uzak mesafeli sevgilimle buluşacağım. ilk gün için ne giymeliyim?
kırmızı çiçekli elbise ve bot düşündüm yoksa krem pantalon ve beyaz tişört mü?
uzak mesafeli sevgilimle buluşacağım. ilk gün için ne giymeliyim?
kırmızı çiçekli elbise ve bot düşündüm yoksa krem pantalon ve beyaz tişört mü?
Değer veriyorsan seviyorsan birde uzak diyorsun en güzel şekilde hazırlan yani elbise ile rahatsın seviyorsan hava da soğuk değil dersen elbise mont gayet güzel
Cevap
4Cevap
İki kombinide arkadaşla paylaşıp onun fikrini almaya ne dersin?
Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin hatta bir iş veya okul çıkışı buluş doğal oldugunu ortaya koy ve o kisini onemli olup işten ve ya okuldan sonra da o kişiye zaman ayırdığınız anlasın
başka ülkeden gelecek o yüzden okul çıkışı vs gibi bir durum olamaz maalesef
Örnek olarak verdim zaten arkadaş ortaminda nasilsaniz öyle olun böyle özel hazirlanmalari düşünceleri kocaniza saklayın bence sadece
Buluşup ne yapicaginiza bagli restoran yemek felan olursa elbise gezmek sinema eglence olursa pantolon tisort veya taytda tercih edebilirsn
uzun süre benimle kalacak. başka ülkeden geliyor. kahvaltı falan yaparız sanırım ilk geldiğinde sonra nerede kalacaksa oraya
ben 21 o 27
bilmiyorum ki henüz konuşmadık akşama kadar beraber kalıruz sonra o uyumaya fider sanırım
Bence pantolon kombinini yap. Bu kombini de şıklaştırabilirsin.
aşırı kararsız kaldım. elbisem süslü değil normal günlük koton elbisesi ama yine de ilk gün için abartı mı kalır diye bilemedim
Bence abartı ve ilk defa gorusecekmissin bence riskli olur. Hem daha kolay hareket edersin.
Salaş git bence sonra yavaş yavaş serbestle kendini 🫶🏻
Üşümeyeceksen elbise giy
altına siyah çorap düşündüm
P halde giyilir ben elbise tercih ederdim
Askılı ve tayt
Nereye gideceksiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?