Küçükken ruj ve oje sürdüler. Sonra ben de evde gizli gizli sürdüm. Etekte giymiştim bir iki kere. Geçenler de oje sürdüm. Ondan önce de bir kadını becerdim. Bunları şimdi yapmıyorum çünkü erkekim. Erkeklerde yapsa bile kendime pek yakıştırmıyorum o yüzden yapmazdım. Ama burada neden merak edelim ki diyenlerin merak etmeme sebebi sevmemesinden. Erkek olmalarından değil. Bir insan ya sever ya sevmez cinsiyeti ya da cinsel yönelimi o kadar önemli değil. Kanıt isterseniz tarih boyunca etek hem erkek hem kadın kıyafeti idi. Kadınlar pantolon, gömlek, kravat giyemez di. Giydiklerin de o kadar karşı çıkılmadı ve bu algı yerle bir oldu. Hiç bir kadın heteroseksüeliğinden vazgeçmedi. Sürme sürmek saç uzatmak normalken günümüz batı medeniyetinde erkekler yapmaz diye bir algı var. Ama geniş ölçüde bakarsanız erkeklerde bunları sevebilir ve ilgi duyabilir. Babanız en sert haliyle yemek yapabilir. Çiğ köfte ya da makarna yapabilir. Ama geri kafalının teki çıkar gelir erkek adam yemek yapmaz der. Bencede karşı cinse benzemek yanlış öncelikle dinimizce yanlış ama siz onu seven erkeke sen erkek değilsin dersen ve o kişi eşcinsel olursa bunun sorumlusu sizsiniz.
26 Yorumla- +1 yıl
Belirtmek isterim küçükken annem kar yağdığın da külotlu çorap giydirmek istemişti ben de karşı çıktım kız şeyi bu dedim. Bir saat uğraştırdım. Yani illa yapacağız ve seveceğiz diye bir şey yok. Eskiden ben de hemen karşı çıkar erkekler sevmez derdim. Yani bazıları kendilerinden korktuğundan bunları söylemez. Şimdiki giyinişim tamamen erkeksi ve bu durumumdan memnunum.
- +1 yıl
Bu arada kızlar da her şeyi özgürce yaptıklarından çoğu kız, erkeklerin neden bunları merak ettiğini anlayamaz. Çoğu da erkekte kadınlara özgü şeyleri sevmez. Haklılar da çünkü bilinç altı üreyecek sağlıklı karşı cinsleri ayırt eder. Biz de kıllı kızlara karşı benzer tepkiler gösteririz. Ama eğitimle bu algılar düzelir. İyi bir eğitim alan insan karşısındakini bunlarla değerlendirmez. Bilinç altı o kadar ön plana çıkmaz.
En İyi Cevaplar
Ben full makyajı pek düşünmesem de zamanla sadece ruj kullanıyorum, o da kendi etkinliğimde bir heyecan, farklılık olsun diye :) Ama bu işi profesyonelce yapanlarda var şu yakışıklı gibi :)
38.media.tumblr.com/.../...qoFvg1r597a9o1_1280.jpg
31.media.tumblr.com/.../...rNEol1r597a9o1_1280.jpg
40.media.tumblr.com/.../...3ssFU1r597a9o1_1280.jpg112 Yorumla- +1 yıl
vay ben senin babagyin canina siçam ... :D:D
- +1 yıl
yok ruj erkek adama gitmez bide böle kadın rengi. hele göz makyajı ve kaş şekli tıpkı kadın gibi eleman. erkekleri böle görmek. ııh
- +1 yıl
Cok güldüm ya bu ne ya :D :D
Eski erkek arkadaşıma yaptim ben. Kiz arkadasim da eski erkek arkadaşına yapti:) Oje de surduk hatta sonra asetonu getirmeyi unuttuk diye saka yapmistik. :) nama erkeklere goz kalemi/surme yakisiyor bence.
01 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1nRyo5.jpg
Yapıyorlardır sonra da böyle oluyorlardır :D :D: D :D. dd
Ahahah çok tatlılar ya...165 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Teşekkürleer :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
eski sevğilim youtube dan görmüş erkekler sevğililerine hatta kızlar da erkek arkadaşlarına makyaj yapıyorlarmış. tutturdu illa bana yap kızım ben bilmem badana işinden anlamam dedim bu seferde illa o zaman ben sana yapıcam dedi iyi yap bakalım dedim ağzımı yüzümü boyadı kirpik bile taktı. ama vide foto falan çektirmedim :) iyikide çektirmemişim şimdi rezil ettiydi belkide beni :D
11 YorumlaKendin vermişsin cevabı.
"Mesela biz kizlar küçükken >>>>> evde olmadığında gizli gizli annelerimizin makyajlarini karıştırıp ruj, far, rimel, fondoten, allık vs. sürerdik öyle meraktan."
İşte biz de babalarımızın traş makineleri ile olmayan sakallarımızı keserdik...
Tıpkı senin babanın traş makinesi ile sakallarını kesmeye çalışmadığın gibi biz de annelerimizin makyaj malzemeleri ile makyaj yapmaya çalışmadık.13 YorumlaSiz kızlar makyaj yapıyor biz de traş oluyoruz hatta gizlice traş olurken dudağımı kesmiştim. Makyaj yapan erkek dünya ahiret bacımdır. Erkeklerin eşcinsel olmasının en büyük sebebinin merak olduğu söyleniyor. Yani başa ne gelirse meraktan :) ve meraktan makyaj yapan hafif hafif yollu oluyordur :)
03 YorumlaYaptım, tiyatrodayken yaptım. Yüzüm sahnede ışıklardan dolayı parlamasın diye bişeyler sürmüşlerdi yüzüme kızlar. Küçükkende yanaklarımı elma kırmızısı yapmışlardı rujla. o da tiyatro yüzünden. Yedi cücelerden biriydim. Hepsi tiyatro yüzünden hakim bey, ben suçsuzum... :((
02 Yorumla
+1 yılMakyaj yapıpda size rakip olmak niyetinde değilim. Sonra evde kalıyonuz diye ağlıyorsunuz.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar güldür ma çiçektir.
burada etimesgut belediyesi ücretsiz makyaj kursu açmış ona gidiyorum çok istiyordum böyle bir şeyi
zaten kardeşim kuaför ondan da öğrenmiştim bir şeyler , boş zamanlarımda evde tek olunca makyaj
yapmaya çalışıyorum çok eğlenceli valla , herkes denesin11 Yorumla
+1 yıloha bunu yaapan elemandan suphe ederim :DDD hormon dengesizligi vardır derimö bir an once drrrrrrrrrrrrr drurumluk ha ama bir defa ben kızların zoruyla baya bir uzun topuklu ayakkabı giyidim ve giymez olaydm ayagımı burkmustum o guzelim tatil ziyan olmustu DDDD haleden anlamöıyom bu kariları nasıl yürüyorlar o kadar ince uzun br seyin üstünde :DD korkulursunz yane
01 YorumlaBenim makyajim sakalım bıyıgım kaşım gözüm saçım yüzüm makyaj yapmaya gerek yokki en iyisi varken boylarla felan filan cirkinlesmeye gerek yok bunu kizlarada soluyorum yani ben sade severim mesela nasilsa oyle olmali makyaji aptalca gereksiz buluyorum zaman kaybi bence sonucta cirkin degilsiniz hicbiriniz hepiniz en guzel kizlarsiniz bubkadar diyorum hemcinslerimmmden de makyaj yapan varsa diyecek birseyim yok allah islah etsin yani
02 Yorumlawallah bu yaşıma geldim ne makyaj nede jöle ne başka bişey yapmadım :) ben en doğal halimi seviyorum kızlar maşşallah yaptıkları makyajlarala bir evi boyarlar :) gecen gün yağmur geldi batmanın sokakları boya festifaline dönmüştü kadınların makyajlarından :) gökkuşağı olümüştü yerlerde :)):)
02 YorumlaKirpiklerim çok uzun normalde kız arkadasım ben uyurken rimel surmuş nasıl duruyor merak etmiş uyanınca sildik la o nasıl bir eziyettir be makyajı temizlemek..
