Merhaba ben kapanmayı düşünüyorum da bildiğiniz kapıda ödemeli tesettür giyim siteleri ya da butikler instagram da falan varsa önerir misiniz?

Merhaba ben kapanmayı düşünüyorum da bildiğiniz kapıda ödemeli tesettür giyim siteleri ya da butikler instagram da falan varsa önerir misiniz?
Tesettür giyim denildiğinde akla gelen birçok marka oluyor. Ancak güvenilir tesettür giyim sitelerini bulmak biraz zor olabilir :) Bunun için kullanıcı yorumlarına, daha önce alışveriş yapmış olan kişilerin görüşlerine göz atmakta fayda var. Birbirinden güzel modelleri bulunan uygun tesettür giyim sitelerini sizler için listeledim:
Kapıda ödeme imkanı bulunan, en iyi tesettür giyim sitelerinden bir tanesi. Birbirinden güzel, son trend seçenekler arasında kararsız kalmanız muhtemel :) Sitesinden ya da WhatsAap üzerinden sipariş verebiliyorsunuz.
Abiye kıyafetleri de bulabileceğiniz ucuz tesettür giyim siteleri arasında yer alıyor. Fiyatlar oldukça makul, özellikle indirim zamanlarında daha da ucuz oluyor. Beğendiğiniz ürünleri kaydedip indirime girdiğinde alabilirsiniz.
Abiye, elbise, tulum gibi tesettür kıyafetlerin hepsini bir arada bulabileceğiniz, uygun fiyatlı bir site. Üstelik güvenilir. En güvenilir tesettür giyim siteleri yorumlarında da Zarif Tesettür'ü görmek mümkün.
Kapıda ödeme kolaylığı, hızlı teslimat hizmetleri sayesinde kullanıcıların memnuniyetini toplayan tesettür giyim sitesi. Özellikle takım modellerine göz atmanızı öneririm, rengarenk modeller mevcut.
Genç tesettür giyim siteleri denildiğinde akla ilk gelen sitelerden bir tanesi de Sefamerve oluyor. Son trend ürünleri bir arada ve uygun fiyatlı bulabileceğiniz en güzel alışveriş sitesi olabilir.
1 ürün alana 1 ürün bedava kampanyaları ile tesettür alışverişinizi çok uygun fiyata getirebilirsiniz. Özellikle ferace arıyorsanız Modamerve modellerine bakmadan geçmeyin derim.
Modanisa'da favori ürünün ne derseniz kesinlikle trençkotlar olduğunu söyleyebilirim. Tam da her kesime hitap eden, geniş yelpazeli ürünleri bulunuyor. Başörtüler 19.99'dan başlayan fiyatlarla, çok uygun :)
Kış ürünlerinde şu an %60'a varan indirimler mevcut. Allday ucuz tesettür giyim alışveriş siteleri arasında en iyilerden bir tanesi kesinlikle. Özellikle rengarenk gömleklerini görmeden geçmeyin deim.
Tofisa'da 100 TL'ye nefis elbiseler bulmak mümkün. Üstelik kumaşları da oldukça kaliteli. Uygun tesettür giyim sitesi denildiğinde aklıma ilk gelenlerden biri oluyor. Çok kibar tesettür tulum modelleri de bulunuyor.
Pijama modellerinden monta, iç giyimden bluza çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Aradığınız her şeyi kolayca bulup, kombin halinde alışveriş yapabileceğiniz bir tesettür giyim sitesi kendileri.
En çok tercih edilen tesettür giyim siteleri aslında bu saydıklarımdan oluşuyor. Ancak içlerinden bir tane seçmek gerekiyorsa, tesettür giyim için en çok Sefamerve sitesinin tercih edildiğini söyleyebilirim.
Bu söyleyeceğim yerlerden daha önce alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarım çok, hepsi de memnun aldıklarından. Zaten bilindik markalar olduğu için zorluk yaşayacağını düşünmüyorum.
Bu saydıklarım en güvenilir tesettür siteleri ve en güvenilir tesettür butikleri. Umarım istediğin gibi kıyafetler bulabilirsin. Ben birkaç tanesine baktım gerçekten çok güzel kıyafetler var. Yeni kapanacaksan öncelikle uzun tunikler tercih etmeni öneririm. Hem çok rahat oluyor, hem de baya tarz tunikler var. İstediğin renk ve modelde de bulabilirsin. Onun haricinde uzun uçuş uçuş elbiseler de kullanabilirsin. Şal seçerken de özellikle kaymayan kumaşlar tercih edersen çok rahat edersin. Umarım beğenirsin. :)
aleykum selam arkadaşım..
ben de arıyorum kap modelleri v.s baya araştırdım en güzel ve en uygun modelleri modanisa.com,
yenimoda.com
adreslerinden bulabilirsin.
teşekkürr ederm
tozlu. com da güzel tesettür ürünleri koyuyorlar bazen. Onun dışında sefamerve de tesettür firması ve güzel ürünleri var.
Etesettür
Modanisa
Tozlu
Caddezar
Alvina
Hepsinde kapıda ödeme seçeneği var mı bilmiyorum
Yazmadan geçmek istemiyorum eğer fotodaki sen isen kaldırsan senin için iyi olur çünkü müslüman kadının sosyal hesaplarda fotosu olmamalı birde din hakkında bilgilenmeye çalış bol bol tabi istiyorsan, neden kapanmak istiyorsun buda önemli Allah istediği için mi yoksa çekici mi geliyor
Hayatımda duyduğum en saçma düşünceler... Müslüman insanın sosyal medyada fotoğrafı olmaz ne demek? Neden insanları kısıtlıyacak saçma sapan düşüncelerini öne atıyosun? Ayrıca sadece testtür mağaza isimlerini sormuş din hakkında iyice bilgilen falan sen nasıl konuşabiliyosun bu şekilde? Senin bu özgüvenin nerden geliyo? Sana mı kaldı insanların dindarlığını yargılamak? Müslüman olan insan kimsenin içini bilmediği için senin gibi yorumlar yapmaz.. Ha tabii senin gibi her şeye atılan çok sevgili müslüman kardeşlerimiz (!) hariç :)
@yaramazkivircik ben demiyorum foto olmaz diye hocalar diyor dinim diyor ötede gevele bir zahmet ugrasamam mal kafalilarla çünkü cahillere laf anlatilmaz kaybeden ben olurum anlatirsam
Laflarına dikkat ette konuş sen önce konuşmayı bil zora gelince hakaret edip sıyrılmaya çalışma işin işinden sana adam akıllı laf söyledik sen hakarete vurdun daha fazla devam etme zararlı çıkan sen olursun :) doğru sen bilgilisin ben iki üniversiye mezunuyum ben cahilim :) çok gördüm senin gibisini senin kafan akıllı ya sen devam et bu yolda kimseden akıl almaya da ihtiyacın yokmuş senin baksana sen çok biliyosun senin bilgin yeterde artar sana :) hadi yoluna bak ben tutmayayım seni :)
@yaramazkivircik masallah iki üni okudun demekki😆😆👏👏ayakta alkisliyorum
Onca dediğimden buna mı takıldın 😄 Yapamıyacağın şeylere saygı duy ve alkışlamaya devam et sen 😂😂
O foto olmaz diyen hocaların dinin sana ne söylüyorsa bizede söylüyor canımın içi merak etme. Bu kadar saçma bir yorum hayatımda okumadım ya. Ona bakarsan sosyal medyanın s'sini bile kullanmayacaksın o kadar dinine düşkünsün madem. Öyle fotoğraf paylaşmamakla olmuyor bu işler. Secdeden başını kaldırmayacaksın. Kuran'ı Kerim'den başka bişey okumayacaksın. Çarşafa bürüneceksin. Sadece gözlerin gözükecek hatta o bile günah diyor dinin dinim. Eline aldığın telefon bile günah çünkü her kelimesi gıybet izlediğin bir videodan bile Rabbim sende buna şahit oldun neden engel olamadın diyecek sana. Bunları yapabiliyor musun? Şüpheli. Kimseye ahlak dersi vermeye çalışmayın. Ayıp örtenin ayıbını örterim diyor Kitabım Rabbim Peygamberim. Madem bu kadar iyi niyetlisin Ulu orta yerde yazacağına özelden hoş bir dille yazabilirdin ki bence özelden de yazma kimseyi ilgilendirmez. Senin bilgin olduğu kadar onunda dininden hocasından haberi vardır. Fotoğraf koymuşsa o uygun görmüşse seni değil kimseyi ilgilendiren bir durum yok diye düşünüyorum
Sizler tam da hadislerde anlatılan ahir zaman MüslümanlarsiniZ maalesef.. o kadar cahil bilgisizsiniz ki sağdan soldan duyduklarınizla konunun profu ilan etmisiniz kendini..👏👏👏 kardeşim çok güzel demiş uyarmış mümin kardeşini üzerine düşen görevi yerine getirmiş ki ahirette gordugunde niye uyarmadın demesin diye.. İslam dininde başını seccadeden kaldırmak yoktur itikatli kalple ibadet vardır.. mesela 1 kelime ihlâs süresinin başını okumak bazen 100 yıllık namazdan daha çok sevap verir sana... kara çarşaf yoktur güzel tesettür vardir... Kuran'da başka birşey okumayacaksın diye hangi ayette vardır hay güzel kardeşim... sen ilim irfan ogrenmezde kör cahil kalirsan nasıl Rabbinin mucizelerini kavrayacaksın... mitoz bölünmeyi hücrenin yapısını atomu çekirdeği fiziği kimyayı öğrenme hep Kurani mi oku dedi sana Rabbin... Dinimizi gerici yobaz din gibi görmekten göstermekten imtina edin yeter artık...
Yorumlarda armine yazmışlar ama tam kro yeri internet üzerinden sefamerve fena değil fakat tüm mağazaları ayrı ayrı gezip almak en iyisi :)
Safamerve diye bişey var ablam oraya bakardı genelde :) bu arada hayırlı olsun :)
Rica ederim :)
Cevap
61Cevap
https://www.alvinaonline.com/yeni-sezon-tunik
https://www.allday.com.tr/tunik/
https://www.kayra.com.tr/c/1060/tunik
tesekkurler
Ricaa ederimm
https://www.stilgiyin.com/giyim/tesettur
Bu site sizi istediğiniz kıyafete yönlendirir. Uygun fiyatlarda
bence fotograftaki gibi giyinme gerçekten hoş durmuyo istersen sana soft daha güzel duran Instagram butikler atabilirim ama ben tesettür mağazalarından almıyorum çoğu kalitesiz onun yerine bol pantolon şar alıp üstüne kombin yapıyorum
Ben internetten sipariş vereceğim zaman ya etesettur. com'dan ya da Sefamerve'den sipariş veriyorum. Ayakkabıyı da internetten almaya cesaret edemedim.
modazade nasıl?
Hiç duymadım onu ya.
tamam canim sagol peki etesettur kaliteli mi
ve bedenler birebir uyuyormu
Etesettür'den aldıklarım standart bedendi genelde ve kumaş kalitelerini beğendim ama gerçi fazla etek giymesem de bir tane etek vardı onu sipariş vermiştim onun bedeni tam gelmişti. Sıkıntı yaşamadım şahsen.
tamam tesekkur ederim 🤗
Rica ederim canım.😊
modanisa
modasena
sefamerve
modamerve
sevilgiyim
alvina
tuğba & Venn
modaselvim
nurtuba... uzarda uzar
Tesettür markaları abartılı bir şekilde çok fazla fiyatlandırma yapıyor. buna son vermeleri lazım. Ben trendyoldan alıyorum çoğu kıyafetimi daha uygun oluyor ve çokta çeşit seçeneği var. Bankkart'a Özel Trendyol'da peşin fiyatına 3 Taksit yapıyor. Bu şekilde toplu alışveriş yaparak uyguna kapatıyorum. Hem de beni zorlamıyor.
Uzun zamandır sorunsuz bir şekilde alışveriş yaptığım https://www.kamilkeskin.com.tr/ önerebilirim.
irem sude, tesettür giyim ve kadın giyim konusunda zengin içerikleri takip edebileceğiniz bir web sitesidir. aile hayatı, kadın sağlığı ve tesettür modası hakkında en güncel içeriklere ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.iremsude.com/
İstanbul’da ise Fatih’te bir caddede (Çarşamba’nın olduğu yer) adını tam hatırlamıyorum. Kardeşimi götürmüştüm baya baya baya bir tesettür alışverişi yapmıştı.
Spor, klasik, abiye, tuvalet, helâ bu ne la, böyle tesettür mü olur? Olsa olsa moda olur bu, kızlarda ben tesettürlüyüm diye modanın esiri olmuş. Tesettürü iyi anlamadan, tesettüre girilirse olacağı budur. İlk önce tesettürü iyi anlayın, neden tesettüre girilir? Gizlenmek için mi? Gözleri üzerine çekmek için mi?
Modanisa sefamerve ve moda selvim güzel ayrıca erkekler siz tesettür bayan kıyafeti mı giyiyosunuz hayırdır ya bizden çok yorum yapmışsınız
Ay içimdekini okudun bide ozelden yaziyorlar bir tane kiz yazsa zaten sasiracam mesaj kutum doldu resmen kiz kiza laflamak ne demek unuttum
😂😂😂😂
Mesaj kısmını kapat
Arada kizlar yaziyor sohbet ediyoruz giyimdur makyajdiriyi oluyor
Hımm iyi sen bilirsin knk
Teşekkür ederim
Ben sürat kargoda calisiyorum tozlu sefa merve moda sene birde bu şehirde var tesettür giyim bunlar bence en iyisi ama yinede sen bilirsin
Sefa merve ve melisina sanırım. tozlu da bulabilirsin.
Modanisa, sefamerve, tuğba, alvina, modaselvin, kayra
@SaklıMânâ doğru, fakat arayan bu sitelerde de "tesettür" kıyafet bulur, modadan uzak..
@SaklıMânâ evet haklisiniz
Merhaba, kız arkadaşım
markasının ürünlerini alıyordu Trendyol'da bakabilirsiniz dilerseniz. Kumaşı vs. gayet kaliteliydi.
sefamerve, tozlu, instagramdan da motto giyim ve lamelif giyim güzel tavsiye ederim özellikle tozlu uygun fiyatlı ve güzel
Tesettür nasıl spor olabiliyor acaba? Spor dediğin vücut hareketlerini kısıtlamayan dar giysilerle yapılır.
All day ya da all charm yazdın mi çıkıyor face falan instagram da da özel butik satimlari var ordan da bakabilirsin mesela ninemin dolabı falan var mercenin dolabı var vs vs
Modanisa sefamerver pinarsems minelask Tesetturmarka butuklerde var instigramda guzide güzide ye bakabilirsiniz birçok var şu an aklıma gelenler bunlar. bende netten yapiorum sürekli aldigim yerler bunlar
En İyi Cevaplar