Moda & Stil Göğüs altı dekoltesini çekici buluyor musunuz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Göğüs altı dekoltesi çok hoş oluyor. Sizce en güzel dekolte nerden verilir? Göğüs altı dekoltesini çekici buluyor musunuz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet bence çekici 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Göğüs altı dekoltesi bence göğüs orta büyüklükte ise çekici oluyor. Göğüs çok büyük ya da küçükse aksine itici duruyor. 7 9 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Allah alalah hic düşünmemiştim.. kimsede gorelmedim. dhaa Yorumla _elifce_ +1 yıl Neyi Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl O tarz dekolteyi Yorumla _elifce_ +1 yıl Şahsen ben de görmedim.😀 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Heheh. ama. haklisin büyük gogusli birinde guzelmdurmaz.. o bölgede ise , düzgün göğüsleri olcak 😄 Yorumla _elifce_ +1 yıl Aynen Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Siz dövme. kullaniyormusunuz Yorumla _elifce_ +1 yıl Hayır kullanmıyorum. Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hiiimm bazı kadınlar da asil duruyor ama çok kişi kullanıyor ve bayalasti. çok cirkinn tatoo lar var Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl En cekicisi bu ama ben bu sekilde disarida gezilmesini cok itici buluyorum. Teshirciik cok itici bence. Begendigim kadinin cok fazla ozelini herkesin gormesini istemem 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Göbek yoksa, göğüsler deforme değilse, göğüs altı dekoltesi yerine göre çekici. En güzel dekolte kişiye göre değişir. 1 0 Yorumla
Aranjor_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Üstünden çekici durduğu aşikar. Daha mahrem ve alışılmadık biryer olduğundan benim çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görseldeki kadar açılacaksa şık bence. Fazlası biraz fazla erotizm barındırıyor. 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çekici buluyorum, iri memelerde dekolte çekici görünüyor, içindekini merak ediyorum. 1 0 Yorumla
Howlerwashere Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 76% +1 yıl Bence gayet seksi ama sevgilim ya da eşim yapacaksa başkası göremez bakanı öldürürüm 1 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sana göğüs altı dekolteli elbise alacam :D :D :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüs demek zerafet estetik demek her açıdan güzel hepsi değil tabi bazısı saklasın 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Her kadında güzel olmaz.. 85b efsane olur 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Dimi dimi😄 Yorumla yagmuuradam +1 yıl Evettt örneğin sen:) Yorumla hakankural11 +1 yıl Hocam benım eşimde 85 ama sanki 90+ daha iyi gibi Yorumla yagmuuradam +1 yıl @hakankural11 90 daha iyi evet ;) Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Üstü olsa daha iyi gibi sanki 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😄alttan hoşuma gidiyor son günlerde Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. dekolte güzel bir şey değil bence 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. göğüs üstü daha hoş 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Fiziği düzgün kadınlar için geçerli 1 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 762 cevap paylaştı. Ic bir dovmeyi cekici bulmuyorum 1 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Çekiçi 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pek iyi değil 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Çok iyi 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abartı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Saçmasapan bir şey 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tırt biraz 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazılarında 1 0 Yorumla
YeniDeğilGeriGelen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kesinliklee🥰 2 1 Yorumla Howlerwashere +1 yıl Gayet güzel form 🤝🏽 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet bence çekici
Göğüs altı dekoltesi bence göğüs orta büyüklükte ise çekici oluyor. Göğüs çok büyük ya da küçükse aksine itici duruyor.
Allah alalah hic düşünmemiştim.. kimsede gorelmedim. dhaa
Neyi
O tarz dekolteyi
Şahsen ben de görmedim.😀
Heheh. ama. haklisin büyük gogusli birinde guzelmdurmaz.. o bölgede ise , düzgün göğüsleri olcak 😄
Aynen
Siz dövme. kullaniyormusunuz
Hayır kullanmıyorum.
Hiiimm bazı kadınlar da asil duruyor ama çok kişi kullanıyor ve bayalasti. çok cirkinn tatoo lar var
En cekicisi bu ama ben bu sekilde disarida gezilmesini cok itici buluyorum. Teshirciik cok itici bence. Begendigim kadinin cok fazla ozelini herkesin gormesini istemem
Göbek yoksa, göğüsler deforme değilse, göğüs altı dekoltesi yerine göre çekici. En güzel dekolte kişiye göre değişir.
Üstünden çekici durduğu aşikar. Daha mahrem ve alışılmadık biryer olduğundan benim çok hoşuma gidiyor.
Görseldeki kadar açılacaksa şık bence. Fazlası biraz fazla erotizm barındırıyor.
Çekici buluyorum, iri memelerde dekolte çekici görünüyor, içindekini merak ediyorum.
Bence gayet seksi ama sevgilim ya da eşim yapacaksa başkası göremez bakanı öldürürüm
sana göğüs altı dekolteli elbise alacam :D :D :D
Göğüs demek zerafet estetik demek her açıdan güzel hepsi değil tabi bazısı saklasın
Her kadında güzel olmaz.. 85b efsane olur
Dimi dimi😄
Evettt örneğin sen:)
Hocam benım eşimde 85 ama sanki 90+ daha iyi gibi
@hakankural11 90 daha iyi evet ;)
Üstü olsa daha iyi gibi sanki
😄alttan hoşuma gidiyor son günlerde
üstten verilir böyle hoş bir görüntü olmuyor
Çok güzel görünüyor fazla dikkat çeker
dekolte güzel bir şey değil bence
Bi çekiciliği var
İtici, ucuz bir imaj verir