Moda & Stil Sizce nasıl KScanlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce güzelmi deseni vs. Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Gecelik bu elbise değil 😂 Sizce nasıl KScanlar? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zennube30 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Çiçekleri çok büyükçe yaşına uygun değil gibi benim tarzım değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 25 Yorumla Zennube30 +1 yıl Çiçekli basma tarzı elbiseler 45+ yakışıyor bence 😅 Yorumla Soran +1 yıl Elbise değil bu gecelik Yorumla Zennube30 +1 yıl Elbise gibi duruyo gecelik olması daha kötü ya 😂 babannem giyiyodu böyle gecelikleri Yorumla Soran +1 yıl Kendime değil ztn sjsjsjsjsj 😂 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bence güzel , o kadar güzel ki benim bile giyesim geldi 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. evt bır ara bu tür elbiseler moda idi ben şahsen bır erkek olarak beğenıyorum 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hem başkasının fotosu hem sansürlemişsin :) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ya nasıl sence Yorumla İiinsannn +1 yıl Elbise güzel de üstün de görmek lazım. Ten rengine uyuyor mu uymuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Üstümde mi ahahahadbdh ben internetteki modeli sansürledim buraya atmak mi asla 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz uyar Yorumla İiinsannn +1 yıl Enteresan 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Ilginç 😂😂😂 Yorumla İiinsannn +1 yıl Aklıma deli dolu şeyler geliyor eğer tenin beyaz ise çok tatlı olur sarışınsan seksi olur esmersen güzelsen le le le canım Yorumla Soran +1 yıl Kendime almiycam Yorumla İiinsannn +1 yıl Kilolusun o zaman 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok sana alcam o yüzden 😂😂😂😂😂😂 Yorumla İiinsannn +1 yıl Almayanı üstüne bal döküp bal arılarının yuvasına bağlasınlar mı? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Adres ver bakam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye sansürledinnn 😅 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne biliyim ramazan ayı birde gerek yok internetten bi resim bana ait değil de olsun ya Yorumla Soran +1 yıl Iyimi sence Yorumla Kayahanben +1 yıl Bence manken bu gerçek değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çiçek desenli elbiseler çok güzel oluyor bence Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben evet gerçek değil söyledim ztn 😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Kusura bakma sonradan düştü güzel manken 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben mankeni değil elbiseyi sordum 😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Manken elbiseden güzel olunca 😂😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Bu elbise herkese yakışmaz bence fiziği düzgün olanda daha hoş durur Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben Gecelik Yorumla Kayahanben +1 yıl Hadi ya bu nasıl gecelik böyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben Vallahi ya 😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Biraz değil baya değişik şimdi kararsız kaldım bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben karar ver artık 😂😂😂😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Yok ya ben beğenmedim bunu ne yalan söyleyeyim gecelikse tabiki 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Kayahanben Gecelik yaw😂 Yorumla Kayahanben +1 yıl Bence daha güzelleri tercih edilebilir en azından benim zevkime uygun değil 😂 😂 Yorumla
Diyetisyen-Alp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Deseni güEl ama fiziğin böyle olması gerekiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gecelik bu elbise değil Yorumla Diyetisyen-Alp +1 yıl Hım anladım gizli olmaan bişe soracaktım Yorumla Soran +1 yıl Sor bakem Yorumla Diyetisyen-Alp +1 yıl burada değil Yorumla Soran +1 yıl Sorma o zaman bakam Yorumla
BenLookie Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kim bu senmi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok be manken Yorumla BenLookie +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla BenLookie +1 yıl Niye mankeni sansurluyon Yorumla Soran +1 yıl Günah ya boş ver Yorumla BenLookie +1 yıl Ahaha helal jiz snaa Yorumla Soran +1 yıl 😀👍 Yorumla
sonmaiken Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çiçekleri çok büyükçe yaşına uygun değil gibi benim tarzım değil
Yaş 25
Çiçekli basma tarzı elbiseler 45+ yakışıyor bence 😅
Elbise değil bu gecelik
Elbise gibi duruyo gecelik olması daha kötü ya 😂 babannem giyiyodu böyle gecelikleri
Kendime değil ztn sjsjsjsjsj 😂
Bence güzel , o kadar güzel ki benim bile giyesim geldi
Önemli olan kaç yaşında bu geceliği giyecek kişi
evt bır ara bu tür elbiseler moda idi ben şahsen bır erkek olarak beğenıyorum
Hem başkasının fotosu hem sansürlemişsin :)
Olsun ya nasıl sence
Elbise güzel de üstün de görmek lazım. Ten rengine uyuyor mu uymuyor mu
Üstümde mi ahahahadbdh ben internetteki modeli sansürledim buraya atmak mi asla 😂😂😂😂
Beyaz uyar
Enteresan 🤨
Ilginç 😂😂😂
Aklıma deli dolu şeyler geliyor eğer tenin beyaz ise çok tatlı olur sarışınsan seksi olur esmersen güzelsen le le le canım
Kendime almiycam
Kilolusun o zaman 😂😂😂
Yok sana alcam o yüzden 😂😂😂😂😂😂
Almayanı üstüne bal döküp bal arılarının yuvasına bağlasınlar mı? 😂
Adres ver bakam
Güzel kısmında bir şey yok
güle güle giyin canım
Bence gayet güzel
Niye sansürledinnn 😅
Ya ne biliyim ramazan ayı birde gerek yok internetten bi resim bana ait değil de olsun ya
Iyimi sence
Bence manken bu gerçek değil
Çiçek desenli elbiseler çok güzel oluyor bence
@Kayahanben evet gerçek değil söyledim ztn 😂
Kusura bakma sonradan düştü güzel manken 😂😂
@Kayahanben mankeni değil elbiseyi sordum 😂
Manken elbiseden güzel olunca 😂😂
Bu elbise herkese yakışmaz bence fiziği düzgün olanda daha hoş durur
@Kayahanben Gecelik
Hadi ya bu nasıl gecelik böyle 😂
@Kayahanben Vallahi ya 😂
Biraz değil baya değişik şimdi kararsız kaldım bak 😂