https://www.defacto.com.tr/dar-paca-pantolon-209199
Örneğin bu pantolonun beden bölümünde boy bölümüne 30-32 yazıyor. Bu o ne demek? Bilen var mı?
Örneğin bu pantolonun beden bölümünde boy bölümüne 30-32 yazıyor. Bu o ne demek? Bilen var mı?
W: beden ölçüsü demektir. Şahsen bayanlarla erkeklerin pantolonda ölçülerinin farklı olduğunu düşünmüyorum. W: 30 beden demek bir kız için fazla. Çünkü ben erkeğim 30 beden giyiyorum. Bir kızın pantolon için giyeceği ideal 27 W dir. Birde L vardır. Buda bacak boyudur. Bir kız için bacak boyunun 32 olması mümkün değildir. Çünkü 1.80 boylarında ki bir erkeğe L:32 olan bir pantolon tam olmakta. Bir kızın 32 boy pantolon giyebilmesi için 1.80 boylarında olması lazım.
Birtek boyumu biliyorum 1.75
32 beden 30 da boy, yani 1.65 boyun ve 32 beden giyorsan tam sana göre.
Ben 1.75 boyundayım bana hangisi olur arkadaşta 1.65lerin içinde beğendiğim pantolon için de örneğin diyoki 38beden 32 boy 38 beden 30 boy hangisi yani bana ve ona
38 beden 30 boy
Boy olarak 34 sana olur. Sende 38 bedensen, 38 beden 34 boy sana olur.
Ama 30 ve 32 var hep
Defakto 1.75 lik kızlara pek hazırlıklı değil anlaşılan veya beğendiğin modelin senin boyuna göre olanı kalmamışda olabilir.
Hep öyle gördüm bilmem.
Cevap
3Cevap
genişlik. boy yani 30 genişlik 32 boy
2 seçenek var bir beden de sipariş vercem de hangisini seçmeliyim
kizin issiz gordumde senin gibisinide ilk defa goruorm :D
Nedenki
boyle bibseyin sorusunu olur kizin ya :))))
Anlamadım ya işte beğendiğim pantolon için de örneğin diyoki 38beden 32 boy,
38 beden 30 boy
30 bel 32 uzunluk olarak
38 beden 30 boy
Aynen bir arkadaşa alcam bir kendime onun boyu 1.65 falan kısa yani benmkı uzun 1.75
bedenin kaçsa onu seç
Öyle yapcam da aynı bedenden 2 tane var işte beğendiğim pantolon için de örneğin diyoki 38beden 32 boy,
38 beden 30 boy
boy 30 bel 32.
Hangisini seçsem bilemedim boy yapcam heralde sipariş vercem de
şu an pantolonunun bir tanesine bak 30-32 yazıyosa al işte
38 beden 30 boy
haa o zaman bilmiyorum ya yanlış olmasın kusura bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar