Moda & Stil Geceleri giymeye alışkın olduğunuz şeyler nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uyurken genelde ne giyerseniz rahat etmek için, yaz ve kış olarak detay verebilirsiniz.. Güncellemeler+1 yıl Başka cevapları olan? Geceleri giymeye alışkın olduğunuz şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yazın şort rahat oluyo kışın da yünlü pijamalar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde çıplak uyurum eğer kendi öğrenci evimde isem ama aile evinde isem gecelik giyerim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çıplak uyursan üşütürsün fkfof Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kombi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok k Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci evinde sanırım tek kalıyorsun yoksa çıplak yatmak sorun olurdu gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekim Yorumla Soran +1 yıl O zaman çok rahst olur, Peki ailenin yanında giydiğin gecelik nasıl bir gecelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz bir şey Yorumla
CafeLatte9 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Sanane ya gece gece ne diye böyle şeyler soruyorsunuz ya sapık mısınızKızın dediği gibi çuval giyiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın değişik amacım yok teşekkürler Yorumla CafeLatte9 +1 yıl Sadece kizlara açmışsın öyle bir amaç yoksa tamam İyii geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
Tozpembeli Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pijama 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Standart :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şortla rahat ediyom bide ince askılı croplar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yazın bunlar en iyisi aklına gelen başka bir şey var mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Sorumu beğenebilir misin bu arada Yorumla
yorgunyüreğim000 Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Ben kaban giyiyorum bazen tulum mont gibi şeyler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Malum kış soğuk oluyor dkdkod Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Çorap 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani :) Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Geceleri gündüzleri yaz kış yani :))) Yorumla Soran +1 yıl Yatarkende mi ckflf Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Sıkmıyor mu hiç ya cidden durumu çözemedim tam xkdkd Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Hayır neden sıksın, ayağımı sıkacak corap tercih etmiyorum sanırım iyice alışmışım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben vücut çorabı falan sanmıştım ya xjdkd Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Hahshshshhdhdhxh yok daha neler direkt aklınıza çorap deyince vücut çorabı gelmesi de pek ilginç 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ya dkdk Peki üstünde neler olur uyurken Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Senin üstünde ne oluyorsa benim de o oluyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Haydaaaa dkdkdo Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl 😀 Yorumla Soran +1 yıl Uyudun mu Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yazın şort rahat oluyo kışın da yünlü pijamalar
Teşekkürler
Genelde çıplak uyurum eğer kendi öğrenci evimde isem ama aile evinde isem gecelik giyerim
Çıplak uyursan üşütürsün fkfof
Kombi var
Ok k
Öğrenci evinde sanırım tek kalıyorsun yoksa çıplak yatmak sorun olurdu gibi
Tekim
O zaman çok rahst olur, Peki ailenin yanında giydiğin gecelik nasıl bir gecelik
Düz bir şey
Sanane ya gece gece ne diye böyle şeyler soruyorsunuz ya sapık mısınız
Kızın dediği gibi çuval giyiyorum
Kusura bakmayın değişik amacım yok teşekkürler
Sadece kizlara açmışsın öyle bir amaç yoksa tamam İyii geceler
İyi geceler
İç çamaşırı, standart
Pijama
Standart :)
Çuval
Dalga geçme fkfof
Şortla rahat ediyom bide ince askılı croplar
Yazın bunlar en iyisi aklına gelen başka bir şey var mı peki
Yok
Teşekkür ederim
Sorumu beğenebilir misin bu arada
Ben kaban giyiyorum bazen tulum mont gibi şeyler
Malum kış soğuk oluyor dkdkod
Çorap
Nasıl yani :)
Geceleri gündüzleri yaz kış yani :)))
Yatarkende mi ckflf
Evet
Sıkmıyor mu hiç ya cidden durumu çözemedim tam xkdkd
Hayır neden sıksın, ayağımı sıkacak corap tercih etmiyorum sanırım iyice alışmışım 😀
Ben vücut çorabı falan sanmıştım ya xjdkd
Hahshshshhdhdhxh yok daha neler direkt aklınıza çorap deyince vücut çorabı gelmesi de pek ilginç 😀😀
Ne bilim ya dkdk Peki üstünde neler olur uyurken
Senin üstünde ne oluyorsa benim de o oluyor genelde
Haydaaaa dkdkdo
😀
Uyudun mu