23 YorumlaYooo gizli gizli degil alalen yaptım yapıyorum da... sürme cekiyorum gözüme... göz rengimi belirginleştiriyo ve yakışıklı oluyom...😜
18 Yorumlahiç denemedim. ama lisede cumaya giden birkaç çocuk vardı sürme çekerlerdi gözlerine. kız arkadaşımla görüp yadırgamıştık bayağı. siz makyaj yapıyorsunuz küçükken erkekler de traş olmaya çalışıyor. yüzümü kestiğimi hatırlarım :)
00 Yorumla
+1 yılErkekler gizli gizli yapar mı bilemem ama 2 tane sevgilimden dalgasına sorduğum "sana makyaj yapayım mı?" Teklifini kabul edip makyaj yaptıktan bir kaç gün sonra ayrıldığım doğrudur.
01 YorumlaModa & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Üniversiteye giderken ara sıra çıkan kocaman sivilceleri ablamın pudrasından azıcık değdirerek kamufle etmişliğim vardır.. İğrenç görünmemek için mecburiyetten..
Ama öyle "dur bir makyaj yapayım bakayım nasıl olacak" diye heves etmedim hiç..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukken ablam beni kandırdı ve ablamla beraber annemin ruj ve allıklarıyla palyaço yaptık birbirimizi :D elimizede ayıcık falan almıştık komikte olmuştu, annem bizi görünce çıldırmıştı :/ Bu sayılırmı ki :D
Soracaksınız şimdi sen çocukken kaç yaşındaydın diye, cavap vereyim, 4 :D03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bide şu var ki her sabah babam traş olurken babamın traş köpüğünü yüzüme sürerdim babamda bir traş jileti verirdi elime ama ucundaki plastiği çıkarmadan verirdi bende babamı taklit ederdim... o traş bıçağının ucunun kapalı olduğunu öğrenmem 5-6 yaşımı bulmuştu galiba :D yıllarca her sabah babamla beraber traş olduk yani :D
Cevap sahibi+1 yılyok ya merak değil ablamın oyununa geldik :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır yapmadım, ilgimi çekmiyor ama makyaj yapmayı eşcinsellik göstergesi saymak da bambaşka bir kafaymış. Hanımlar farkında mısınız bilmiyorum ama o televizyonda sinemada görüp de içinizi eriten erkeklerin hepsi makyajlı.
11 Yorumla
+1 yılhayir ama su fotomodellerin foto cekmeden once yaptigi ufaktefek rotuslari yapmak isterdim
siz kizlar okadar tipsizken makyaj yapinca cok guzel oluyosunuz
biz bir sivilce izini bile kapatamiyoruz resmen haksizlik02 Yorumla- +1 yıl
yapmak lazim iste
+1 yılbir kaç yıl önce kız kuzenim yalvarıp yakarınca izin vermiştim. baya baya özene bözene yapmıştı :) biter bitmez silmiştim ama ruj izi tam cıkmayınca bende o gün evden çıkamamıştım az kalsın dövecektim kuzeni :)
02 Yorumla- +1 yıl
bizim doğamıza aykırı bir kere makyaj işi uğraşamayız bir iki saat onunla. Allah tan sakal moda oldu da traştan da kurtulduk. sokakta ayı yavruları gibi dolaşır olduk :) bize böyle modayla gelin bakın nasıl hemen uyuyoruz modaya :)
+1 yılsüper iddialı bir soru. bence günün sorusu olmalı ;) hakikaten çok cesur bir soru. evet cevaplıycak cesur beyefendilerin cevaplarını bekliyoruz.
