Moda & Stil 2 ay Sizce nasıl KScanlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce güzelmi deseni vs. Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Gecelik bu elbise değil 😂 Sizce nasıl KScanlar? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zennube30 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 60% 2 ay Çiçekleri çok büyükçe yaşına uygun değil gibi benim tarzım değil 0 5 Yorumla Soran 2 ay Yaş 25 Yorumla Zennube30 2 ay Çiçekli basma tarzı elbiseler 45+ yakışıyor bence 😅 Yorumla Soran 2 ay Elbise değil bu gecelik Yorumla Zennube30 2 ay Elbise gibi duruyo gecelik olması daha kötü ya 😂 babannem giyiyodu böyle gecelikleri Yorumla Soran 2 ay Kendime değil ztn sjsjsjsjsj 😂 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Bence güzel , o kadar güzel ki benim bile giyesim geldi 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. evt bır ara bu tür elbiseler moda idi ben şahsen bır erkek olarak beğenıyorum 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Hem başkasının fotosu hem sansürlemişsin :) 0 12 Yorumla Soran 2 ay Olsun ya nasıl sence Yorumla İiinsannn 2 ay Elbise güzel de üstün de görmek lazım. Ten rengine uyuyor mu uymuyor mu Yorumla Soran 2 ay Üstümde mi ahahahadbdh ben internetteki modeli sansürledim buraya atmak mi asla 😂😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Beyaz uyar Yorumla İiinsannn 2 ay Enteresan 🤨 Yorumla Soran 2 ay Ilginç 😂😂😂 Yorumla İiinsannn 2 ay Aklıma deli dolu şeyler geliyor eğer tenin beyaz ise çok tatlı olur sarışınsan seksi olur esmersen güzelsen le le le canım Yorumla Soran 2 ay Kendime almiycam Yorumla İiinsannn 2 ay Kilolusun o zaman 😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Yok sana alcam o yüzden 😂😂😂😂😂😂 Yorumla İiinsannn 2 ay Almayanı üstüne bal döküp bal arılarının yuvasına bağlasınlar mı? 😂 Yorumla Soran 2 ay Adres ver bakam Yorumla
Diyetisyen-Alp Takip Et Xper 5 Yaş: 33 2 ay Deseni güEl ama fiziğin böyle olması gerekiyor 0 5 Yorumla Soran 2 ay Gecelik bu elbise değil Yorumla Diyetisyen-Alp 2 ay Hım anladım gizli olmaan bişe soracaktım Yorumla Soran 2 ay Sor bakem Yorumla Diyetisyen-Alp 2 ay burada değil Yorumla Soran 2 ay Sorma o zaman bakam Yorumla
BenLookie Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% 2 ay Kim bu senmi 0 6 Yorumla Soran 2 ay Yok be manken Yorumla BenLookie 2 ay 🤣🤣🤣 Yorumla BenLookie 2 ay Niye mankeni sansurluyon Yorumla Soran 2 ay Günah ya boş ver Yorumla BenLookie 2 ay Ahaha helal jiz snaa Yorumla Soran 2 ay 😀👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Niye sansürledinnn 😅 0 17 Yorumla Soran 2 ay Ya ne biliyim ramazan ayı birde gerek yok internetten bi resim bana ait değil de olsun ya Yorumla Soran 2 ay Iyimi sence Yorumla Kayahanben 2 ay Bence manken bu gerçek değil Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çiçek desenli elbiseler çok güzel oluyor bence Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben evet gerçek değil söyledim ztn 😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Kusura bakma sonradan düştü güzel manken 😂😂 Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben mankeni değil elbiseyi sordum 😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Manken elbiseden güzel olunca 😂😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Bu elbise herkese yakışmaz bence fiziği düzgün olanda daha hoş durur Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben Gecelik Yorumla Kayahanben 2 ay Hadi ya bu nasıl gecelik böyle 😂 Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben Vallahi ya 😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Biraz değil baya değişik şimdi kararsız kaldım bak 😂 Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben karar ver artık 😂😂😂😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Yok ya ben beğenmedim bunu ne yalan söyleyeyim gecelikse tabiki 😂😂 Yorumla Soran 2 ay @Kayahanben Gecelik yaw😂 Yorumla Kayahanben 2 ay Bence daha güzelleri tercih edilebilir en azından benim zevkime uygun değil 😂 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çiçekleri çok büyükçe yaşına uygun değil gibi benim tarzım değil
Yaş 25
Çiçekli basma tarzı elbiseler 45+ yakışıyor bence 😅
Elbise değil bu gecelik
Elbise gibi duruyo gecelik olması daha kötü ya 😂 babannem giyiyodu böyle gecelikleri
Kendime değil ztn sjsjsjsjsj 😂
Bence güzel , o kadar güzel ki benim bile giyesim geldi
Önemli olan kaç yaşında bu geceliği giyecek kişi
evt bır ara bu tür elbiseler moda idi ben şahsen bır erkek olarak beğenıyorum
Hem başkasının fotosu hem sansürlemişsin :)
Olsun ya nasıl sence
Elbise güzel de üstün de görmek lazım. Ten rengine uyuyor mu uymuyor mu
Üstümde mi ahahahadbdh ben internetteki modeli sansürledim buraya atmak mi asla 😂😂😂😂
Beyaz uyar
Enteresan 🤨
Ilginç 😂😂😂
Aklıma deli dolu şeyler geliyor eğer tenin beyaz ise çok tatlı olur sarışınsan seksi olur esmersen güzelsen le le le canım
Kendime almiycam
Kilolusun o zaman 😂😂😂
Yok sana alcam o yüzden 😂😂😂😂😂😂
Almayanı üstüne bal döküp bal arılarının yuvasına bağlasınlar mı? 😂
Adres ver bakam
Güzel kısmında bir şey yok
güle güle giyin canım
Bence gayet güzel
Deseni güEl ama fiziğin böyle olması gerekiyor
Gecelik bu elbise değil
Hım anladım gizli olmaan bişe soracaktım
Sor bakem
burada değil
Sorma o zaman bakam
Kim bu senmi
Yok be manken
🤣🤣🤣
Niye mankeni sansurluyon
Günah ya boş ver
Ahaha helal jiz snaa
😀👍
Güzel
Teşekkürler
Harika külliyen
Beğenmedim
Güzel bence
Niye sansürledinnn 😅
Ya ne biliyim ramazan ayı birde gerek yok internetten bi resim bana ait değil de olsun ya
Iyimi sence
Bence manken bu gerçek değil
Çiçek desenli elbiseler çok güzel oluyor bence
@Kayahanben evet gerçek değil söyledim ztn 😂
Kusura bakma sonradan düştü güzel manken 😂😂
@Kayahanben mankeni değil elbiseyi sordum 😂
Manken elbiseden güzel olunca 😂😂
Bu elbise herkese yakışmaz bence fiziği düzgün olanda daha hoş durur
@Kayahanben Gecelik
Hadi ya bu nasıl gecelik böyle 😂
@Kayahanben Vallahi ya 😂
Biraz değil baya değişik şimdi kararsız kaldım bak 😂