Moda & Stil Karar veremedim, hangi çantayı almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor kot siyah kot lacivert kahverengi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karar veremedim, hangi çantayı almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence sondaki ki kahve rengi daha güzel görünüyor ama siz bilirsiniz hangisini seviyorsanız onu alın bence. ama hepsi de güzel görünüyor. birinicisi de güzel mesela beyaz renklere yakışabilir :) 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Orijinale benzese bile o olmadığı için alma derim. Orijinalini alamıyorsa insan benzerini de almamalı. Üçü de nahoş. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl orijinal zaten Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tam o marka gibi görünmüyor fakat. Kendisi orijinal de belki, çağrışım yaptırıyor. Yorumla Soran +1 yıl düz pierre cardin iste ablacim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Pierre Cardin tercihiniz ise güle güle kullanın bir şey diyemem ben ilk görüşte Louis Vuitton sandım. Onun orijinal logosuna benzettim. O açıdan. Yorumla
Yrnnn0w0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Siyah renk bana her zaman bambaşka gelmiştir herkese yakıştırırımm yani kot siyah gayet mantıklı bir seçim olurdu. ☺️ 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. Yani ne ile kombin yapacagına göre degisir ama tek başına kahve güzel duruyor. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hiç biri bana hitap etmediği için sana da öneride bulunamam 0 0 Yorumla
Mantıyıseviyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bence hepsi kötü ama en azından alttaki daha klasik o olabilir 0 0 Yorumla
Sqid_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Kahve ama neyle kullancagına görede değişir 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kötü ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hep tek tip baget çantalar var ama farklı bir şey istiyorum Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ne bilim hoş gelmedi eminim daha guzel modeller vardır Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Kot siyah güzelmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence sondaki ki kahve rengi daha güzel görünüyor ama siz bilirsiniz hangisini seviyorsanız onu alın bence. ama hepsi de güzel görünüyor. birinicisi de güzel mesela beyaz renklere yakışabilir :)
Orijinale benzese bile o olmadığı için alma derim. Orijinalini alamıyorsa insan benzerini de almamalı. Üçü de nahoş.
orijinal zaten
Tam o marka gibi görünmüyor fakat. Kendisi orijinal de belki, çağrışım yaptırıyor.
düz pierre cardin iste ablacim
Pierre Cardin tercihiniz ise güle güle kullanın bir şey diyemem ben ilk görüşte Louis Vuitton sandım. Onun orijinal logosuna benzettim. O açıdan.
Siyah renk bana her zaman bambaşka gelmiştir herkese yakıştırırımm yani kot siyah gayet mantıklı bir seçim olurdu. ☺️
Yani ne ile kombin yapacagına göre degisir ama tek başına kahve güzel duruyor.
Hiç biri bana hitap etmediği için sana da öneride bulunamam
Bence hepsi kötü ama en azından alttaki daha klasik o olabilir
Hepsi birbirinden igrenc
guzel degil bence modeli
Kot siyah
kot siyahı al bence daha yakışmış
Kahve ama neyle kullancagına görede değişir
Lacivert zengin gösterir.
bence hiç biri...
Hiçbirini beğenmedim.
kahverengi şahsen daha şık duruyor
Siyah diyorum..