekliğinden şüphe duyarım.
20 YorumlaBu işin sonu belli... sana kucuk koleksiyonunu gostercek belliki...
20 Yorumla
+1 yılnormal bikini olsa anlicam da, ip tanga nedir mk? Sevgilin amma geniş çıktı ya kendi bikinini al, ya da çocuktan ayrıl bu nasıl bir rezalet?
00 Yorumlagiy sakıncası olacagını dusunmuyorum orda kımse kımseye bakmıyor zaten dıkızlemıyorlar rahat takıl oralarda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarasında o kadar da fark yok yani. sonuçta ikisinde de vücudunun %90 dan fazlası açık durumda. senin için problem olmamalı. utanacak insan bikiniyle de utanırdı heralda... bence bikini giyiyorsan sorun olmamalı...
00 YorumlaUtandigin seylerden izak dur. oda nail bir erkekse sevgilisini sergilemek istiyor !! Al kendi bikinilerini keyfine bakk
00 YorumlaBence güzel degil. kendini rahat hissetmeyeceksen giyme. zorla degil ya.
129 Yorumla- +1 yıl
Ya incecik bisey almis epey cesaret lazim giymek icin
- +1 yıl
Tr de her abaza ve yeni ergenle dolu haklisin oralarda kimse bakmaz tamam giyecegim biraz cesaret aldim burada destkleyen arkadaslarimdan :)
- +1 yıl
İlk kez deneyecegim icin cok utancam aslinda ama giymekte heyecanli olur benim icin :) turkiyede etek giyemiyorum birak tangayi
- +1 yıl
Malesef oyleler ustelik ozelden abuk subuk mesajlar atiyolar
- +1 yıl
Sen giyermiydin yurt disinda sevgilin alsaydi
- +1 yıl
Bende hic giymedim bu gune kadar hep bikini giydim o istiyor iste benimde ikna konusunda ufak tereddutlerim var ama herhalde giycem
- +1 yıl
Sevgilimde hediye almis iste bana sormadan ayni dusunce :)
- +1 yıl
En dogrusu bu gibi cok haklisin
- +1 yıl
Aslinda belçika ve hollanda var aklımızda :) beraber giyeriz o zaman :
- +1 yıl
İstesen almaz mı :) sen giymezsen eger aranızda tangayla dolasan tek ben olurum :))
- +1 yıl
Bende giymezdim ilk kez giycem.. kendi almis gelmis hediye olarak.. yok yani ima etsen biraz biraz ne der :)
- +1 yıl
Ben o zaman aranizda tek olarak dolasacagim :)
- +1 yıl
Sen bakabilirsin yakisip yakismadigini soyemen ico de iste... :)
- +1 yıl
Cok heyecanlı bisey onu giymek :)
+1 yılsen bakımlı bir kızsın zaten. o yüzden giyebilirsin bir pareo bile kullanabilirsin. ancak regl zamanına dikkat etmelisin. ilk kezmi giyeceksin
00 Yorumla
+1 yılkendi bikinini alya o nasıl bir sevgili bide ip Tanga oha ya millet sevgilisini kapatmaya çalışırken senin sevgilinde bir arıza var bence başkasını bul hayvanlarda bile eşini sahiplenme var
00 YorumlaErkek arkadaşın baya genişmiş. Ben olsamgiymezdim. Bikini zaten yeterince açık tangaya hiç gerek yok
00 YorumlaBaya geniş erkek arkadaşın var mış erkek arkadaşım bana öyle bişe diyecek ayrılırdım direk
10 Yorumla
+1 yılona sevgilimi diyorsun resmen karsidakine ben yiyemedim sen ye diyor tovbe.[
20 Yorumla
+1 yılSana tangadan ziyade koluna girebileceğin erkek lazım..
00 Yorumla
+1 yılYuhbe bunu sana nasıl teklif eder bence kabul etme kendine söz ettirme bunu herkesin içinde giydiren adam degildir bunuda bil yani
00 YorumlaBence erkek arkadasin seni seksi gormek istiyor bu sevdigi anlamina gelmez seven adam gözünden kiskanir uzak dur o cocuktan
00 Yorumla
+1 yılBen de giysim yakışır vücuduna ama dışarda giyemezsin onu..
12 Yorumla- +1 yıl
Ben dısarda giycem iste durum bu
bikini giy tanga ne ip incecik don bile değil bilgiğin ip evde giy kocanın yanıda ama denizde asla giyme malzeme olma millete
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kiz arkadasima almistim... antalyada bile giymisti. ustelik ustunude cikarmisti. cok keyifli bir tatil gecirmistik
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbuarada aklinda bulunsun Calzedonia ya git bak cok guzel tanga modelleri var
burada alısık oldugun gibi bikini giy utanma duygun ortadan kalkarsa tanga bikiniyi deneyebilirsin.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın fazla genişmiş. Güle güle kullan ablacım.
00 Yorumla - Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat