Hep kullanırım
Arada sırada
Hiç takmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ortalama 6-7 yıldır kullandığım casio saatim var maşallahı var çizik çuzuk içinde ama su geçirmiyor iş görüyor :D
apple watch se saat almıştım denize girdim ve bozuldu ürünün şarjı 5 saatte bitiyor. Ürünü garantiye yolladım ve onarmadan gönderdiler. 2. Kez garantiye yolladım bakalım bu sefer ne yapacaklar? Apple pişmanlıktır.
Hep kullanırım! ⌚ Saat benim için sadece bir aksesuar değil, tarzımı tamamlayan bir parça. Minimal, büyük kadranlı ya da retro görünümlü saatler favorim. Kombinimin havasını bir anda değiştirebiliyor. Tavsiyem, tarzına uygun bir saat bul ve onunla yıldızlaş! ✨
Cevap
32Cevap
Hiç takmam
birtane kaliteli sayılabilecek tommy marka saatim var heryere o saatimi giyiyorum çok uyumlu olduğundan saat düzenli takılmalı benim 1 tane adam gibi saatim olduğundan onu giyiyorum en az 4 tane saatin bulunmalı çakma saat takmayın kesinlikle saat dediğin orjinal olmalı türkiyede max 10k satılan dahada uyguna olan pekçok saat markası var
"En az 4 saatin bulunmalı"?
Günlük kullanımda takmıyorum artık. Özel bir davette bulunacaksam aksesuar olarak takarım.
Neden takmıyorsun?
Önceleri iyi görünmeyi daha fazla önemsiyordum yaş ilerledikçe rahatlık benim için daha önemli olmaya başladı. Hiçbir şey takmadıkça daha rahat hissettiğimi keşfettim. Sadece hassas gözlerim için güneş gözlüğü kullanmam gerekiyor o kadar. Zamanı görebilmek için zaten cep telefonları var. Saat çokta gerekli olmayan bir aksesuara dönüştü artık benim için.
Kendimi bildim bileli böyle düşünüyorum. Bana bir artı puan o zaman.
:) Benden daha erken farkettiğinize göre daha zeki olmalısınız. Bir artı puan az olur size çok artı puan olsun.
Teşekkürler 🙂
Akıllı saat Kullanıyorum her zaman Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm olanı benim ki
Kışın üşümüyorsundur.
Evet kol saati ve bileklik kullanırım her zaman
Saatim var ama evin neresinde olduğuna dair fikrim yok sevmiyorum saat kullanmayı...
Hep kullanıyorum. Saatsiz rahatsız hissediyorum kendimi
Heveslenip alıyorum 1 hafta anca takabiliyorum.. Hiç kullanamadım :))
Evet kullanırim
Araba kullanırken eşim takmamı istiyor yoksa takmam havalı oluyormuş öyle diyor
takmadığım bir gün yoktur
Daha bol tak kangren olacaksın.
Evet saatsiz kendimi çıplak hissediyorum
Ben de takınca koluma külçe bağlanmış gibi hissediyorum.
Yine de varlığı güzel
Telefon tüm o aksesuarları bitirdi
hiç kullanmadım
Evet aksesuar severim
Evet takmadan çıkmam evden
Bileklik kullanıyorum
Düzenli olarak kullanıyorum.
Saat koleksiyonum var takmadan duramam
Saatsiz olmaz.
Evet vazgeçilmez aksesuarım haline geldi
severim ama herzaman takmam
Bir türlü sevemedim
Kullanıyorum
Hayır kullanmıyorum
Evet
Yok rahat edemem
saat olmazsa olmazım
Hep kullanırım
hep kullanıyorum
Yok hayir
Kullanmıyor
Arada
Hiç takmam..
Takamiom
Evet kullanırım
Tarzım değil
Evet sen
Bileklik dövmem var sırf o tarz takılardan huylandığım için.
Nasil dövme
apple watch alıcam
Neden?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar