AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
seni orada polise şikayet edip mahkemeye verse ırzıma geçti diye dövdürtse ışid örgütüne söylese kafanı keserler.. kızlar herşeyi yapar. uzak durcan o işten çık. aç kal gerekirse. ölürsün en fazla.
bana küfür et okadar zoruma gitmez, onu orada mahvederdim
o çorabı suratına fırlatmayı haketmiş aslındada sen gene iyi dayanmışın boşver bak sen işine parana
sen hiç bir şey yapmamışsın birader kendinden utansın kokoş yelloz...
O çorabı yedirseydin keşke
çok isterdim ama patronumun arkadaşı olduğu için hizmet etmek zorunda kaldım.
terbiyesizlikle kalmamış ayrıca görgüsüz
aynen öyle oldu ama buradaki arkadaşlar sağ olsun sakinleştirdiler beni.
sende bir hata yokki, o tamamen kadının sonradan görmeliği ve gerçekten terbiye almamış ailesinden. böyleleri iyi muameleyi haketmiyor
Bir daha boyle bir sey olmayacagi konusunda soz aldim zaten. Oyle kotu etkilendim ki ilerde evlendigimde esim istese yine corabini giydirmem, bilincaltima isledi olay.
pardon ben sizi üvey kızınızla karıştırdım deyip karşısından çekilseydin :)
Egosu tavan yapan karılardan nefret ediyorum çükümü yesinler.
Sonradan görmedir bu. Edepsiz.
Babadan zengin ama sonradan mi zengin oldular bilmiyorum.
yemin ederim onu orda yerin dibine sokardım cocuk musun kardeşim konuşsana
Müşteri nadiren haklıdır kardeşim.
patronun yakın arkadaşı olunca ve öncesinde bana onu memnun etmem ve her isteğini yerine getirmem konusunda uyarı gelince bu durumda bile haklı oldu.
İşte parayla herseyi satin aliyorlar. bizde malesef bu ucuz dünyada yaşıyoruz insanlar zekalariyla, ahlaklaritla, vicdanlariyla ovunmeyi bırakıp paralariyla , güzellikleriyle ovunur olmuş ki bu çok acı sen takma kafana yanlış bişey yapmadığın sürece salla gitsin oda madem böyle bir hassasiyeti var kendi giyseymis ayakkabisini. ayakkabisini giydirince sorun yok coraptami sorun var dediğim gibi dusundugune değmez.
muhtemelen kızmaya yer arıyordu. dediğiniz gibi ayakkabıları tek tek giydirtip çıkarttırdı da çorabı giydirince mi deliye döndü? olan oldu artık bundan sonra isteyene bile giydirmem.
var öyle dengesizler takma kafana geçmiş olsun.
teşekkür ederim ilginiz için.
Rica ederim.
keşke ayakkabıyla kafasını parçalasaydın
üzerinden kaç saat geçti hala elim ayağım titriyor sinirden ya hiçbir şey diyemedim.
içinde kalmıştır çok iyi anlıyorum valla, görgüsüz işte
Kalmaz olur mu ya bana kole muamelesi yapti ama ben hizmete devam ettim.
Terbiyesiz bir tane caksaydiniz
kızlara vurulmaz.
Haketmis
evet ama yine de bir erkek, bir kıza vuramaz.
manyak karı hiç morelini bozma içine dert etme
Milyonda bir denk gelir o da bana denk geldi. Daha buradaki hicbir kiz o kiza hak vermedi ya nasil mutluyum.
Bence Kadın
Sonradan Görme
Sasırmıs
Babadan zengin, emeksiz zenginlik iste.
Ne olursa olsun bu kadar ezdirmemelisin kendini.
bir daha tekrarlanmayacak yani patronumun arkadaşı diye bir kereye mahsus istenileni yaptım ama bir daha asla olmayacağını patronuma da söyledim.
Sonradan görmeymiş baya belli be dostum
çabalamadan kazanma diyelim. babadan zengin kendileri.
Alın teri bilmez işte , ayakkabı giydirmek normalde , çoraba kadar giydirmemelisin... Böylesi cıkıyor sonra insanlıktan nasibini almamış
normalde öyle bir uygulamamız yok zaten. patronumun arkadaşı ve hizmet edilmesinden hoşlanıyor diye yaptım da bir daha kimseye böyle bir şey yapmam.
Bu kafayla cok üzülür o cok , geçmiş gitmiş dostum düşünme yeter
ayağıyla itmesi terbiyesizlik
çok rencide ediciydi ya resmen paramla döverim seni hareketiydi o.
Bunu buraya gelip yazdığına göre haksız olan sensin. Manyak mısın da soruyon sorulcak soru mu bu :)
https:// inciswf. com/1277738426. swf
Olduresim geldi kadını
benim de gelmişti o an.
Sen iyi hakim olmussun kendine ben dayanamazdim
dayandım maalesef.
Corabi giydirmene anlam veremedim 😊
Patronumun yakin arkadasi kendisi ve ozellikle rica etti full hizmet etmem konusunda. Kiz da bana emirler yagdirip her ayakkabiyi tek tek giydirip cikarmami isteyince ayagi acidiginda corabi kendi giymey tenezzul etmez nasil olsa diyip ben giydirdim ama gogsume tekmeyi yedim :)
Yani kimse bundan hoslanmaz.. Sadece bu konuda haksizsn 😊
Kizsal meseleleri ben bilemem yani cogunuz corap giydirmek ozeldir bunu yapmamaliydin dedi ama bilmiyodim yeni ogrendim bir daha asla yapmam :)
Corabi kadina verseydin kendi giyseydi.
Hatami kabul ediyorum ama ayagiyla gogsume basip beni yere ittirmesi cok rencide ediciydi.
Çıkışta yakalayıp dovseydin keske
patronumun haberi olmayacak mı? bir daha olmayacağı konusunda patronumdan söz aldım artık böyle bir muamele karşısında aynı tepkiyi veremem.
Kafasına o görmeden yumurta bırak
sapanla vurayım en iyisi :D
Bilmem ben olsaydım gebertmiştim :D
kız olunca el kalkmıyo işte :D
Ben cinsiyet ayrımı yapmayı sevmiyorum her hakka sahip olmamızı kullanıyorlar bazı kadınlar bıçaklamak istiyorum 🔪
sen yapabilirsin ama ben yapamam erkek kıza vuramaz :D
Senin yerinde olsam kadına tecavüz ederdim kanka
son iş günüm olsaydı kesin yapardım.
:) keske
hahhh
takma... klasik cadde kızı
tam da o dediğinden.
ben istek şarkılarını çalmazdım olay çıkarırlardı:)) bikere hatun 2 saat yalvardı krizlere girdi güvenlik müdür kim varsa devreye soktu çalmadım tam mekanı terkediyo kapıdan çıktı çaldım şarkıyı:)) hazırda tutuyodum zaten çıkmasını bekliyodum... deli oldu:)))
hahaha geri de dönmez tabii cool kızımız :)
kendi ağırlıkları 45 kilo. makyajları 3o kilo... bin kiloda kokuları var... yaklaşabilemezdim:)))
ahah boy 1.65 ama topuklularla 1.80 :)
öyle şeymi olur ağzına sıçardım valla o karının
patronun yakın arkadaşı olup öncesinden ne isterse yap ve memnun et diye uyarılınca sıçamadım haliyle.
Mekanınıza insanları sokun. En güzel çözüm.
iyi ki iç çamaşarı mağazasında çalışmıyorsun
ulan boyle musterinin taaaa mk ben
şık koymuşsun demekki uydurma bu . üniversite sorusumu bu yani herkes içindekini söyler ne bu şık koyup yönlendirme
herkes cevap vermiyor ama kolayına geldiği için oy veriyor oylarla cevapların sayısına baktığında anlarsın. kafamdaki soru işaretlerini giderebilecek şıklar koydum özellikle. neyse bak keyfine.
neyse geçmiş olsun her sektörde böyle şeyler oluyor.40 çeşit insan var insan terazisini tartmak zordur. demekki çok kokoş bir kıza ayakkabı giydirsende çorap giyidmyicen dostum. ben 2007 beri devletteyim orada da neler oluyo neler. kazma kürekli kavgalar bile oldu iftiralar tuzaklar... eğriler belasını buldu doğrular yolunda
fark ettim zaten ayakkabı giydirmeyi çoğu kız istiyor fakat çorap işini bir daha isteseler dahi yapmam, dersimi aldım.
O kadin densizin tekiymis bosver takma
Ne guzel sallıyo la. aksam ne ictin. valla hicc inandrıcı degil
Tutarsız kadın diyeydin
Görgüsüz şey
görgüsüz ama paralı işte bak bana neler yaptırdı ve yaptı ama ben ona hizmet etmeye devam ettim, sistem bu.
Kardeş mutlu olmadığın yerde çalışma derim
Si kicektin :)
işletme sahibi olsam seçenekler arasına mutlaka koyardım :)
Kural 6: zengin müşteri si kilir.
tam tersi oldu sanki biraz :)
Cevap C.
kızların çoğunluğu da öyle dedi zaten. çorap giydirmekte ne var anlayamadım ama yapmamam gereken bir şeymiş.
Birdaha yapma, sahsen bende istemem öyle birseyi.
Yok yok bir daha asla kimsenin corabini giydirmem kesinlikle.
Iyi gecirememissin... corabi
Corap giydrmek nedir abi :D
Uzun.
Güncelleme ile özet geç.
Sen haklısın skeydin..
Kiyamam ben sana :(
haklıyım dimi?
Haklisin tabi ki
çok teşekkür ederim kızlardan böyle cevaplar alınca biraz biraz rahatlıyorum.
Kadının egoistliği
Terbiyesiz.
çorap giydirmek nedir sen onu söyle önce
böylelerini lexington steele'ye havale etmek lazım
C şıkkı
dayaklık !
gorgusuzluk