Kadınları baştan çıkaran parfüm var mı gerçekten arkadaşlar deneyen var mı varsa hangisidir? kadınları baştan çıkaran parfüm olarak hangisini önerirsiniz? Gerçekten deneyip memnun kaldığınız bir şey olsun.kadınları baştan çıkaran parfüm
Evet kadınları baştan çıkaran parfüm var. Versace idi adı sanırım tam olarak hatırlamıyorum. Ama erkek olanını öneriyorlar. Bir bak istiyorsan. Herkes Eros demiş. O parfümü de duymuştum etkiliymiş.
Parfüm alırken kalıcı olup olmadığına dikkat et ve mutlaka orijinal al.
Duyduklarımın arasında afrodizyaklı kadınları baştan çıkaran parfüm olarak Eros var. Etkisi varmış gerçekten o da afrdosizyak içerdiği için sanırım. Denemedim ama deneyenler arasında etkisini duydum.
Afrodizyaklı parfümleri dene hangisi hoşuna giderse onu al.
Eyfel var kadınları baştan çıkaran parfüm olarak. Eros var duyduklarımın arasında. Sen tenine yakışan kokuyu bul al. Afrodizyaklı parfümlerin hepsinde etkileme özelliği var.
Evet kadınları baştan çıkaran parfüm var. Özellikle versace ve eros olan parfümü çok öneriyorlar. Afrodizyaklı parfüm onlar. Bu yüzden işe yarıyor, denemelisin.
hımm bilmiyorum o zaman afrodizyak etkili tarçın bulunduran konular tercih etmelisin ben erkek kokularına bayılırım yani azdırıcı özellikte olmasına gerek yok bir erkeğin güzel kokmasına bayılırım hatta bu ara en çok sıktığım az önce duşten çıkar çıkmaz collezione carnavale sıktım o erkeğin kokusu sanki üzerime sinmiş hissi ufff
En İyi Cevaplar