03 Yorumla- +1 yıl
ben erkeklerin kadın gibi olmaması koşuluyla çok hafif makyaj yapmalarına karşı çıkmam. siyah göz kalemi pudra veya fondöten kullanabilirler bence
- +1 yıl
yok ben ciddiyim. ruj kesinlikle oje moje ama. göz kalemi ve çok belli olmıycak pudra fondoten tarzı bişe olabilir neden olmasın. ayrıca sürmeli göz bazı erkeklerde dehşet güzel duruyo. ama sürmeli göz.. marilyn monroe nun göz makyajı deil. hele far falan mide bulandırır. özellikle renkli gözlü erkekler siyah bir kalem çekerse ara sıra çok hoş durabilir. şarkıcı doğuşta ya da şu bbg canerde hiçde kötü durmuyodu sürme. yakışıyodu. erkeksiliği kaybettirmeden sürdükten sonra ve abartmadıktan sonra sıkıntı olmaz.
+1 yılKız mantığıyla düşünmen saçma neden merak edip makyaj yapmak istesinler, eğer öyle bişey olursa zaten kimliğinde çatışma yaşarlar.
01 YorumlaYüz maskesi yaptım bir kaç kere onun dışında bir kerede annemin rujunun tadına bakmıştım başka türlü makyajın yanına yaklaşmadım.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir ama ilkokuldayken kulotlu corap giymistim nasil bir sey bu ya bunla insan nasil dolasir diye giyip evin icinde bir tur atip cikarmistim. Ayrica cok rahatsizdi.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahaha cok ruhaf hissetmistim ya pacali don gibi o ne oyle ayaktan belime kadar tek parca ahdkgbs
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerde rahat edebilmek için tiyatrocuyum diye meslekçi seçildim neyse gittik usta birliğine kadın kılığına da girdik her kılığa girdik valla orda makyaj yaptılar peruk ta taktık doktorda olduk poliste olduk her kılığa girdik ama çok eğlenceli geçti askerliğimiz
11 Yorumla
+1 yılbir defa ev arkadaşımı uyuycam diye kız kılığına girip makyaj peruk vs takmıştım ta sütyene kadar :) yutdışında olduğum için cadılar bayramı partisi için kadın makyajıyla suratımı frankeistein a çevrimiştim ruj muj vardı yine :)
02 Yorumla- +1 yıl
kızıl peruk felan sakalları full kestim felan baya yaptım balondan göğüs iç çamaşırına elbisesine kadar kızlardan aldım :) cemaat ablalarından bile yardım aldım
2 erkek kardeşime zorla yapmıştım ama şimdi olsa yaptırmazlar büyüdüler ablası :D yüz mimikleri flan çok degişiyo çok gülmüştüm
00 Yorumla
+1 yıltiyatroda yüzüme bişey sürmüşlerdi 1. sınıfta ağlamıştım sdkjsdj
05 Yorumla- +1 yıl
1. sınıfta okuma bayramını diyoruz * sende he asdjalkjdsljkads
- +1 yıl
sanalda herkes oyuncu herkes birşey zaten :Ddd
Gizli Üye(30-35)+1 yılvala arkadaşım sevgilisini makyaj yaparken yakalamış. rimelimi kullanıodu ddi bn napıosun diynce panikledi ddi neden ağzınızı açtığınızı anlamaya çalışıodum anladım demiş sevgiliside :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmanyaklar ya :D
Dudaklarıma renksiz ruj sürdüm kız arkadaşımın zoruyla. Kışın çatlıyor diye önerdi ama ne önerme.
