Küpelerim, piercingim ve dövmelerim var bunlar basit gösterir algısı varmış bu benim umurumda değil ama genel olarak herkes böyle mi düşünüyor?

Dövme ve piercing insanı basit göstermez. herkesin kendi kararıdır.
ben Dövme ve piercingi insanlara yakıştırıyorum çünkü bence güzel duruyor. benimde dövmelerim var zaten. istemeyen yazmaz zaten ama yapana karışmamalıdır.
En güzel yorum bu kardeşim teşekkür ederim
Rica ederim abla
Hayır basit göstermez. Sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz. Bende de piercing var. Sonuçta ben seviyorum. Kim ne düşünmüş veya beğenmemiş hiç umrumda olmaz. Çünkü kendi bedenimden ben sorumluyum. Kimseye söz düşmez. Elalem ne demiş hiç takılma derim. Toplum geri kafa olarak hiç ilerlemiyor zaten.
Teşekkür ederim EiG için 🌸
Basit değil de çok kalabalık olmuş evet kalabalık. Tadında olsa az olsa belki daha iyi olur gibi geldi bana. Bu benim fikrim. Sen nasıl mutlu isen o şekilde yap ve kimsenin ne dediğini umursama.
Estetik açıdan güzel buluyorum önemli olan kendini nasıl mutlu hissettiğindir.. basitlik kişilikle alakalı bir davranış seçimler ve tarzlarla ilgili bir şey değil...
Evet ama genel olarak anneysen vs gibi söylemler ile itham ediliyoruz maalesef ki.
kendi kişisel gelişimini tamamlamış insan çok maalesef bunun dönemi yaşı ya da medeni hali ile ne ilgisi varsa anlatamazsiniz
Cevap
37Cevap
Bence basit göstermez, aksine yakışıyor bana kalırsa. Ayrıca herkesin kendi hayatı, kendi bedeni. Kime ne? Ha ama tabiki hayatta böyle olmuyor insanlar konuşuyor ama herkes konuşur takmamak lazım. Sen kendine yakıştırıyorsan bitmiştir 🥰
💐 çok teşekkür ederim
Görüntü olarak güzel yakışana yakışıyor yani ama bence sırf görünüş için iki de bir bir yerini deldirip üzerine kalıcı dövme gibi şeyler yaptırıp yaptırıp vücuduna objeymiş gibi davranan insanların zihniyeti düşündürtüyor biraz. Özellikle de abartıya kaçmış kimseler.
Küpeler çok fazla, Afrika kabilesinden çıkma gibi.
Dövmeleri de sevmiyorum, çünkü herkes ama herkes orasını burasını çizdiriyor artık aşırı itici gözükmeye başladı. Sapsade ten görmeye hasret kaldım resmen
Tebessüm ettirdin sen çok yaşa😄teşekkür ederim yorum için
Sende çok ve sağlıklı yaşa 😊😊 rica ederim
Öyle diyenlere gülüp geçerim, benim icin zevktir onlar, dövmelerim kupelerim piercinglerim var benimde ve kimse gercekten begenmek zorunda degil.
Nokta, kesinlikle haklısın.
Hayır bence basit göstermez ama bazı insanlar aşırıya kaçıyorlar metalciler gibi tabi kendi tercihleri ama ben yakıştırmıyorum sadelikten yanayım.
Ben sevmiyorum.
bazilarinda çok hoş durabiliyor, bazilarindada çok cirkin. Herkese yakışan birsey değil, aynı zamanda seçimde çok ônemli
Katılıyorum canım
Bazı dövmelerin çekiciliği vardr bazıları da basit gösterir piercing sevmiyorm yakistrmiyorm da
Anladım balım ben minimal dövmeleri seviyorum genelde de dövmelerim göz yormayacak şekilde haklısın bu konuda teşekkür ederim yorum için
Bende dövme&piercing takan 18 i geçmiş kızların bakire olmadığı yönünde kanaat var. Şu ana kadar yanılmadım.
Evet tam da senin gibilerden bahsediyoruz insanların cinsel hayatı, aksesuarları, dövmelerine burnunu sokan hadsizlerden
Yoo isteyen istediğini yapar ben de hiçbiri yok ama bu ben istemediğim için yok, yapan kişiyi itici gösterecek tonla şey var bunlar kıstas bile değil
Herkes bunun farkında değil işte balım
Bende hiçbiri yok, çok sevmem ama bence minimal dövmeler ve piercingler çokta kötü durmuyor abartı olanlar kötü gözükebiliyor bazen
Evet katılıyorum büyük dövmeleri bende sevmiyorum
Yoo hatta bazılarını çok çekici gösteriyor. Basit diyen asıl basit kişidirde kendini böyle avutmaya çalışıyordur.
Ben insanların böyle şeylere karışmasını çok garip buluyorum ama anneye yakışmıyor gibi bisey duydum bugün acaba genel olarak insanlar ne düşünüyordur merak ettim
Maalesef insanlar herşeye burnunun sokar çünkü özgüvensizlik var bizim toplumda.
İnsanları kategorize etmekte üstümüze yok çok garip bir topluma sahibiz.
Gereğinden fazla şeyler bana bohem geliyor sen böyle mutluysan bize laf düşmez deneme yanılma yap kendine istediğin tarza ulaşacağına eminim
Yaklaşık 16 senedir var küpelerim piercing de 12 senedir var ben kendimi böyle seviyorum toplumda ki algıyı merak ettim sadece
Ben göbek piercingini severim. İlerde yaptırmayıda düşünüyorum. Dövmede çok tarz durur ama dinen doğru olmadığı için uygun bulmuyorum.
Göbek piercingi bende çok istiyorum ama doğumlardan sonra pek cesaret edemedim
Neden basit göstersin? Bur bir tercih ve aksesuar. Kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez. Bende de dövme ve piercing mevcut
fazla abartı olmadığı sürece her ikisini de seviyorum özellikle dil ve göbekte
Abi göbek neyse de dil acır yemek yenmez ki
valla öyleymiş çok acıyormuş sanırım bir hafta duyduklarımın yalancısıyım :D
Hayır bizim orada havalı derler ya da satanist 😂😂
Satanist değilim havalı da değilim sizin oralar nere ugarayalim bi ara bakalım ne diyecekler
Malatya 😃
Bide Bayburt 😃
Aşırı havalı bence istediğinizi takıp takıştırabilirsiniz
Havalı durması gibi bir gayem olmadı hiç teşekkür ederim
Çok tarz bence yaa :) ben Atatürk dövmesi istiyorum
Sol kolumda Ulus Hakanı Anafartalar Başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ümüzün imzası var.
Bi tane kaşımda piercingim var o yeter fazlasına gerek yok ama onsuz da yapamam
Ona pek cesaret edemedim çok acır mı yakışır mi derken bu saatten sonra yaptırmam gali😄
İnsanların ne düşündüğünü boş ver onlar sadece aksesuar ha dövme biraz kalıcı bir aksesuar ama olsun
Ben genel olarak ne düşünülüyor onu merak ettim balım
Bence baya cool. Ben de dövme istiyorum da içime oturan bir model bulamadım henüz
Dövme bağımlılık yapan bisey ama biliyor musun 18 yaşımda ilk dövmemi yaptırdım yaş 34 7 dövmem var
Sol kolumda Ulus Hakanı Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ün imzası var , sağ kolumda bir küçük orman ve kalp var , sağ bileğimde BozKurt var , kalbimin üzerinde çocuklarımın isimleri yazıyor. Boynumda ki görünüyor fotoğrafta içinde GökTürkçe Türk yazıyor.
Türkçüyüm evet.
Bazı kişilerde itici duruyor. Dövme abartılmadıkça güzel, piercing sevmiyorum.
Minimal dövmeleri seviyorum bende kaba dövmeler kötü duruyor bence de teşekkür ederim yorumun için.
Küpeler kaba dövmeni de beğenmedim. Yoksa bununla ilgili bir önyargım yok.
Teşekkür ederim yorum için
Rica ederim.
Bunun basitlikle ne ilgisi olabilir. Basitlik karakter ile ilgilidir
Bence hayır çünkü herkesin kendine has tarzı var
Basit göstermiyor. Fotoğraf senin mi? Küpeleri pek yakıştırmadım, daha farklı şeyler deneyebilirsin. Böyle beğeniyorsun tabi sorun değil, senin kulağın senin seçimlerin
Evet benim fotoğrafım şimdi çektim o yüzden güzel görünmüyor halka küpe seviyorum aslında balım ne deneyebilirim tavsiyen varsa açığım
Hepsi aynı yerine farklı farklı taksan? Bence biraz daha hoş durur. Çok halka küpe çeşiti var aslında
Araştıracağim çeşitlere bakacağım teşekkür ederim balım 💐
Rica ederim 🌸
Şu an 3 tane dövmem var.. Geçmişte piercing takıyordum.. Basit gösterdiğini hiç bir zaman düşünmedim aksine beğeniyorum..
11 dövmem var 7 sini kullanıyorum 5 i kapatma yöntemi ile şekil değiştirdi bende seviyorum
Evet
Dövmesi olan kızlar daha çok tek gecelik goruluyor
Erkeklerde sey var dovmeli pricingli birini görünce takilmalik gözüyle bakiyorlar
Piercing basit gösterebilir ama iyi bir dövme daha çekici kılar.
Yoo neden basit göstersin abarti degilse cok hos durur
Teşekkür ederim balım yorum için
Benim de sık sık olur dövmelerim, sonra silinir. Çakma yani. Seviyorum ben.
Çoğu görünmeyen yerlerde olmak üzere 9 dövmem var. Kimin ne düşündüğü beğenip beğenmediği umurumda değil.
Benimde öyle ama genel olarak ne düşünüldüğünü merak ettim
İnsandan insana değişiyor o bakış. Kimisi çok gereksiz ve iğrenç çirkin buluyor, kimisi bayılıyor aşırı çekici buluyor.
Azi makul piersingin bazilarinda. gercwkten cok iyi duruyor
gösterir genç yaşlarda sorun olmayabiliyor ama düşünsene 90 yaşında kolunda akrep dövmesi bir deden var kimse takmaz o dedeyi
yasli erkekler dövme yapio kot giymeleri cok komik
@ruhhalim2828 bence de
burun kulak piercing ve kücük dövmeler güzel oluyor
piercing kötü duruyor bence ama bazı sade dövmeler kızlara çok yakışıyor
Doğal guzellik daha iyi olduğun gibi allahın yarattigi bedene dövme vs abes bence
Ne alaka bazılarına yakışıyor bile baya saçma soru
Soru sormak için var olan bir platformda yaşadığım bişey üzerine soru sormami saçma bulma hakkını sana kim verdi?
Basit değil ama hoş göstermiyor
Teşekkür ederim canım yorum için
Küçük bi dövme yaptırmak istiyorum
Minimal dövmeler çok güzel duruyor ama yaşın doğruysa bence biraz bekle hayatın mesleğin şekillensin ablacım dövmeler bazı mesleklerde engel oluyor
Bileğime yaptırmak istiyorum zaten Küçük bir sey
Asker veya Polis olmak istersen bu sana engel olur ama ablacım
Öyle bi düşüncem yok aslında
Göğüs uçlarına takılan piercing çok itici gözüyor amaç ne araya takmakta onuda çözemedim
Abi o korkunç bisey zaten hem itici duruyor hem ürkütücü
Kulak burunu anladıkta hadi ağıza dile de tamam ama orası nedir ya nasıl rahat ediyorlar
Aksine farklı ve özel
basit degilde ne biliyim değişik duruyor
Kadınlara çok yakışıyor
Biraz kontrolden çıktı bu durum.
Yapılan dövmeye , bölgeye ve işçiliğe göre değişir
Basitlik evet 😀
Ben pek sevmiyorum şahsen
Dövme eğer abartılı değilse aksine cool oluyor ama piercing bence çok itici bir şey
Fazlası çok itici bence tadında olmalı her şey
Piercing, dövmeden daha masum.
Basit değil de biraz ergen emo gösteriyor
Teşekkür ederim balım yorum için
Ne demek💖
💐
Göstermez. Normal bence
ileri yaşlarda pişmanlık
Hayır asla pişman değilim
kaç yaşındasın
Aman allah korusun
Donsuz sen esrani ara.