arkadaşlar baştan çıkarıcı bir parfüm alacam böyle bir parfüm var mı var sa ismi nedir ? kızlar etkilendiğiniz bir parfüm var mı? kadınları baştan çıkaran parfüm hangisi, kullandığınız bir parfüm önerir misiniz?kadınları baştan çıkaran parfüm
Parfüm etkilidir ama o parfümü taşıyan kişide önemli bir faktör. kadınları baştan çıkaran parfümler var elbette. Özellikle afrodizyaklı parfümler bayağı etkili oluyor. İsimlerini hatırlamıyorum şu an ama birkaç tane beğendiğim koku vardı.
Erkeğin üzerinde koku gerçekten çok fazla etkili oluyor. Yani bir insan nasıl olur da kokusu ile bile etkileyebilir diye düşünüyorsun. Ama şöyle bir gerçek var ki o parfümü taşıyabilmen önemli. Bu yüzden ten rengine göre parfüm seçmeni öneririm. Çünkü tenine yakışan parfüm daha fazla etkileyici ve kalıcı oluyor.
Kızın ten rengi ne, esmer ten mi buğday mı beyaz mı? Rastgele bi koku alırsın çok iddialı olsa bile kızın teni ile uyumsuz olursa istediğin sonucu elde edemezsin. Bir de tenine uymazsa kalıcı olmaz parfüm. Versace parfümü çok beğeniyorum mesela ben aşırı güzel. Bir de Rihanna'nın bir parfümü vardı. Esmer tenler için. Tenine göre alırsan daha iyi olur. kadınları baştan çıkaran parfüm de kişiye göre değişir.
işin çok kolay buğdaylara çok kolay koku bulursun orkide vanilya veya çiçek kokuları idealdır, chanel dior lancome calvin klein özellikle euphoria iyi bir seçim olabilir ya da burberry - the beat çok iyi benim fav.lar bunlar buğdaylara iyi gider
bi de bazı mallar akıldan bahsetmiş ne alaka lan yazın günü kişi akıllı ama buram buram ter kokuyo sana her gece atom mu parçalayacak pis kokusunu bastırmak için, bir de duştan bahsetmeyin şimdiden söölim su sabun temizliktir ama parfüm kokusu özellikle etkileyici parfüm kokusu önemli
karadenizde fazla nem yok terlemezsin fazla akdenizde nem yüzde 90 larda yapış yapış oluyor her tarafımız bu arada beni ekler misin arkadaş listene az önce istek yolladım sonu 01
Ha, AXE vardı onu sürdüm (sürdüm değil de bütün kutuyu üzerime boşalttım) sevdiyim kızın yanından 5 defa geçdim. Tık yok! Afrodizyaklı parfümler etkiliyormuş onu öğrendim. Versace falan var. Bunlar afrodizyaklı kadınları baştan çıkaran parfümler.
Ama önemli olan parfümün kalıcı olması sen benim içim bütün kutuyu baştan aşağıya boşaltma. Tenine yakışan parfümü bul.
Lure feromen öyle bir parfum getirdi bir arkadaş hediye gerçekten dikkat çekici kokusu var bayanlar soruyor hep parfumun ne diye ucuz bişi galiba.. gösterişsiz bi kutusu var..
kadınları baştan çıkaran parfüm istiyorsan duyduğum bir de Eros parfüm var. Afrodizyaklı bir parfüm kadınları bu parfüm ile baştan çıkarabilirsin yani.
eğer yapabilirsen özel notalama ile koku piramidini oluşturdum bırak baştan çıkarmayı eğer yapabilirsen aklın başından gider :)
Oldukça özel teknik ile Notalama
7 notalı 3 katmanlı harmanlı özel parfüm tasarımı
Tümdetayları ile birlikte yazıldı. Sadece size yapmak kaldı.
Natürel Yağlar (kokular) dünya çapında pek çok bilinmesede daha doğrusu ilgi görmesede natürel kokuları bilenler natürel koleksiyonluğu mutlaka olur. Bu nedenle natürel kokuları keşfetmek gerekir her ne kadar pahalı olsa bile değer. Öyle kokular var ki belki bile duymadığınız çok muhteşem kokan onlarca natürel kokular var.
