Kulağımı ikinci kez deldirsem nasıl olur?

Bi arkadaşım deldirmis çok güzel duruyor. Küpe takınca cok hoş duruyor. Acaba yapsam nasıl olur. Şöyle yapmak istiyorum
Bende de 3 delik var iki tarafta da. Küpe takmayı seviyorum cesaret edebilsem kıkırdağa da istiyorum ama ondan korkuyorum😅
Bende yapmak istiyorum ya
Halka küpe takmaktsn cok sıkıldım shehwha
Kendin mi deldin
Denicem bende umarım pişman olmam 😂
Oooo baya uğraştırıcı. Kendim delemem sanırım
Eczanede yaptırırım büyük ihtimalle. Teşekkür ederim görüşün icin☺️
Çok güzel bende 8 tane var toplam delik çok seviyorum fbfjb
Oha nasıl yaptın shehshsh
fgfdfk Bi şey yok ki iki kulağımda da 3 tanesi normal delik zaten bu fotodaki gibi onlar cok basit. Bi kulağımda da kıkırdak ve tragus var ekstradan
Güzel duruyordur ama he ben de fotoğraftaki gibi yapmak istiyorum da inşallah güzel durur
durur durur ben en alttakine her gün farklı halka küpe takıyorum değişik modellerde ve renklerde. üstteki ikisinde sabit gümüş küpelerim var biri minik halka biri de minik top tarzı bi şey. o sekilde güzel duruyo bence
Denicem inşallah ☺️ teşekkür ederim görüşün icin
Rica ederim :)
Cevap
23Cevap
Güzel olur, istiyorsan yaptır
Delidir tabii ki sevmezsen kapatırsın zaten kulak memesi sıkıntısız bir yer tabanca ile delinebilir. Fakat kıkırdak düşünürsen iğneyle deldirmelisin. Her ikisi de acısız kıkırdak için biraz bakım yapman gerekiyor o kadar
Kulak memesini deldirmeyi düşünüyorum
Benim kulağımda aynı böyle küpe sayısı ve sırası ve güzel duruyor kendim delmiştim evde
Acıyo mu nasil deldirdin
Deldirme kitleri var trendyolda onlardan aldım. Kalemle yerleri işaretledim ama birinden yardım almak daha iyi kendin yanlış yeri işaretleyebilirsin.
Acı hissi oluyor mu
Hızlı delersen sıkıntı yok. Tabanca gibi saniyesinde geçirmen lazım korkmadan. Ben ilk başta korktum o yüzden yavaş yaptım ve acıdı. Ama ondan sonra çat çat diye gözüm kapalı deliyorum
Denicem inşallah korkmadan yaparim. Teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm 😊
8 defa deldirdim bence küpe erkeklerde de güzel duruyor bence yaptır ama yapabilirsen piercing yaptır 6 deliği tabancayla 2 deliği iğneyle yaptırdım iğne ile olan çok daha temiz ağrısız oldu
Benim de sağda 3 solda 2 tane var ve küpe takınca mükemmel duruyor, dolu dolu ve zarif. Deldirirken de can acıması pek olmuyor sadece üzerine dokunulduğunda ya da yatıldığında birkaç gün feci ağrı oldu ama buna değer cidden. Tek sıkıntı çok fazla delik olduğu için küpe kombinasyonu yapmak dnljkjfdgklfkgbjf
Bende de ikişer kulak deliği var bı tane kıkırdak ama çoğunlukla ilk kulak deliğini ve kıkırdağa küpe takarım. Yani gereksiz diğer delikler
yaptir canim nolcakki gobek, dil ya da dudak olsa 10 kere dusun derdim ama kulak yani baktin sevmedin takmazsin gozede carpmaz o kikirdak oldugu icin geri kapaniyo sanirim kapanmasada nolcak
Yaptırıcam bakalım 😂 korkuyorum acır diye xhehd
kadın olmak eşittir acı çekmek 🤷🏼 ağdası, kaşı, bıyığı, regli, doğumu, bu vız gelir tırıs gider 😆
😂😂😂
Bence çok güzel durur ben yakıştırıyorum açıkçası 👍
Benim birinde üç birinde iki tane... güzel bence de seviyorum
Benim kulağımda 3 tane delik var hiç pişman olmadım.
Bence güzel durur.
Deldirme güzellik uğruna yapıyoruz gusül alırken zor oluyor su israfı falan filan
Benim 3 delik ama sadece bir kulağım diğeri iki çok kibar duruyor
Benim sol kulağımda 4 tane var. biri tragus biri helix ikisi de görseldeki gibi
Evet yaptır çok güzel oluyo bende 3 tane var 4. düşünüyorum😅
Valla bi erkek olarak bende takıyorum 3 er delik vardı kulağımda
Kendini nasil mutlu hissediyorsan öyle yapmalisin
Deldir bence bir dene aklinda kalmasin yakişir elbet
2,3,4,5.. devamı bile gelebilir. Ben aksesuar konusunda çok eksiğim asla kullanamıyorum ama kullananlara aşığım. Çok hoş duruyor dene bence
Güzel ya benim bir kulağımda 3 diğerinde 4 delik var, seviyorum.
Bende çok beğeniyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. İlk fırsatta bende deldireceğim.
4 tane deldir bence 2 tane de helix deldir çok hoş duruyor
En İyi Cevaplar