Oversize ve crop olmayan bir kıyafet bulamaz hale geldik mağazalarda baktığım her ürün neden geniş kalıplı ya da göbeği açık?

Oversize ve crop olmayan bir kıyafet bulamaz hale geldik mağazalarda baktığım her ürün neden geniş kalıplı ya da göbeği açık?
Tabii ki alabilirsiniz. Her beden tipine uygun kıyafetler mevcuttur ve herhangi bir beden tipine sahip olan kişi uygun kıyafetleri bulabilir. Üreticilerin kıyafet boyutları farklılık gösterir, bu nedenle beden ölçülerinizi bilerek uygun boyutta kıyafetler seçebilirsiniz. Ayrıca, bazı markaların "petite" veya "plus size" gibi özel beden seçenekleri de bulunmaktadır. Önemli olan, kendinize uygun kıyafetleri seçerek rahat ve güvende hissetmenizdir.
Moda bir kültür bir yaşam biçimidir. Modacılar dayatmalarına kapılmadan da harika giyim tarzı ve şık giyimler yaratilabilir. Bu resimdeki parçalar gerçekten güzel işte bu yaraticilik ve kendine ait yaratıcı giyim tarzı
Moda anlayışı bu şekilde olduğu için. Ben de doğru düzgün pantolon bulamıyorum. Dar paça kısa paça falan. Yahu erkeğim ben yaa normal düz bir pantolon lazım ama yok
Cevap
7Cevap
Bende slim fit pantolon olmayan mağaza çok aradım gadası. Şimdi maviye takılıyorum orada rahat geniş kot buldum sonunda.
Sanırım genç nesil daha çok alışveriş yapıyor ve daha çok değişime gidiyor diye onlara hitap ediyor modacılar
Moda bunu dayatıyor. Ben de uzun etek veya elbise bulamıyorum mesela tesettür giyim olmasına rağmen hep kısa kısa
Yanlış mağazalara bakıyorsan demek ki
İyice pohunu çıkardılar
Kumaş al diktir
Göbek görmek istiyorum çünkü 😂
Göbeğin mi var
Çünkü çok zayıf
Alamazssın yasak😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?