Moda & Stil Kol saati⌚ kullanıyor musunz / hangi kol saatini kullanıyorsunz/fotoğrafını atar mısınz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kol saati⌚ kullanıyor musunz / hangi kol saatini kullanıyorsunz/fotoğrafını atar mısınz?Ben geleneksel kol saati kullanıyorum. (analog saat) Kol saati⌚ kullanıyor musunz / hangi kol saatini kullanıyorsunz/fotoğrafını atar mısınz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Akıllı saat kullanıyorum, modeli "Samsung Watch 4 Classic" kullanıyorum. Normal saat kullanma alışkanlığım yok ama çeşitli verileri takip etmek için akıllı saat kullanmayı tercih ediyorum, cihazımda Samsung olduğundan Samsung saat tercih ettim. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kullanmam 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 448 cevap paylaştı. akıllı saat sevmıyorm klasıkten yanayım fossıl kullanıyorum tarzıma en uygunu 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla