Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu durumdan utanmak yerine, sevgilinle beraber bu duruma güler geçersen, daha iyi olur bence... Desem yapamayacaksın. Bu durumda sen utanmaya devam et... Çocuk ya bu durumu iyice kurcalayacak, seni kendine çekmeye çalışacak ya da senin utandığını farkedip bu konuyu kapatacak... umarım 2. si olur...
11 Yorumla- +1 yıl
Umar
En İyi Cevaplar
Utanman aşkın olduğunu gösteriyor, insan sevdiğinden hep utanır. Ne yapman gerektiği hakkında bahsetmeyeceğim. Onu böyle sevmeye devam et :)
12 Yorumla- +1 yıl
utanmaması normal birşey dimi. arkadaşım kaç kere aşk yaşadın çok merak ettim
- +1 yıl
Ilk askim
+1 yılolsun sakin ol panik yapma o zaten utandığını anlamıştır. bak sonrada sana mesaj atmış sesin soluğun çıkmıyor diye
olsun sıkıntı olmaz
konuş onla, konu açılırsa da çok utandığını belirt01 Yorumla- +1 yıl
Evet evet oyle yapmaliyim
Görünen görünmus zaten hemen eve gitmek yerine bence denizin keyfini çıkarmaya devam etseydi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Cok utandim yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
utandığını anlamş olacak ki pişt dye yazmış. eğer amacı sevgiden başka birşy olsaydı , çoktan olurdu. kaldı ki dünya üzerindeki her erkek , kadınların güğsünün olduğunu , bikinisinin çıkınca göğüslerinin görüneceğini , bilir. hatta detaylarını da. Bunda korkulcak ne var?
21 Yorumla- +1 yıl
Ama insan utaniyo iste
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. insanlık hali olabilir istiyerek birşey olmadı sonuçt ama yeni çıktığın biriyle hemen denize gitmek bilmiyorum yalnış :) bide gögüsleri görmüşş, umarım kötü şeyler düşünmez
04 Yorumla- +1 yıl
Yazlikta napilir ki
- +1 yıl
seks olabilir bu sorunun cevabı pams
- +1 yıl
Ayni okul ve bolumdeyiz
+1 yılyeni çıkmaya başladın ve denize gittiyseniz bu olayın seni çok üzmesi saçma. her en kadar bazıları beni geri kafalı görecek olsada bir kız yeni çıkmaya başladığı birisiyle denize gitmesi çok doğru değil. tabi geçmiişte tanışıklıkları uzun süreli değilse
02 Yorumla- +1 yıl
Yazlikta napabiliim
- +1 yıl
bence doğru değil yinede yargılamıyorum yanlış anlama
kazara olmus utanicak bisey yok bunda herkesin basina gelebilir ayrica goguslerin guzel ve alimliysa hic utanma bence :) cocugun bu konuyla ilgili gelecekteki tavirlarindanda kisiligini anlamis olursun boylece
10 Yorumla
+1 yılDalgamı geçiyon yoksa okadar salak bır arkadaşınmı var hemen kurtul ondan bıkını çıkabılır alt ust farketmez kaza olunca herşey normal sen denızden çıktın ustunu gıyıdın eve gıttın oda mal gıbı ızledımı ben olsam hemen kapamasına yardımcı olur bırşey olmaz der asla bırakmazdım yoksa gövuslerın guzel değilmi ölçun kaç
02 Yorumla- +1 yıl
80 beden guzel yani oyle diyo kiz arkadaslarim o bakakaldi sonra arkamdan geldi ve cantami toplarken siritti
- +1 yıl
bence guzelmiş salakmış malın tekı o arkadaşın boş ver görüşme bence
+1 yılacemilik yapmışsın ama :/ eğer denize gittiysen ve bikini giydiysen risklerinide göz önüne alıcaksın dimi ama
10 Yorumlaİlk defa bu tarz bir konuda gizlenmemiş kullanıcı adı. Olan olmuş. Utanmak iyi birşey ama benim istediğim bikiniyle bile duramayacak sadelikte tazelikte. Tabii oda yok bu devirde.