İlginç bir duyguydu.03 YorumlaBir nevi içinizde ibnelik var mı diye soruyorsun yani :))
01 YorumlaFotoğraf çekimlerinde fotoğraf makyajı yapılması gerekiyor bazen, onun dışında niye yapayım :)
03 Yorumlasen kız olduğun için kız gibi düşünüyorsun erkek olduğunda sadece cinsel organların değişmez emin ol makyaja falan merak sarmazsın :) en azından birçok erkek böyle
02 YorumlaAnnemin makyaj fırçası vardı yanaklarıma sürmüştüm 7 yaşında filam meraktan sırf sora babam gelip dövmüştü. sorasınsa traş olmaya çalıştım jiletle yüzümü kestim ilginç anılarım var öyle :D
01 YorumlaAnnemin makyaj cantasını alıp yapmıştım bir kere. Dermişim :D
04 Yorumlahayır sadece kadınların cild bakım ürünlerinde kullandım :D
02 YorumlaModa & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Malzeme yok. Olsa yapardım. İleride karıma yaptırırım. 😎
04 Yorumla
+1 yılNeden gizli gizli yapiyim ki :)) bir defaya mahsuz kiz arkadasimin fondotenini surmustum yaninda oda simliymis kahretsin :)) 5 dk sonra sildim
01 Yorumla
+1 yıl2 kez fondöten denen zavazingodan sürmüşlüğüm vardır
biri boyunda oluşan morluk yüzünden
diğeride çıkan büyük bir sivilce yüzünden.
bu arada fondöten kullanan birçok erkek var goo01 Yorumlaben erkek arkadasima yapmistim ya ikna edene kadar canim cikmisti ama kirmamisti beni :)
12 Yorumla
+1 yılErkeklerin makyaj yaptigini sanmiyorumda, kizlarin tras oldugunu biliyorum. Lisedeyken staj yapiyordum memur bir kadin vardi oyle gur biyiklari vardi yeminle idolumdu bende o zamanlar oomayan sakal biyik o kadinda vardi. Haftada bir de tras olurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Yeminle idolumdu
- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılHahah yok ya neyi nereye süreceklerini bilmezler onlar :D
00 Yorumla Ben hala yapıyorum. Gizli değil hemde neden gizli yapayım benim vücudum benim kararım
25 Yorumla
+1 yılbir kez sevgılım cok öpmekten morartmıs boynumu 3 4gun onun fondotenını cebımde tasımıstım bırde yaz gunu balıkcı falanda gıyemezdım
02 Yorumla- +1 yıl
anlayanlar anladı iş arkadaslarım falan dalga gecmişti rezıllık dız boyuydu
gizli gizli değil kursta yapmıştık. hoca model olarak beni kullanmıştı. modeli ben olduğum sınıftaki kızları düşün:)))
15 Yorumla- +1 yıl
haykırdım :D
- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin saçı makyajıdır. Dolayısıyla wax sprey falan baya makyaj yapmışlığım vardır, hala da yapıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş.
+1 yılO merak kızlarda var :) biz o kadar da meraklı degiliz :) insanın başına ne gelirse meraktan gelir zaten :) totoş olup cıkarsın birden anlamazsın.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkek adam öyle herseyi merak etmez:)
herseyi görcen görmicen duycan duymican. - +1 yıl
kız kızlığını erkek erkekliğini bilsin :) o kadar :)
+1 yılTiyatro oyuncusu olduğum için sahneye çıkmadan önce makyaj yapıyoruz :))
012 Yorumla- +1 yıl
Sizin işte zor yaa :)
- +1 yıl
@Julieeetttt Sana bir foto göndereyim o zaman :D :D :D
https://hizliresim.com/MljEM7 - +1 yıl
Allahıım tipe baak :D:D
- +1 yıl
@Julieeetttt Öyle deme :D O oyunda ana karakter bendim :D
- +1 yıl
Tamam tamam demedik bişey :D
- +1 yıl
@Julieeetttt Kızmadım yaa :D Beni tanıman lazım artık :D Eleştiriye karşı bakış açımı biliyorsun :D
- +1 yıl
Biliyorum evet :) Şaka yaptım sadece. Program var mı bugün :D
- +1 yıl
@Julieeetttt Olmaz mı :D Bir doğum günü partisi var oraya gidecez akşam 8 gibi buradayız :D
- +1 yıl
Tamamdır :D Editör olarak sormam gerekir yani :))
- +1 yıl
@Julieeetttt Tabii ne demek :D Editör olarak her cevabımıza bir yorum yapmalısın mesela :D :D :D
- +1 yıl
Bakıcaz artık :D
Yetismeye calısırım. - +1 yıl
@Julieeetttt Nese biz şimdi kaçıyoruz :D akşama görüşürüz :D
evet makyaj yaptım ama dracula makyajı oyun ıcın :)
01 Yorumla
+1 yılO kadar kızın içinde büyüdük ki yapmış olmamız normal :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yani hatta ablam resmimi çekmiş ruj sürerken hala bir istediğini yapmazsam herkese göstereceğini söylüyor on sene önceki olay ne boyuta geldi :D
- +1 yıl
Merak etme hep dikkatliyim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimle iddiaya girmiştik kaybettim ve bana makyaj yaptı bununla da yetinmeyip ağda yaptı. kot pantolon giyemez duruma gelmiştim ama iddia büyüktü :)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılciddiyim uydurmuyorum aynen böyle oldu tabi evin içinde makyajlıydım dışarıya asla çıkmadım çıkaramazdı da :)
Cevap sahibi+1 yılteklif etti tabiki dışarıya çıkmayı :)
Cevap sahibi+1 yılama o ağdadan sonra kadınlara hak verdim. ulan arkadaş o ne be nasıl bir acı sanki bacaklarıma kaynar su dökülmüş gibi yanıyor hissi veriyor :))
+1 yılSadece çok hafif göz kalemi sürdüğüm olmuştu, ama göze batacak şekilde değil tabi
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama ben çok nadir yapardım bunu, makyajla falan pek ilgilenmezdim
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet taklit amaclı bir tanıdk yapmıstı baya da gülmüştük adam rahat cünkü kassa dalga geçerdik belki de bilemiyorum bazen rahatlık iyidir. d
00 Yorumla
+1 yılyok bacım ne diyon yapan hızları hazmedemiyom Allah göstermesin. annem de makyaj malzemesi kullanmaz onlar Allah tarafından nurlandırıldıklarından sürekli olarak ay gibi parlıyorlar maşallah...
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama yurtta gece arkaaşlarıma ruj sürmüşlüğüm vardı. Tabi uyuduğu için yüzüne denk getirmedik nereyi bulduysak oraya yaptık :D
01 Yorumla
+1 yılNiye makyaj yapalim ibnemiyiz biz. Erkek cocuklari en fazla basinin tras makinasiyla tuylerini keser bir umut belki cikar diye.
01 YorumlaModa & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Gizli gizli nasıl yapacaksın, kimseye gösteremedikten sonra. Sokakta makyaj uzmanları yani bayanlar var biraz fondoten bile sürsen anlaşılır :D
02 Yorumla
+1 yılmakyaj yapmadım da dudagimda uçuk çıktığı için annem ruj sür iyi gelir demisti sürmüstüm ve cidden iyi gelmisti :D
01 YorumlaUlan İbinemiyim niye yapalım makyaj Erkekler Hic makyaj yaptınızmı Gizligizli diyo Soruya bak Yeğenim ayip sana
03 Yorumla
+1 yılgizli yaptım ama fark etmediler ilk defa mutlu oldum makyaj yapınca 21 yaşındayım dahada yapmaya devam edicem sosyal medyada fake kız hesaplarında takılıyom sesimde kız gibi çıkıyo neden erkek olarak doğduysam artık ruhum kız bedenim erkek offf
00 YorumlaYapıyorum bak profil fotomda, gözlerime kalem çekiyorum...
00 Yorumlakapatmak istedigim ya da korktugum bişey yok ki makyaj yapayım makyaj insanların birşeyden tedirgin olup üstünü kapatmak istedikleri yapay bir losyondur
07 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat