buna katılmıyorum kılolu kadın ılla bol salas kapalı mı gıyınecek , ben kılolu degılım ama herkes ıstedıgını utanmadan gıye bılmelı ama gobek de cok hosuma gıtmıyor genel anlamda
Sen ergen misin? İnsanlar bedenine uygun giyinmeli. 100 kilo bir kızın göbeğini göstermesi ne kadar mantıklı? Neden hemen insanları o yöne çekiyor senin gibi dar görüşlü insanlar? Burada kadınların özgürlüğü, kısıtlanması, kadın haklarından vs bahsedilmiyor.
ne dıyorsun sen ya :nasıl bukadar anlam cıkardın benım bı cumlemden:yargılama dar goruslu falan, brn dıyorum kı mesela bı kılolu kadın kısa gıyınmek ıstıyore bılmem selolıtım var ve ya bacagım kalın dıye gıymemelı mı:herkes manken degılçne alakası var dedıklerınle, sadece ınsanlar herkes manken olsun gıbı bakmamalı dıyorumçonun da sevdıgı gıbı gıyınmesı hakkı dıyorum öcanı ıstıyor belkı yakıstırıyor kendıne , bu benım gorusum
Bende diyorum insanlar vücutlarına göre giyinsinler. Herkes sevdiğini yapsaydı bu dünya ne olurdu biliyor musun? Ben çok kiloluysam bol giyinirim mesela. Veya zayıfsam da bol giyinirim ki belli olmasın. İnsan kendini bilmeli özenti olmamalı. Giymek istiyorsa zayıflasın değil mi çok istiyorsa madem mutlu olmak istiyorsa çaba göstersin. Göstermiyorsa istemiyor demektir.
Eskiden sıcak havalarda ve tatil bölgelerinde gidilirdi şimdilerde moda oldu genelde genç gruplar daha çok tercih ediyor. Seksi görünmesi olayı kişinin fiziği ile alakalı bence öyle görünmek isteyen birisi bunu krop giyerek yapmaz bence...
Bir kadın olarak bedenin bu şekilde teşhir edilmesini uygun görmüyorum. illa da fikir beyan edeceksen hayır bence ten göründükçe kadın değersizleşiyor ve sapkın zihniyetlerin hedefi oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fiziği iyiyse kızın seksi durur. Kilolu kızlara bence hiç iyi durmuyor. Mümkünse fiziği iyi olanlar giysin
buna katılmıyorum kılolu kadın ılla bol salas kapalı mı gıyınecek , ben kılolu degılım ama herkes ıstedıgını utanmadan gıye bılmelı ama gobek de cok hosuma gıtmıyor genel anlamda
Sen ergen misin? İnsanlar bedenine uygun giyinmeli. 100 kilo bir kızın göbeğini göstermesi ne kadar mantıklı? Neden hemen insanları o yöne çekiyor senin gibi dar görüşlü insanlar? Burada kadınların özgürlüğü, kısıtlanması, kadın haklarından vs bahsedilmiyor.
ne dıyorsun sen ya :nasıl bukadar anlam cıkardın benım bı cumlemden:yargılama dar goruslu falan, brn dıyorum kı mesela bı kılolu kadın kısa gıyınmek ıstıyore bılmem selolıtım var ve ya bacagım kalın dıye gıymemelı mı:herkes manken degılçne alakası var dedıklerınle, sadece ınsanlar herkes manken olsun gıbı bakmamalı dıyorumçonun da sevdıgı gıbı gıyınmesı hakkı dıyorum öcanı ıstıyor belkı yakıstırıyor kendıne , bu benım gorusum
Bende diyorum insanlar vücutlarına göre giyinsinler. Herkes sevdiğini yapsaydı bu dünya ne olurdu biliyor musun? Ben çok kiloluysam bol giyinirim mesela. Veya zayıfsam da bol giyinirim ki belli olmasın. İnsan kendini bilmeli özenti olmamalı. Giymek istiyorsa zayıflasın değil mi çok istiyorsa madem mutlu olmak istiyorsa çaba göstersin. Göstermiyorsa istemiyor demektir.
gobegin neyi seksi olabilir... Dekolte verilecek bir alan değil. Hayır tabiki.
Eskiden sıcak havalarda ve tatil bölgelerinde gidilirdi şimdilerde moda oldu genelde genç gruplar daha çok tercih ediyor.
Seksi görünmesi olayı kişinin fiziği ile alakalı bence öyle görünmek isteyen birisi bunu krop giyerek yapmaz bence...
Kimine çok yakışıyo kimi küçük kardeşinin tişörtünü ödünç almış gibi duruyo
ahaha cok guldum , dogru yaaa
Merhaba artık nerdeyse standart oldu tüm kadınlarda bu şekilde değişim şart
neden sartmıs anlamadım, ılla gobek mı gozukeceköbana mesela cogu zaman ıtıcı gelıyor dıkatlı bakınca , guzelolan bı bolge degıl benım fıkrım
Zaten aynı fikirdeyiz onu anlatmaya çalışıyorum değişim şart derken yenilik şart yani
kesinlikle çok güzel oluyor ama fizikte bu kombini kaldıracak derece güzel olmalı
Bir kadın olarak bedenin bu şekilde teşhir edilmesini uygun görmüyorum. illa da fikir beyan edeceksen hayır bence ten göründükçe kadın değersizleşiyor ve sapkın zihniyetlerin hedefi oluyor
ben merak ettıgım seyı soruyorum bukadar herkes krop gıymeyı meraklı ya neden acaba dedım
neden ozaman herkes gobegınıacmaya meraklı
Valla bacım bence özenmekten 🫣
olanılır
Bayılıyorum bunlara. Aşırı seksi gellyor. Oturup saatlerce değil günlerce izlerim
Boy kilo oranı iyiyse güzel olur.
Bence değil yakisan var yakışmayan var
Kişine göre değişir bu
Bence hoş görüntü değil
degısık yorumlar
Konuşalım mı
Çoğunlukla değil
katılıyorum sana
Teşekürler
Evet
Karın şekiline bağlı
genelde zayıf duz karınlar gıyınıyorlar