Koku ruhun sevmesidir. Her insan koku sevmez. Koku doğuştan gelen bir şeydir. Her insan parfümör olamaz olsa idi dünyada sayılı kişiler olmazdı. Koku sevmek ALLAH (C. C) insana ihsan ettiği nimettir. natürel kokuları her insan anlamayabilir fakat natürel kokuların her biri ayrı değerde ve nüeansta hepsine hayran olur insan.
İki çeşit kokucu vardır. Bunlardan biri koku satıcısı kokuların ismini ve kokuları bir nebze bilir sadece ticaret amaçlı bunu yapar.
İkincisi ise doğuştan koku hayatında yer etmiştir. Her türlü koku ilgisini çeker ve zamanla koku işine girer deneme yanılma yöntemleri ile birçok hatalar yaparak aradığı kokuyu tutturmak için uğraşır.
Uğraşır ancak birçok natürel kokular çöp olur fakat gene vazgeçmez ve yıllar sonra öyle bir kıvama gelirki artık hatalarından sonra istediği her türlü kokuyu yapabilir. Kimisi parfüm tasarlar çok azı ise parümör olur.
Parfüm tasarlamak zor iştir. Bazıları bir pafümü yapmaık için onlarca deneme yaparak sonunda iyi bir parfüm ortaya çıkarabilir. Fakat marka parfümler kullananlar en çok satılan bilinen güzel parfümleri kullanırlar fakat bu parfümleri binlerce insan kullanır ve birçok insan anında hangi parfüm olduğunu tanır. Ancak ben parfüm konusunda biraz farklı düşünüyorum. Kendime özel ve daha önce kimsenin burnuna değmemiş nüanslar ile çok iyi notalarla harmanlanmış insanı mest eden özellikle kendimi ve bana özel parfümler tasarlamayı severim.
Şu var ki benim tarzım çok farklı benim gibi yapan var mı bilemiyorum. Normalde parfüm tasarlamak için koku profili için notaları özenle seçerek uyumlu ve karaktelerini bilerek piramit oluşturulur buna göre yapılır. Ben tamamen sayılsal değerleri kullanarak iboloji tarzını kullanarak tasarlarım fakat bir parfüm tasarımını yapar ancak aynısını asla bir daha yapmam.
Çünkü notalama olayını not alarak değil. bazı oranlarla değil sadece ve sadece göz ve gönül kararı bazen tek nota ile yaparım bazen 22 bazen 345 nota dahi kullanırım ki bu çok tehlikli notaları çoğaltınca en ufak hata tümünü mahvedebilir.
Örnek olarak 20 notalı üst, orta ve dip notaları tamamladık ve çok güzel oldu ama sanki bir şey eksik diye düşündük ve lavanta ekleyelim hissi ile 21 notaya tamamlamak için lavanta yağını damlattınız ancak lavanta çok tehlikeli notadır. bir damlası tüm parfümü bozabilir bunu öyle bir ayarlamak gerekirki her insan cesaret edemez. Ben bazı parfümlerimde lavanta yağı kullanırım fakat yarım damladan daha az koyduğum olmuştur ki o bile zamanında bozmuştur. bu sebeple lavanta notasını dikkatli kullanınız. Tabiki şimdi benim tarzım göz hatta gönül kararı olarak notalamamdan çıkan her parfüm en iyi parfümlere kafa tutabilir.
1 ay kalıcı parfüm de elde edebilirim. 5 dakika kalıcıda. genel olarak natürel esanslar kullanıldığı için notalar çoğaldıkça 21 nota eklediğimi düşünürsek bunlar şunlar olsun.
Üst nota: lavanta, Kutsal reyhan, çikolata, tarcın, tütün, kapiçino ve kavun
Kalp nota: biberiye, mercan yasemini, Sarı Michelia Champaca çiçeği, Isparta Gülü yağı, vanilya, gardenya, Sümbülteber çiçeği...
Dip Nota: Tibet miski, Meksika Amberi, Paçuli, Ejder Kanı, Deniz kabuğu Miski, Sandal, Kamboçya Oud..
Bu notalardan parfüm yapabilirsiniz size nasıl yapılacağını anlatacağım ancak bunlar natürel kokular olduğu için biraz çok para gerekicek.
Her katmanda 7 nota var. kelime sayısı: 36 karakter sayısı: 297 { toplamda 21 nota ile bu parfümü harmanlayacağız. }
Karanlık bir şişe içine öncelikle misk ve amberi ekleyin karıştırın. serin bir yere koyun 2 gün boyunca beklesin ve günde 3 kere çalkalayın. sandal, paçuli ve oud üstüne ekleyin 5 gün serin yerde bekletin ara sıra çalkalayın. ejder kanı ve deniz kabuğu miskini de ekleyin 7 gün daha bekletin. toplamda toplamda 17 gün beklemiş olacak. {sayısal hesabı ile 2+3+5+7+17= 34 eder. 3*4 ise 12 eder ve dip notamızı % 12 oranında esans ekleyeceğiz. Bunun için şunu yapınız. misk 2 damla, amber 3 damla, sandal yağından 5 damla, paçuli 3 damla, oud 2 damla. deniz kabuğu miskinden ise 7 damla ekleyin. ejder kanı yağından ise 4 damla ekleyin.
sayılasal veriler: 21 damla dip notaya eklendi tüm esanların sayısıdır. 21 tersi 12 yani 21+12=33 [2+1=3 / 1+2=3 ]3*3=9 /3+3=6 96 kafanız çok karışacak biliyorum ancak tarzım bu. 9 u ters çevir 6 altıyı ters çevir 9 ve 9+6=15 /// 1+5=6 #####6*9=54 ///5+4=9 sayılara odaklanın bunlar tesadüfen denk gelemez.
Buraya kadar toplam sayı: 928 9*2*8=144 eder. 1+4+4=9 eder. 11 adet 9 ve 7 adet 6 var. 11*9= 99 eder. 9+9=18 /1+8=9 <<< >>>> 9*9=81 /8+1=9 ve dikkat ediniz 18+81=99 eder. 9+9 =18 9*9=81 18ve81 rakamlarından sadece 8 leri alarak ve 1 leri de hesaplarsak 11+88=99 eder.
11*88=77 eder (başa döndük) 7*7=49 //4*9=36 {3+6=9} 3*6=18////1+8=9 (kokunun adı 9 olacak)
Kalp notamızı: %33 oranında yapacağız. Gül çok baskın bir notadır. Bu yüzden iyi ayar yapmak gerekir. Tıpkı bir müzik notalamak gibi hatta müzikeşliğinde yapın. aman ha gül yağını ne az ne çok kararında olsun. birdamla fazla gül yağı tümünü gül kokutabilir. bu yüzden. aşağıdaki kurala uyun.
Tüm sayıların çarpımı: 114912 {1+1+4+9+1+2= 18 eder.
Ve sonuç olarak 1+8 = 9 ederse? bu parfümün adı 9 olur.
Ve son aşama. 150 ml parfüm şişesinin içine dip nota ve kalp notayı ekleyin. 7 gün daha bekletin. sonrasında ise üst notayı tamamen ekleyin 9 gün bekletin. saf su kullanmayın. sadece etilalkol ekleyin kalan kısmına. dandik ucuz olanından değil. Kimyagerlerin kullandığı kaliteli etananol (Formül: C2H5OH Kaynama noktası: 78,37 °C Kimyasal formül: C2H5OH) en az % 95 oranında olanından ekleyin ve bekletin soğukta sonra kullanabilirseniz kullanın. Çünkü kullanmaya bellki kıyamazsınız. Bu parfüm çok özel bir parfüm olur. Yapabilirseniz.
diğer için inceleyebilirsin EsanS7 com ziyaret edebilirsin
Öncelikle hiç bir bayanın sadece parfümden etkilenipte size kapılmasını beklemeyin. Dış görünüş davranış fizik vs. bunlar önemli etkendir. Piyasada son dönemde feromon afridizyak adında bir çok koku satılıyor bu parfümlerin hiç birinin etkisi olmaz hepsi pazarlama oyunu Lakin etrafınızda etkileyici atmosfer oluşturup övgü almak istiyorsanız -Dior sauvage -Bleu de chanel -212 VIP MAN -CH MEN... Bu kokuları deneyin
kral bildiğimm çok beğenilen bir koku var Armani Code kahverengi şişesi olan hatta sana siteyi atabilirim oradan bakabilirsin. www. gumrukmallarisatisi. com/giorgio-armani-code-profumo-edp-tester-erkek-parfum-110-ml
En İyi Cevaplar