06 Yorumla- +1 yıl
Yazlikta napabilirim ki
- +1 yıl
Daha yeni cikiyoruz ve kadınlar hic kimsenin namusu degildir kadinlarin kendi namusu vardir bunlarda bir baskasini ilgilendirmez o kadini ilgilendirir begenen seven oyle gelsib
- +1 yıl
Of bisey yapmıyorum zaten bakireyim ve hic elletmedim ve opusmedim kendi dunya kadar kizi becerirken iyi biz bir bikini giydikmi kabaht
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmanı gerektirecek bir olay yok kanka. Bizimde arkadaşa aynısı oldu açıldı, gördüm, arkamı döndüm arkadaşlarıyla iplerini ayarladılar sonra olmamış gibi devam ettik.
10 Yorumla Yeni cikmaya basladik dun hadi denize girelim dedi her sey cok güzeldi daldım ciktim bikinimin ustu acildu be erkek arkadasim gordu ner yapmalıyım? SORUYA BAK MK... önceden görmedi ise zaten görecek ilerde... git intihar mı et diyemem şimdi olan la ölene çare yok mal çıkmış ortaya bir kere o zaman haşemayla gir dahakine tamam mı denize
01 Yorumla- +1 yıl
Ne hasemasi ya sacmalama açıldı diye cok utandim ve yeni cikiyoruz ve ilk sevgilim
+1 yılgiyersen bikiniyi dalar çıkarsan öyle olur böyle :D
10 Yorumlailerde mutlaka birileri görücekti nede olsa kendini kasma millet nerelerini bilerek gösteriyo seninki yanlışlıkla olmuş olur böyle şeyler ama cocuğun durumuda kotudur gordu bıkere yanı
10 Yorumlasakin ol hiçbir şey olmaz. farkında değilmişsin gibi devam et hayatına. ayrıca eğer ciddiyseniz zaten eninde sonunda birgün görecektir. takma kafana boşver.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir görüntü varsa üzül bence
yoksa sıkıntı yok
öyle ya da böyle görecekti zaten10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yapmalıyım kadr garip bir soru olabilr mi dostum :) giyme bikini o zaman alala... gördüyse gördü ilk defa göğüs görmüyodur emin ol skıntı yapma bahsetme bahsettirme devam et memişleri de kolla.. sevgiler.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. yenı cıkmaya basladın bıkınılı gormesınde sakınca gormuon memenımı gorunce utanıon salla bısı olmamıs gıbı davran olede bolede goturcek senı nasılsa :D
04 Yorumla- +1 yıl
Bikinide ne var ki acilmasi problem ayrica ben gitmek istemedim beraber yolda karsilastik sonra beaber gittik
- +1 yıl
Ay sitedeyiz
Niye, kedi misin sen? :D
Pusuda bekleyen hemcinslerime deli oluyorum.
Yüz verme, abazana...14 Yorumla- +1 yıl
Of konuscak halim yok durup dururken kizariyom
- +1 yıl
Adam (?) sana sulanmak için fırsat kolluyormuş resmen...
Kızaracak bir durum yok. İnsanlık hali, herkesin başına gelebilir.
Bu durumdan faydalanmaya kalkmak çok saçma.
Bebeğin beslenmesi için gelişmiş bir yağ dokusunu, bir çift memeye erkekler olarak, neden bu kadar cinsellik yükleyip, ''meme düşkünü'' oluyoruz, anlamış değilim... - +1 yıl
Helal olsun :D ;)
Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Allah'ini seven ustume gokdelen diksin
biktim bu fakelerden yonetim bunlara el atin lutfen42 YorumlaSen bikini ile kendini kapalımı hissediyordun
72 Yorumla- +1 yıl
Bukadar acik hissetmedim
Bugün yanlşlkla açıldı niye baktın ayıp değil mi de trip at
30 YorumlaKaza bunlar canım bu kadar takmana gerek yok snuçta birsey yapamazsın artık :)
01 Yorumla- +1 yıl
Oluruna birakcaz artik
+1 yılaynısı benim başıma gelmişti. ben çok önemsemedim. sonuçta memişlerinin orada olduğunu biliyorum :) aramızda birşey değişmedi
16 Yorumla- +1 yıl
Sirittin mi sevgiline sen benimki gib8
- +1 yıl
yooo hiç farketmemiş gibi yaptım ama oda biliyordu gördüümü ve beğendiğimi.
