Rengi çok hoşuma gitti ama ince bi kumas bustiyer bile değil atlet tarzında bilmiyorum eder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Rengi çok hoşuma gitti ama ince bi kumas bustiyer bile değil atlet tarzında bilmiyorum eder mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bune ya benim çocukken oyuncak bebeklerimin iç çamaşırları bile daha kadınsıydı
İçindekini kim görüyor kadınsı ne ya ejdjejejejejdjej
Dişil enerjin düşük algılayamazsın.
Puhahahhahahahajhajajahahjaha seninki baya yüksek belli (!) millete bk atmaya kadar gitmis sksksoeijrbdbdj
Bunun renginin neyi hoşuna gitti inaan biraz seksi şeyler alır 😂
Mor oluşu? Allahin biminde halka açık markette ne seksi üründen bahsediyorsun?
Bimden iç çamaşır mı alınır yavrucum başka yer mi yok 😂
Tüh ya sana sormaliydim haklisin ona da karisin
Tabi takıldığın yerde sor kuzum ayıp ediyorsun 😂
Evde giyersin bence değer. Bu tarz şeyleri ben de severim.
Evet ben de severim rengi cok hosuma gitti ama 99 tl olunca bi düşündüm
Artık ucuz bir şey kalmadı, göğüslerin büyük değilse yakışır da... Rahat edersin ayrıca...
Evet maalesef öyle ama ne biliyim önceden 70 80 tlydi simdi 100 tl olmus. Zaten m beden tam bedenim
Anladım, eskiden 20 TL idi kuzum 😘 çok pahalı her şey. Rengi falan güzel ama kumaşı nasıl bilemem, benzeri var şu an üzerimde çok rahat açıkçası.
Ah bilmem mi 2020 falan en fazla 40 tlydi kadife kumaslar üstelik ahh gidi eski zaman 😂 bu Karșorse kumas fitilli gibi evet biliyorum destekli sutyen yerine bunlar daha iyi daha rahat
Daha ucuzları nette vardır belki yakında bakmadım ama sen bilirsin yine de :) iç giyimde kalite önemli.
Nette vardır da orada da daha uçuk fiyatlar var göremiyorsun kaliteli mi birde hasarli gelme sorunu var
Evet kargo ücretli olabilir bir de. Yazın evde bu takımla takılmak rahat hissettiriyor. Bence al. Aldın mı? :)
Düşünüyorum 1 tane vardı almazlarsa alacam içinde yüksek bel bikinisi de var yani tane hesabi 49 tlye denk geliyor öyle bakinca alinir ama 99 tl olunca insan bi duraksiyor 😂
Haklısın, ama değer bence:) ölçülerin nasıl? Yani kendine yakışır diyorsan kaçırma. Sürekli artıyor fiyatları
Ölçülerim güzel 😂 80 60 100 seklinde
Sorma ya dünku fiyatları arar alıyoruz almayinca bin pisman oluyoruz ne olacak böyle bilmiyorum
Aaa benim küçük 75 😂 olur olur bu ölçüler ideal :)
Evet m beden 😊
Güle güle giy ☺️
Teşekkür ederim. ❣️Bir şey soracağım sen kolay bulabiliyor musun bedeninde ic çamaşırı, 70 75 biraz zor bulunuyor daha cok A kalip olunca sanirim
Netten alışveriş yaparım çoğunlukla ama dediğin gibi bazı şeyleri bulmakta zorluk çekiyorum, küçük olmasının avantajları olduğu gibi olumsuz yönleri de var :)
Evet özellikle 70A A cuplar neredeyse yok belki internette vs vardır ama onun harici pek görmüyorum çoğunlukla 80bden başlıyor 80de de A yok hep b cuplulari düşünüyorlar
Evet haklısın o konuda ama nette bulmak daha kolay. Büyümediler o kadar uğraştım 🙈 ama yine de memnunum... Seviyorum...
Benim büyüdü mu bilmiyorum da gecen senelerde 75b olurken su an olmuyor
Kilo mu aldın, nasıl büyüdü bana da söyle ☺️☺️
Kilo aldim ama üst bedenim cok az aliyor cok zor ustten almam sırtımda genisleyince 75 den 80 e cikti memislerde bi tik büyüdü
Hmm anladım kuzum, küçük olması daha iyi aslında ilerde sarkma olmaz pek. Okşayarak biraz büyürmüş ama benim büyümedi.
Okşayarak buyume olayı palavr gibi
Masajla diyelim biz ona :) ama evet faydası olmuyor
Ahahah erkekler hep öyle deyince öyle diyorum bilmiyorum bazilari ise yaradı falan diyor ama ben pek inanmıyorum ya en fazla 2 - 3 cm bi büyüme vs olabilir
Turkiye de ucuz bisey kalmadi hosuna gittiyse al bence
Ucuz bisey kalmadi evet ama deger bu bu fiyata bilemedim 😀
Rahat bir seye benziyo Buyuk ihtimal deger diye dusunuyorum
Hiç güzel değiller