Moda & Stil Gece yatarken ne giyersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor PijamaGecelikŞort tişört vs vs Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru sormusum arkadasker yorumlar için hepineze ayrı ayrı teşekkür Güncellemeler+1 yıl Bakalım kimler ne giydi Gece yatarken ne giyersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Nenemin donunu... Hay Allah'ım yaa.. şu soruyu soranlara sandalyeyle girmek istiyorum 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya okadar saçma sorular varken benimki daha mantıklı lastikli dön yani Yorumla mikimouse2 +1 yıl Onlara da yazıyorum belki Yorumla Soran +1 yıl Yaz yaz kalemin sağlam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Polar pijama üstüne eski bluz. fakir olan herkes bilir ki takım pijamaya yurtta kalmadığın sürece sahip olmazsın 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm şu an peki ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şuani yazdım zaten abi Yorumla Soran +1 yıl Hmm evet sogukmu okadar ya Yorumla
sananeyrrmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl çarşafa girip yatarım 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat dolanma çarşafa Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Ben tuvalet giyiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vallami nasıl rahat ediyon Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatlış pijamalariiiim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hani nerede tatlis pijamalar Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Pijama giyerim en rahatı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Renk tercihin var mı Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Pembe 💕 Yorumla Soran +1 yıl Hmm rengim diyosun peki çok aşırı sıcaklarda hala pijama giyermisin Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Şort pijama giyerim Yorumla Soran +1 yıl Sadece iç çamaşırı ile yattigin oluyor mu Yorumla
Albaniachannel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Tayt, badi… vazgeçilmez ikili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaz kış mi peki Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl gece yatarken masa giyerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bişey diyecektim Yorumla
ddiazepamm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hava sıcaksa don atlet yatmak gibisi yok. 1 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kışın şort tşhirt yazın don atlet 0 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl yazin sort askili kisin tayt sweat 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Şu anki mevsim senin için ne Yorumla amanaskitom +1 yıl tayt tisort Yorumla Soran +1 yıl Hala soğuk yani Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl gelinlik 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Damat gelip çıkarsin diyemi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ortam uygunsa çıplak. 0 0 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Pijama eşofman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok aşırı sıcaklarda peki ne giyersin Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pijama 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Renk tercihin var mı Yorumla Gayedark +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Şu an ne bsr Yorumla Gayedark +1 yıl Pijama var beyaz her yerinde Garfield kedisi olan Yorumla Soran +1 yıl Hmm tatlıs gibi yani Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pijama 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Renk tercihin var mı Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pijama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renkleri tercih edersin mesala Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Şort sadece 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Boxer 0 0 Yorumla
CaseWhenException Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kefen 0 4 Yorumla sananeyrrmm +1 yıl her gece ölüyor musun Yorumla CaseWhenException +1 yıl @sananeyrrmm yoo, aynada kendime öyle bakınca yakıştırıyorum. Rahat Yorumla sananeyrrmm +1 yıl yakışanı giymek gerekir tabii Yorumla CaseWhenException +1 yıl @sananeyrrmm tabii varoş muyuz :d Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Sort kanka 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Hiçbir şey 1 0 Yorumla
plnarsu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Pijama 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Renk tercihin var mı Yorumla plnarsu +1 yıl Sade düz siyah gri o kadar çiçekli böcekli sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok aşırı sıcak olursa peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nenemin donunu... Hay Allah'ım yaa.. şu soruyu soranlara sandalyeyle girmek istiyorum
Niye ya okadar saçma sorular varken benimki daha mantıklı lastikli dön yani
Onlara da yazıyorum belki
Yaz yaz kalemin sağlam
Polar pijama üstüne eski bluz. fakir olan herkes bilir ki takım pijamaya yurtta kalmadığın sürece sahip olmazsın
Hmm şu an peki ne var
şuani yazdım zaten abi
Hmm evet sogukmu okadar ya
çarşafa girip yatarım
Dikkat dolanma çarşafa
Ben tuvalet giyiyorum
Vallami nasıl rahat ediyon
Tatlış pijamalariiiim
Hani nerede tatlis pijamalar
Pijama giyerim en rahatı
Renk tercihin var mı
Pembe 💕
Hmm rengim diyosun peki çok aşırı sıcaklarda hala pijama giyermisin
Şort pijama giyerim
Sadece iç çamaşırı ile yattigin oluyor mu
Tayt, badi… vazgeçilmez ikili
Yaz kış mi peki
gece yatarken masa giyerim
Şimdi bişey diyecektim
Hava sıcaksa don atlet yatmak gibisi yok.
Kışın şort tşhirt yazın don atlet
Şu an gri eşofman var
Mont+bot giymeden yatamam
yazin sort askili kisin tayt sweat
Şu anki mevsim senin için ne
tayt tisort
Hala soğuk yani
Şort tşört kışın iclik
gelinlik
Damat gelip çıkarsin diyemi
Ortam uygunsa çıplak.
Pijama eşofman