- +1 yıl
Insallah olgunluk gösterir ve konuyu acmaz
- +1 yıl
açmaz merak etme. konuyu açsada dert etme. ben iskeleden denize atladıktan sonra deniz şortum ipi bağlı olmadığından üzerimden çıkmıştı , iskelede bir dünya insan... güldüm geçtimm. bu herkezin başına gelebilirdi sonuçta :))
- +1 yıl
Erkek ler bu konuda daha rahat ama dogrusuda bu olmasi lazim yia
- +1 yıl
sen de rahat ol. sıkıntı etmekle inan bişey olmuyor
çocuk eve gidince gerekeni yapmıştır sen rahatına bak :D
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmiş :) birde seni bikinili gördü oda onun için güzel :)
10 Yorumla
+1 yılHay aksii. Tamda cennete gidiyordun ha ne olurdu sanki o bikini acilmasaydi. Gordunmu gunaha girdn simdi. Yazikk cok yazikk
00 Yorumlasıkma canını bişi olmaz. alem üstsüz denize giriyor. önemli olan altı açılmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Yani o daha kotu
Ne var bunda oda ilk defa gormedigi icin sikinti yok
02 Yorumla- +1 yıl
Benimkini ilk kez ama
+1 yılNihat Hatipoğlu'ndaki salak çocuklar gibi sorular sormayı bırakın artık.
41 Yorumla
+1 yılolurda ileride evlenirseniz, sizin icinguzel bir ani olmustur
00 Yorumla
+1 yılAçılışa beni neden kimse davet etmedi, hakkımı helal etmiyorum!
010 Yorumla- +1 yıl
Defol :D
- +1 yıl
İnsan bir kez olsun davet eder, tekrarı var mı?
- +1 yıl
Yok canim kacirdin tuhh
- +1 yıl
Başka açılış olacak mı, yarın?
Ben oraya gideyim. Senin kokteylini yiyemedim, bari yarın kimin varsa onunkisine katılayım. - +1 yıl
Bekliyorum alacatiya ozamansa
- +1 yıl
Alaçatı neresi açılış sahibesi?
Ben Muğla'da Ortaca'dayım, yakın mı buraya? - +1 yıl
İzmir iste
- +1 yıl
Açılışta eşantiyon var mı?
Ben dondurmaya bayılıyorum, sütlü olduğu için... - +1 yıl
Yok canm
- +1 yıl
Ona yok, buna yok. Niye açılış yapıyorsun ki?
Ciddi ciddi özel bir soracağım? Var mısın?
deva ettireceğin bir ilişkiyse zaten görecek bew kızım neyini utanıp sıkılıyorsun dert etme kendine...
00 YorumlaBunda utanıcak ne varki insanlık hali olabilir takma
01 Yorumla- +1 yıl
Ama iste insan utaniyo
- Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılKaza olmuş yapcak bişey yok olmamış gibi davranmaya devam edin
02 Yorumla- +1 yıl
Ama siritiyo
- +1 yıl
Tepki göster ya da hic umursama ki anlasin senin için önemli bir konu olduğunu
olan olmuş artık yapışcak bişey yok. sende mesaja canım meşgulum açılan yerleri kapatıyorum diye cevap yaz aklına gir :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahah
- +1 yıl
Komik fazlasiula
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla dikkat et kendine kız bu adam fırsatını bulsa seni götürür.
22 Yorumla- +1 yıl
Ay bilmiyommm kii eve denizden cikarken hep siritti
Cevap sahibi+1 yılYani ne yaparsan yap başbaşa tenhada kalmamaya çalış...
BİR İKİ UTANIRSIN SONRA ALIŞIRSIN SONUÇTA EN YAKININ SEVGİLİN
00 YorumlaNolmuş ne var bunda ya biz birlikte soyunma kabinine giriyoruz azıcık ucundan görmüş çok mu. Utanma utanma daha neler yaşarsın rahat ol azıcık ;)
00 YorumlaMeme ucunu görse ne olur görmese ne? Bikini üstü dediğin sütyen zaten.
20 YorumlaErkek arkadaşının niyeti belli niyeti başka olsa dile getirmez üstelemezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav zaten bikini dediğin şey 2 karış bez parçası herşey meydanda sadece biraz daha net görünmüş o kadar bikini giymekten utanmalısın.
21 Yorumla- +1 yıl
Sacmamsi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinize sevimli, komik bir hava katmış bence ne takıyon sende totosunu gör ödeşin o zaman :P
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha
+1 yılolur öyle şeyler eğer ciddiseniz her türlü görcek zaten :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahha evet oyle bir durumda var
- +1 yıl
üzülme yani :D
- +1 yıl
Sagool
- +1 yıl
rica ederimm =))
+1 yılKonusuna yaklaşma bile o konuşursa cok utanıyorum konuşmayalım de
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Sikma tatli canini elle pencere camını 😃 relax olllll
01 Yorumla- +1 yıl
Yok almiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerin ufaksa çok sürmez unutur ama büyükse hafızasından hiç silinmez. ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Büyük
Cevap sahibi+1 yılŞahsen benim hafızamdan silinmez hatırlar dururum. Hele ki uçları da iri ve koyu renkse.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin yaninda bikini giymeye utanma gordu diye utan zaten bikini giydikten sonra adam gorecegini gordu
11 Yorumla- +1 yıl
Ne goruyo bikinide yaaa of
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/NYAALQ.jpg
To Be Continued...20 Yorumlaabartma ya olur öyle şeyler :)) sende onun memişlerine baksaydın :D
03 Yorumla- +1 yıl
Baktim zaten benimki acikincaya kadar
- +1 yıl
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH koptum :DDDDDDDDD
olsun onun sansi senin sanssizligin :D kesin acayip olmustur o an :))
04 Yorumla- +1 yıl
Gozleri fal tasi gibi acildi :/
- +1 yıl
Evet ipi koptu
Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. bişey olmaz. Tahmin ediyorumki erkek arkadaşın ilk defa meme görmemiştir.
08 Yorumla- +1 yıl
Ama benimki ilk kez açıldı
- +1 yıl
Iste ya o acarsa :/ acicak gibide gozukuyo
- +1 yıl
Evet evet sert yapmalıyım
- +1 yıl
:D :D
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılAçıp açıp bir daha göster alışırsın utanmazsın :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl010 Yorumla- +1 yıl
O kucuk
Cevap sahibi+1 yılNeresi küçük:)
Tam ideal- +1 yıl
70 falan bu benimki 80 usttende hafif tasiyo gıbı
Cevap sahibi+1 yılGeliyimmi özele
- +1 yıl
Gelme
Cevap sahibi+1 yılGeliyimde göster inanmıyorum bundan büyük olduğuna
- +1 yıl
Yok canim kalsın
Cevap sahibi+1 yılBide bu var bunla karşılastır
https://hizliresim.com/mq6LaY- +1 yıl
Oha bu ne l*n oyyyk
Cevap sahibi+1 yılBenim ufaklık
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar yerini görmüş dert etmiyosun açılan kısmını mı taktın kafaya :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ne var ki baska onemli bikini bolgesinden hariç
Cevap sahibi+1 yılkolların bile erkeği tahrik etmek için yeterli ki sen zaten bikini bölgen hariç açıktın komple. zihniyetine tükürdüğümün insanları ancak ne var ki der zaten
- +1 yıl
O zaman bazi meyveleride gordumu tahrik olur zihniyet meselesi
o şimdi o anı hatırlayarak calısyordur bir kaç gun arama unutssun:))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bir şey olmamış gibi devam et. Ama o anı unutmaz o. D
10 YorumlaGöreceğini görmüş. Zamani geri saracak halimiz yokya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bu genişlik oldukça adam seni hava da karada götürür
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakma böyle şeyleri bence.
10 Yorumla elbet bir gün görcekti takma kafana
16 Yorumla- +1 yıl
Niye gorsun ya :D
- +1 yıl
Niye gorsun kiiii evlenmeden bence ters boyle seylr
- +1 yıl
Ahhahha
+1 yılAllah başka dert vermesin :)
10 Yorumla
+1 yılhahaha rezil olmşsn daha iflah olmazsn :D
10 Yorumla- Devamını Gör (46)