Bilekliğim güzel mi pek sevdiğim bi tarz değil ama hediye geldi kullanayım dedim soruyu da soru hakkım varmış boşa gitmesin diye sordum sjskkksdk

Bilekliğim güzel mi pek sevdiğim bi tarz değil ama hediye geldi kullanayım dedim soruyu da soru hakkım varmış boşa gitmesin diye sordum sjskkksdk
Celik kablo gibi alan kimse tam zevksizmis
Bu bilekliğe birde 1.200 civarı bir şey vermiş benim içim yandı sjsksksk
Gidin iade edin hemen
Ay yok denir mi öyle şey ne olsa mecbur kabul edicem
Yok utanma cekinme. ayip bisey degil. baskasiyla degistir. takilmaz o
Bi cesaretlendirdin ha skskdkdk yarın hafiften konusunu açayım bi bakalım ne diyecek
Hayir kim sattiysa arkasindanda ne gulmustur. kerize bak elde kalacak satilmayan urunu aldi demistir :)
Degistirmem falan derse parasini iade et ozaman deyin.
Burada bir kiz kendi el yapimi cok guzel bileklik satiyordu. keske ondan alsaydiniz. ogrenciydi galiba destekte olmus olurdunuz.
Hayır pandora ürünü mağazadan alınmış büyük ihtimalle iade de sorun yaşamayız tabi önce söylemem gerekiyor sjsjskdk
@tipikoptimist sendeki bilekliklerin linkini atarmisin
İadede sorun yasanmazsa super. varya ne sevindim bilemezsin. sanki kendi param gibi sevindim.1200 tl az para degil. Hatta bileklik almayin alilli saat bileklik falan alin. ustune birazdaha para koysun arkadasin. baksana canım yuzunden bizi nekadar ugrastirdi :)
Canim yerine S a lak ligi yuzunden yazdim. şuna bile sansur koyuyorlar tobe tobe
1.200 değilmiş 2 binmiş şu an farketiyorum bu daha kötü ama sonradan fiyat artışı olmuşta olabilir yarın bi diyeceğim umarım kırılmaz iade ettiririm
Cokta guzel urunler varmis. nasil becermis onca guzel urun icinden bunu secmeyi. neyseki gumus para edio
Evet ya yazdıklarımıza çok müdahale ediyorlar sinir bozucu sjsksk
Kirilirsa kirilir 2000 tl copemi gitsin
Olmazsa 2000 i aldiktan sonra 200 lirasina yemek ismarla gonlunu al
Biraz zevksiz alıyımda ne olursa olsun gözüyle bakmış ama olan bana oluyor farkında değil 😂
Yok zaten iade parasını alıyım ona veririm almam asla yemeğe çıkartmak da onun aklına gelirse çok güzel olur sjskkd
Burada bir kiz bileklik satiyordu ondan alin ismini etiketledim gorunce yazar.
Baktım şimdi bilekliklere model olarak biraz sade geldi ya çok düz doğal taşlarla da alakam yok 😊
Hediye deyince aklima geldi. burada bir kiz sevgilisine atkı orup hediye edecekti. hala aklimda. dusunsene biri seni icin gunlerini haftalarini ayiriyor kendi el emegiyle atkı oruyor. dunyanin en guzel hediyesi olur herhalde. nekadar cok kiskanmistim anlatamam.
Evet sade genelde cogu kiside oluyor bunlar. guzellik sadelikte zaten. bende taslari cok seviyorum hele bazi taslarin farkli farkli enerjileri varya cok ilgimi cekio
Dolapta var @remberjewelery
Cevap
6Cevap
Evet güzel görünüyor
Aa Pandora bileklik. Bence pek güzel değil. Zen pırlantanin gümüş bileklikleri daha güzel oluyor.
Bende pek beğenmedim alınmış takıyorum zen pırlanta modellerine de bakarım sağol askm
Top olan şey ezilmiş mi?
Yoo fotoğrafta öyle çıkmış herhalde
Pandora mı bu
Evett🤍
Güle güle kullan☺️ kuzenimde aynısının kalp kısmının rengi farklı olanı vardı o da güzel duruyor bu da iyiymiş
Ben pandora sevmiyorum ama yakışmış 🌸
Tarzim degil ama tatlis geldi
Guzel gorunuyor umarim kararma yapmaz
Sanmıyorum ya iyi bi markanın bilekliği kolay kolay kararmaz umarım😊
Evet benim için çok değerli biri 🤍✨
Cok yakışmış guzel kim hediye aldı
Pandora mı
Yess🤍
Modeli güzel olsa tamam diyeceğim de modeli de çok kötü değmez o paraya sjskskd
Sen yinede bin/iki bin buna verme değer kaybetmeyen bir şey alabilirsin ya da beraber güzelce harcayabilirsiniz skskdk
Ay evet ya malum ekonomide bin iki bin liraya değer kaybetmeyen bir şey bulamazsın hem çeyreği ne yapsın kız boynunda mı dolandırsın skskssk
Sonuçta hediye alıyorsunuz çokta yatırımlık düşünmem ama boş bi şey de almasını istemem 🤍
bileğin daha güzel
Ay hep yara oldu kedim yani heram biraz hırçın durduk yere saldırıyor yorum içinde teşekkürler 🤍
Güzel
Güzel
güzel
Sıradan
Eveet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar