bilmeyenler için pandora bileklik bu , fiyatı biraz tuzlu o yüzden kafama takildi yoksa önemsemezdim bu durumu. ben bu süsü alırken hosuma gitmisti ama 1 hafta sonra falan canım gorunmeye basladi gozume. keske daha guzel bisi secseydim diyorum. cirkin mi duruyor?
Buna Fatma Ana eli diyorlar üç beş kuruşa bile var bunlardan zevkli biri değilsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
:) diğer modelleri de bulunabilir sagdan soldan. cunku hepsi bir seylerin simgesi , amaç bu zaten. param vardi aldım , zevk meselesi tartışılır. tesekkurler , sana daha iyisi nasip olsun canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlluminati 😅 yok be kanka gayet iyi duruyor ama bence fiyatına göre çok saçma sapan bir şey o ayrı 😂
tesekkurler
Buna Fatma Ana eli diyorlar üç beş kuruşa bile var bunlardan zevkli biri değilsin
:) diğer modelleri de bulunabilir sagdan soldan. cunku hepsi bir seylerin simgesi , amaç bu zaten. param vardi aldım , zevk meselesi tartışılır. tesekkurler , sana daha iyisi nasip olsun canım
pandora bileklik mantigini bilmiyorsun sanirim , bunlara charm deniyor. cikarilabilir , istersem charm'ı degistiririm zaten
Üzmek istemem seni ama tuzlu diyorsun bide üstüne bi su iç
bütçem vardı aldım tesekkurler
Bende mor taşlılarından var renkli daha cok hosuma gidiyor cunku
evet renkli daha iyi ama bunun el sekli olmasi sanirim sacma duruyo
Yok be sacma degil
alirken begenmistim ama simdi guzel gelmiyo gozume. bir suru süs varken el sekli ne alaka diyorum
O el şeyini anlayamadım ne o ya her yerde o şekli görüyorum pek hoşlanmıyorum ondan.
Pandora bileklikler harika ya
Kötü değil hoş
tesekkur ederim
Evet kardeş şık
tesekkur ederim
Vayy güzelmiş iyi günlerde kullan
tesekkur ederim ama süsü komik galiba
Bence gayet güzel 😊
tesekkur ederim
Rica ederim gizli 😊
Görünür yapmayı düşüyor musun takip için?
hayir neden takipleselim ki
Arkadaşlık için demiştim tamam teşekkürler
Komik
ben de oyle dusundum :(
Güzel hayırlı olsun
İlimunaticisin
fatma ananın eli bu..
Fatma Ana ilimunatici
Bence cok hoss
neden ki
Estetik duruyo
bana da tam tersi cirkin geldi