Arkadaşlar ben ilk defa karslı biriyle tanıştım ben 22 o 21 yaşında ben ondan daha olgunum yani ama çok tatlı o da şu an ben ne dersem yapıyor sizce karslılar nasıldır bilgisi olan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Erkek degil mi hepsi ayni p. şt😂😂
Ahahahha vak o konuda haklısın
Karslılar dile bir defa düşmüş ve halk arsında bu durumu düzeltmek çok zor. Lakin Karslılar sanıldığı gibi kötü değil aksine iyi canayakın, ekmeğini bölüşür, derdine ortak olur. Candır Kars yaw
Dile düşmemiş ya ben hiç kötü duyum almadım aslınd ahiç duyum almadım ilk defa kars la bir baplantım olacak
Ben de oralıyım 🤗
Yaa sevindim :)
Normalde karslılar iyi anılmaz, sana denk gelmemiş ama toplumda öyle söylenti var, çekemiyorlar bizi 😉
Urfa da öyle ben urfalıyım :)
O sana kaz pişirir, sen de ona çiğ köfte yaparsın
Ahaha :) kaz mı pişiriyorlar cidden
Evet karsın kazı meşhurdur ve Kars kaşarı en meşhuru tabi ki. Ama sen de hiç dersine çalışmamışsın
Dedim ya hiçbir fikrim yoktu :)) teşekkürler
Rica ederim,
kamu görevlisi ve öğrenciye karşı toplumun en misafirperver ve saygılı insanlarıdır. Huyundanmı suyundanmı bilinmez sabrı denenmemesi gereken insanlardır karslılar. Zamanında hatrı sayılır bir güzel dayağını yediğim insanlarda karslıdır. sözün özü şudurki iyidir bu toprakların insanı iyidir
Karslılardan nefret ediyorum. Kaç tane karslı tanıdıysam akılları sıra kurnazlık yapma peşindeler. Ticaretleri rezil.
Cidden mi ya kurnaz mı diyorsun
Ya ne kurnazı sadece kurnaz olmaya çalışıyorlar. Bak ben ağrılıyım öğrenciyim ayak üstünde 50 kişi dolandırırım karslılardan gelir beni dolandırmaya çalışır. Aşırı pislik insanlar ayrıca cimriler. şu an hiç iyi birisine rastlamadım
Şeytan yanıma gelse pabuçlarına dikkat eder ama bu karslılar 2 gramlık aklıyla iş yapmaya çalışırlar. Sevemedim onlara karşı ön yargılarımda var
Kayseriyle karıştırmıyon dimi :D
Yok daha neler. Kayserililer zaten ticaret adamı. Karslılar ise kendini kurnaz sanan tayfa.
Ya anladım baya sevmiyorsun :)
Agggaaaa kuran çarpsın nefret ediyorum
Ahahah :D nefret etme karslı kıza aşık olursun sonra :D
Vallahi neyi kınadıysam başıma geldi. Büyük ihtimalle oda gelir. Yukarıdaki ne yazıyorsa onu yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun babacan ne diyim ki
Karslıyla yılanı aynı çuvala koymuşlar iki dakika sonra yılan bağırmaya başlamış beni kurtarın diye😄😄
Kafkas olan Karslı ise delikanlı merttir. Diğerlerinden ise uzaklaş
Kafkas dan bahsediyordu o peki neden diğerleirn uzaklaşayım nasıllar
Orası karışıktır. Kürt hdpli filan da var. Kafkaslar iyidir genelde.
En iyi karsli ölü karsli diye bir söz var ne kadar gercek bilmem
Cana yakındırlar, erkekleri merttir ama kıskançtır
Evet o da çok aşırı kıskanç ya
Karslıyım bende, merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin. 🙂
Aileler baskıcı mı
Başka konuda Antalyalıyım demişsin @HAZALMD
@LecolaTesla sen nerden biliyorsun ki
Çünkü gördüm Antalya yazmış
@LecolaTesla hım valla bilmem ki
Karslıyla nasıl tanıştın?
@LecolaTesla o cevap verdiğim soru "nerelisiniz ve nerede yaşamak istersiniz" di. Bende yaşamak istediğim yere Antalya dedim😂😂😂
He pardon arkadaşım 😄
Evcil hayvan sahipleniyor heral
Ne alaka sadece nasıl biliyorsunuz diye sordum hakkınd ahiç fikrim yok olamaz mı
Karslılar nasıl olsun donuyor soğuktan
Digor'lular at hırsızı :)
adam memleketten çıkmaz..
Neden
sen yanlış anladın.. öyle bir söz vardır adam anasından çıkar memleketten değil diye..
Kars'ta kaz çoktur.
Kaz gibi olurlar
Saçmalama ajskka
Ben mi sen mi 😂😂😂
Sen
😀😀
Hoşuma gitti napim
İyidir